Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Teşekkür ederim moral verdiğin için, yarın güzel haber alırsam yazarım buraya

Kızlar son olarak şunları eklemek istiyorum umudunuzu hiç kaybetmeyin ben 1.bucuk yıllık evliyim ilk 1 yılımı Vajinusmus olarak geçirdim çok şükür onu yendim yine kendi çabamla…
Yendiğimde alışma sürecinde çocuk yapmadık bu süreçte böbrek taşı düşürdüm vs..
Bu hamile kaldığım ay sadece iki kez ilişkiye girebildik onlardan birinde olmuş bebegım kuvvetle muhtemel…
instgramda bir gebenin günlüğü sayfasından ilişkiden sonra ilk 20 saniye çok önemli bi pozisyon var onu yapın diye öneriyordu ilişkiden hemen sonra o pozisyonu aldım.. ve sonuç öylesine bu ay deneyelim dedim ve hamileyim bu arada gebelik testini erken yapmanınızı önermiyorum ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikiside negatifti çok üzüldüm olmadığını düşündüm regl geçene kadar yapmayacağım dedim regl 4 gün geçti yaptım çıktı kan değerimide paylaştım 886
Herşey gönlünüzce olsun dualarınız kabul olsun diyorum hepinize.. Rabbim her imtihandan sonra bir güzellik veriyormuş ben bunu anladım..

Ben de öyle plan program olmadan hamile kaldım kızımda öncesinde taktıgım ıcın 7 ay olmadı 6aydır istiyoruz som 3aydır rahattım şu rüya kalbimi aklımı karıştırdı.ben de elimden gizli 5 adet awox aldım netten. Söylemeyeceğim bu ay veya baska bir ay ne zaman olursa HCG ile cıkacagm karsısına evladına Allah sağlık versin benim kızım da 2 yıldır kardeş istiyor artık umudunu yitirmiş gibi. Kardeş de gelmedi hala diyor bazen.ah inşallah güzel haberi veririz yavrularımıza da zmaanı gelince

Tebrikler tekrar canım benim. Sat bat tarihlerini de yazarsan tabloya mutlulukla ekleyeyim

Oyy kuzum benim ya inşallah hayırlı haberleri vercez onlara benimki de sürekli onu la ilgili hayaller kurup duryor neyse motivemimizi yükseltiyoruz hep umutla miniklermizi bekliyoruz

Ay o pozisyonu bende denedim 20 saniye bank duruşu inşallah bizde de işe yarar sağlıkla al kucağına inşallah

Çıkar sanırım bt yi erteleme durumun olur mu? Çok acil ve önemli birşey için miydi?
Erteleyebilirim de 2 ay sonraya falan verirler yeni tarih
Bir tahlil sonucu referans disi gelince tedbir amacli doktor tomografi cektirmemi uygun buldu.
Buaksam peceteye akintiyla karisik cok az kan geldi. Oyle olunca iyice hamilelikten suphelendim. Olmazsa erteleyecegim riske atamam.

Durr bakalımmm nereyeee. Öyle pes etmek yook. Mis gibi büyümüş bir yumurta var ve inandığımız Rabbimiz var. İncir kürüne başla sabah canım. Değerlendirmeyi aksatma. Bizde sperm yokken vakti geldiğinde çocuk veren Allah, sen de yumurta çatlamasa dahi verdiğin çabaya karşın, çocuk veremez mi? Belki vakit şimdidir. Ümitsizlik yok

Kızlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı bat 15 Aralık peçeteye silince tozpembe leke geldi 5 gün var leke yerleşme olabilir bide bu ay hsg çekildim geç olursun diyorlardı

Kızlar şimdi ovülasyon testinde pik olduğu zaman yumurta büyümüş yani yumurtlama olmuş anlamına mı geliyor? Ve sonrasında da silikleşince çatlamış mı oluyor? Ovülasyon testini nasıl değerlendirmeliyim birdaha ki ya ovülasyon testi ile deneyeceğim ben sanırım yanlış uyguluyordum

çok haklısın inanki bugün iğne ararken o kadar stres oldum ki hiç bir yerde yok karaborsaya düşmüş sanki iğne bulan buluyo ama biz bulamıyoz neyse biraz daha iyiyim Allahın dediği olur neticede bitane evladım var çok şükür eylülde kürtaj oldum gelişmedi gebeliğim ondan sonra çok vicdan yaptım ve stres yaptım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…