Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Mrb maşallah güzel büyümüş Bende femarayi zor buldum.kacinci gün adetin bugün.havuc yiyin çatlasın diye.benim doktor çatlama iğnesi kullandirmicak ilk denemede yaptırmiyorum dedi.
banada çok büyümüş gibi geldi benim dr da iğne yapmıcaktı cumartesi günü gittiğimde gün aşırı ilişki dedi ben dün pik görünce bugün gene gittim ölçtü 25 mm istersen iğne yap istersen öyle dene dedi iğneyi ben istedim ama bulamadım

O pozisyonu bende biliyordum ama eşimizin biraz beklemeside lazımda nasıl yapacağız karar veremedim ozman hemen çıktımı eşiniz
Şöyle anlatayım kuzum ben üstteydim afedersin.. biraz bekledikten sonra hemen bu pozisyonu aldım çok zaman geçmedi ama hemende olmadı dediğin gibi. ..

Selaaam herkese beklenen adet tarihim 8 aralıktı bugün kan verdim betam 459 çıktı

İnşallah catlar canım sen havucu ye yinede bol bol. Hadi inşallah güzel haberler alırsın bende heyecanla cuma gününü bekliyorum acaba buyuyormu .Rabbim büyük.

Şöyle anlatayım kuzum ben üstteydim afedersin.. biraz bekledikten sonra hemen bu pozisyonu aldım çok zaman geçmedi ama hemende olmadı dediğin gibi. ..

Selaaam herkese beklenen adet tarihim 8 aralıktı bugün kan verdim betam 459 çıktı
Maşallah gebeler çoğalıyor grupta sağlıkla kucağınıza alın yavrularinizi kizlar darısı hepimize inşallah.

Demek üsteykende tutabiliyormuş bide 20 saniye kuralı var
Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey Engel değilmiş bende bunu öğrendim… evet üstteydim 20 saniye kuralını uyguladım bu arada ben ilişkilerde hala Kayganlastırıcı kullanıyorum su bazlı olanından ama ona rağmen oldu hani kayganlastırıcı hamileliğe engel mi diye düşünen arkadaşlar olursada belirtmek isterim

Herkese günaydın iğne gününü saymıyorum bugün 10. Gün çatlama ignesinden sonra iğnenin etkisi tamamen geçmiş 10. Gün varsa çıkması için daha erken diye düşünüyorum doğrumu sizce de

Eklentiler

• IMG_20241210_062132.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar acil bakar mısınız!!!!
Artimed erken gebelik testi nasıl? Çok köyü yorumlar okudum kafam karıştı test yaptım ben sabah

Kızlar acil bakar mısınız!!!!
Artimed erken gebelik testi nasıl? Çok köyü yorumlar okudum kafam karıştı test yaptım ben sabah
Bende yalanci pozitif gostermisti canim elimde iki test vardi ikisindede hafif ikinci cizgi belirmisti bende cok umitlenmistim ama yanlışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…