• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ilk 5 dkda felan cikmisti bence artimedin altindaki cizgiler cok koyu oyuzden islaninca control cizgisiyle birlikte test cizgiside hafif belirginlesiyor bende emin olamamis arkadasima sormustum oda ayni seyi yasamis
Hayal kırıklığı o zaman 😐 nasip değilmiş.. Sağolasın canım

Eklentiler

• IMG_20241210_080413_748.jpg
    IMG_20241210_080413_748.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 80
Selam kızlar benim yumurta çatlamadı daha 🥴

Eklentiler

• IMG_8393.jpeg
    IMG_8393.jpeg
    205,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8394.jpeg
    IMG_8394.jpeg
    184,6 KB · Görüntüleme: 61
Sürekli yiyorum canım havuç ama avokado yemedim. 🥹 8 saatte bir testi tekrarlasam mı çatlayana kadar.
Saat aralıklarını bilmiyorum bilen arkadaşlarım yazsın Ama sanırım genelde sabah öğle akşam yapın diyorlar çatladığını görmek için. Avokado bi örnek ya ye gitsin havucları. Tarator fln yap🙈

Erteleyebilirim de 2 ay sonraya falan verirler yeni tarih 😂
Bir tahlil sonucu referans disi gelince tedbir amacli doktor tomografi cektirmemi uygun buldu.
Buaksam peceteye akintiyla karisik cok az kan geldi. Oyle olunca iyice hamilelikten suphelendim. Olmazsa erteleyecegim riske atamam.
Kan vermelisin bence bu testler anladığım kadarıyla net değil çünkü acile bt çekineceğim ama şüphem var dersen bakarlar diye düşünüyorum

Benim kasık ağrım hala devam ediyor sabah eşime ovulasyon testi buldurup aldım koyuya yakın bir çizgi çıktı ama ben yumurtlama belirtilerimi üç gün önce falan çok net yaşamıştım anlamıyorum bu yaşadığım şey ne?

Eklentiler

• IMG_0087.jpeg
    IMG_0087.jpeg
    187,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar ben şimdi eczaneden gizlice test aldım çantaya attım😂😂 çok hafıf ağrı devam ediyor. Şimdi annemdeyim. Eve gidince mi yapsam sabah mı yapsam? 1 test aldım yapıp kafamdan atayım bu şüpheyi ama korkuyorum🥲 bugün kimler test yapıyor???

Kızlar ben şimdi eczaneden gizlice test aldım çantaya attım😂😂 çok hafıf ağrı devam ediyor. Şimdi annemdeyim. Eve gidince mi yapsam sabah mı yapsam? 1 test aldım yapıp kafamdan atayım bu şüpheyi ama korkuyorum🥲 bugün kimler test yapıyor???
İlk idrarınla daha net çıkar yarın sabah yap bence

Daha net oldu sanırım şimdi
Ya herkes hatalı diyor ama ben kızımı artımed ile öğrenmiştim. 2-3 test yaptım hiçbirinde çıkmadı. Artımed de çıktı. Ertesi gün kan verdim 67 çıktı. Umut vermek istemem ama umutsuzluğa da kapılma bence. Yarın tekrarla ya da direk kan ver🙏

Back