- 7 Aralık 2024
- 248
- 60
- 13
- 35
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.461
Var canım çocuğuNe kadar kötü bir durum o arkadaşın çocuğu var mı peki bariz kıskançlık sanki
Vardı canım akıntım ama çok fazla yoktu damla damla regl günüm ve sonrası çoğaldıAkıntınız varmıydı peki benim adetime 4 gün var erken gebelik testim olmadığı için test yapamıyorum ama benimde gebeliğe yordugum belirtiler var
Gebeliğin baya ilerlemiş bence 1000 i geçince kese gözüküyor diye biliyorum yanlış değilse
Hayırlı uğurlu olsun
Kızlar hcg gebelik oluyor değil mi sonuç bu çıkmış
Hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah değerin baya yüksekbizede dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derler
Ya bu ne güzel bir değer böyle maşallah maşallahhh
Maşallah hayırlı olsunnn
Çok teşekkür ederim ☺Ya bu ne güzel bir değer böyle maşallah maşallahhhsağlıkla gelsin canımmm
Kaç gün geçti regden
Bugün 4.gündüKaç gün geçti regden
Benimde ağrım devam ediyor biz yarın birer test yapmalıyız benceBenim sağ kasık batmam hala devam ediyor kızlar hareket ederken çok anlamıyorum ama oturunca ve yatınca içerde birşey var gibi batıyor bu batma adetin son günü ilişkiden sonra başladı. Kötü birşey değildir dimi? Umarım olumlu bir belirtidir
Karnında sertlık ağırlık oldu mu acabaBugün 4.gündü
Çok teşekkür ederim canım
Karında değil de kasıklarımda ağrı vardı adetten önce birşeyim yoktu hatta testlerim negatifti..Karnında sertlık ağırlık oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?