• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim de beklenen adet tarihimden önce kasık ağrım oldu adet olacak gibi. 3-4 gün sürüp adet olmayınca erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı. O gün kan verdim beta 11 çıktı. Yarın tekrar kan tahlili vereceğim çok korkuyorum ama değer düşecek diye. Böyle olup da gebeliği devam eden oldu mu
Gec döllenme olmuştur üzülmeyin olumlu düşünün hayırlı haberle gelin inşallah 🙏🏻

Bir de bana doktorlar doğal yolla gebe kalman çok zor tüp bebekle bile çok düşük ihtimal demişlerdi onun üzerine böyle bir şey yaşayınca kaybetmekten çok korkuyorum 11 de çok düşük 🥺

Vala ne desem ikna olmayacaksınız içinize sinmiyorsa bir test yapın bence☺️
Nasıl yani ikna olmama gereken bir şey mi var anlayamadım 🙈 Sadece bu yaşadığım yerleşme ağrısı olabilir onu düşündüm ben testte çıkar demedim ki kızım 5. gün çıkmıştı zaten örnekleri var ama yapmam yapmıcam tabikş daha erken. Kızım da bazı sebeplerden dolayı teste bakmıştım

Düzenim çok bozuldu tam bilemiyorum ama muhtemelen 4 gün falan var
Ben eminim Bence artacak öyle hissediyorum ayrıca adet ağrısı çok normal Ben de kızım da çok çektim her an adet olacağım diye çok korkuyordum hatta bu adet ağrıları her adet döngüsünde olacak ayda bir endişelenme 😊

Nasıl yani ikna olmama gereken bir şey mi var anlayamadım 🙈 Sadece bu yaşadığım yerleşme ağrısı olabilir onu düşündüm ben testte çıkar demedim ki kızım 5. gün çıkmıştı zaten örnekleri var ama yapmam yapmıcam tabikş daha erken. Kızım da bazı sebeplerden dolayı teste bakmıştım
Oyuzden dedim kızınızda erken cıkmış testinizde belki bundada çıkar diye doktor yazısı okudum dediniz için içiniz rahat olsun diye yani🙏🏻

Oyuzden dedim kızınızda erken cıkmış testinizde belki bundada çıkar diye doktor yazısı okudum dediniz için içiniz rahat olsun diye yani🙏🏻
Ya biraz panik göründüğümün farkındayım ama bu ay hamile kalmak istememin çok sebebi var hiç bu kadar pozitif düşünmedim rüya gördüm yıl sonuna dek hamile kalacağıma dair. Kafamdan atamıyorum halbuki 3 aydır çok sakindim ❤️

Hamile olan arkadaşı tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım darısı bize inşallah . Ya kızlar eşim çarşamba üroloğa gidecek kendince sperm az olduğunu düşünüyormuş . Bunun azla çok bi farkı var mı bir damlada bir sürü sperm yok mu ?

Hamile olan arkadaşı tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım darısı bize inşallah . Ya kızlar eşim çarşamba üroloğa gidecek kendince sperm az olduğunu düşünüyormuş . Bunun azla çok bi farkı var mı bir damlada bir sürü sperm yok mu ?
Yani baktırmakta fayda var bence

Ya biraz panik göründüğümün farkındayım ama bu ay hamile kalmak istememin çok sebebi var hiç bu kadar pozitif düşünmedim rüya gördüm yıl sonuna dek hamile kalacağıma dair. Kafamdan atamıyorum halbuki 3 aydır çok sakindim ❤️
Heyecanını cok iyi anlıyorum canım banada aniden geliyor sonra kendimi frenliyorum Ağırdan Almaya çalışıyorum bende ilk bebegimi stres yüzünden 1 yıl bekledim cok sükür kafamdan atınca oldu sonra hamile kalınca kendime ve eşime nekdsr eziyet ve haksızlık ettigimi gördüm oyuzden kendime söz verdim bu defa böyle yapmayacağım herseyin tadını çıkartacağım şuan test yaptığımı takip ettigimi filan söylemiyorum eşime olunca inşaallah bir anda ona sürpriz yapıp şarşırtıp o mutmulugu yüzünde görmek istyorum eşimin ve oğlumun oyuzden evde hamileliklr illgili konuşmak yasak☺️☺️

İnşallah hepimiz yeni yıla bebişlermizle gireriz bu ay hamile haberimi almayı cok isterdim Hatay'da depremi yaşadık cok kötü zamanlar geçirdik cok şükür ki hayattayız yani bu yıldan güzel şeyler bekliyorum hayalimde hep bir kız cocugu var içimde rabbim hayırlısyla hayırlı olanı kimin gönlünden ne geciyorsa bu yıl gercekleşşin inşallah 🙏🏻

Back