- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.521
Amh çok düşük 0.1 fsh yüksek yaşım 28 olmasına rağmenNeden pcos falan mı var?
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahTebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın insallah
Teşekkür ederim moral verdiğin için, yarın güzel haber alırsam yazarım burayaBen eminim Bence artacak öyle hissediyorum ayrıca adet ağrısı çok normal Ben de kızım da çok çektim her an adet olacağım diye çok korkuyordum hatta bu adet ağrıları her adet döngüsünde olacak ayda bir endişelenme
Ben de öyle plan program olmadan hamile kaldım kızımda öncesinde taktıgım ıcın 7 ay olmadıHeyecanını cok iyi anlıyorum canım banada aniden geliyor sonra kendimi frenliyorum Ağırdan Almaya çalışıyorum bende ilk bebegimi stres yüzünden 1 yıl bekledim cok sükür kafamdan atınca oldu sonra hamile kalınca kendime ve eşime nekdsr eziyet ve haksızlık ettigimi gördüm oyuzden kendime söz verdim bu defa böyle yapmayacağım herseyin tadını çıkartacağım şuan test yaptığımı takip ettigimi filan söylemiyorum eşime olunca inşaallah bir anda ona sürpriz yapıp şarşırtıp o mutmulugu yüzünde görmek istyorum eşimin ve oğlumun oyuzden evde hamileliklr illgili konuşmak yasak
Tebrikler tekrar canım benim. Sat bat tarihlerini de yazarsan tabloya mutlulukla ekleyeyimKızlar son olarak şunları eklemek istiyorum umudunuzu hiç kaybetmeyin ben 1.bucuk yıllık evliyim ilk 1 yılımı Vajinusmus olarak geçirdim çok şükür onu yendim yine kendi çabamla…
Yendiğimde alışma sürecinde çocuk yapmadık bu süreçte böbrek taşı düşürdüm vs..
Bu hamile kaldığım ay sadece iki kez ilişkiye girebildik onlardan birinde olmuş bebegım kuvvetle muhtemel…
instgramda bir gebenin günlüğü sayfasından ilişkiden sonra ilk 20 saniye çok önemli bi pozisyon var onu yapın diye öneriyordu ilişkiden hemen sonra o pozisyonu aldım.. ve sonuç öylesine bu ay deneyelim dedim ve hamileyim bu arada gebelik testini erken yapmanınızı önermiyorum ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikiside negatifti çok üzüldüm olmadığını düşündüm regl geçene kadar yapmayacağım dedim regl 4 gün geçti yaptım çıktı kan değerimide paylaştım 886…
Herşey gönlünüzce olsun dualarınız kabul olsun diyorum hepinize.. Rabbim her imtihandan sonra bir güzellik veriyormuş ben bunu anladım..
Sat 8 Kasım bat 6 aralıktı canımTebrikler tekrar canım benim. Sat bat tarihlerini de yazarsan tabloya mutlulukla ekleyeyim
Oyy kuzum benim ya inşallah hayırlı haberleri vercez onlara benimki de sürekli onu la ilgili hayaller kurup duryorBen de öyle plan program olmadan hamile kaldım kızımda öncesinde taktıgım ıcın 7 ay olmadı6aydır istiyoruz som 3aydır rahattım şu rüya kalbimi aklımı karıştırdı. ben de elimden gizli 5 adet awox aldım netten. Söylemeyeceğim bu ay veya baska bir ay ne zaman olursa HCG ile cıkacagm karsısına evladına Allah sağlık versin benim kızım da 2 yıldır kardeş istiyor artık umudunu yitirmiş gibi. Kardeş de gelmedi hala diyor bazen.ah inşallah güzel haberi veririz yavrularımıza da zmaanı gelince
Ay o pozisyonu bende denedim 20 saniye bank duruşu inşallah bizde de işe yarar sağlıkla al kucağına inşallahKızlar son olarak şunları eklemek istiyorum umudunuzu hiç kaybetmeyin ben 1.bucuk yıllık evliyim ilk 1 yılımı Vajinusmus olarak geçirdim çok şükür onu yendim yine kendi çabamla…
Yendiğimde alışma sürecinde çocuk yapmadık bu süreçte böbrek taşı düşürdüm vs..
Bu hamile kaldığım ay sadece iki kez ilişkiye girebildik onlardan birinde olmuş bebegım kuvvetle muhtemel…
instgramda bir gebenin günlüğü sayfasından ilişkiden sonra ilk 20 saniye çok önemli bi pozisyon var onu yapın diye öneriyordu ilişkiden hemen sonra o pozisyonu aldım.. ve sonuç öylesine bu ay deneyelim dedim ve hamileyim bu arada gebelik testini erken yapmanınızı önermiyorum ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikiside negatifti çok üzüldüm olmadığını düşündüm regl geçene kadar yapmayacağım dedim regl 4 gün geçti yaptım çıktı kan değerimide paylaştım 886…
Herşey gönlünüzce olsun dualarınız kabul olsun diyorum hepinize.. Rabbim her imtihandan sonra bir güzellik veriyormuş ben bunu anladım..
Erteleyebilirim de 2 ay sonraya falan verirler yeni tarihÇıkar sanırım bt yi erteleme durumun olur mu? Çok acil ve önemli birşey için miydi?
Yerleşme kanaman oldumuSat 8 Kasım bat 6 aralıktı canım
Durr bakalımmm nereyeee. Öyle pes etmek yook. Mis gibi büyümüş bir yumurta var ve inandığımız Rabbimiz var. İncir kürüne başla sabah canım. Değerlendirmeyi aksatma. Bizde sperm yokken vakti geldiğinde çocuk veren Allah, sen de yumurta çatlamasa dahi verdiğin çabaya karşın, çocuk veremez mi? Belki vakit şimdidir. Ümitsizlik yokD denizadamasal canım beni sil listeden benim yumurtam 25 mm olmuş çatlama iğnesi bulamadım çok modum düştü muhtemelen bu saatten sonra kendi kendine çatlamıcak kiste dönüşçek ben değerlendirmicem o yüzden herkese bol pozitifli günler
Kızlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı bat 15 Aralık peçeteye silince tozpembe leke geldi 5 gün var leke yerleşme olabilir bide bu ay hsg çekildim geç olursun diyorlardı
Evet yerleşme kanaması olabilir
çok haklısın inanki bugün iğne ararken o kadar stres oldum ki hiç bir yerde yok karaborsaya düşmüş sanki iğne bulan buluyo ama biz bulamıyoz neyse biraz daha iyiyim Allahın dediği olur neticedeDurr bakalımmm nereyeee. Öyle pes etmek yook. Mis gibi büyümüş bir yumurta var ve inandığımız Rabbimiz var. İncir kürüne başla yarın sabah canım. Değerlendirmeyi aksatma. Bizde sperm yokken vakti geldiğinde çocuk veren Allah, sen de yumurta çatlamasa dahi verdiğin çabaya karşın, çocuk veremez mi? Belki vakit şimdidir. Ümitsizlik yok
Testt çıkmaması normalmi peki bide çok erken özürüm yani 13. Günüm temizdeEvet yerleşme kanaması olabilirkızıma gebeyken benim reglden bir gün önce ve regl gününde toplam iki gün yani, çok açık pembe akıntım olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?