• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben bu testler yüzünden çok ağladım. Pozitif çıkardılar hemde pembe pembe gidip kan verdim negatif. En güzeli kan vermek kendini hiç strese sokma biraz daha bekle.
Ciddi misin ya ne kadar üzücü bir durum insanların umudunu kırıyorlar bende ne zamandır hep negatif görüp bugün bunları görümce bi heveslenmiştim 😔

Kızlar selammm benimde adetime 4 gün var bu sabah artimed kaset ve erken gebelik yaptım aşırı bel ağrım var sizce var mıdır çok fazla yalancı çıkarıyormuş test güvenemedim de sizde bakıp yorum yapar mısınız ☺️
Bence sizin var 🥰 bir gün bekleyip tekrar yaparsanız koyulaşacaktır daha kesin olur 😇 ağrınız nasıl bir ağrı, başka bir belirti var mı

D denizadamasal canım beni sil listeden benim yumurtam 25 mm olmuş çatlama iğnesi bulamadım çok modum düştü muhtemelen bu saatten sonra kendi kendine çatlamıcak kiste dönüşçek ben değerlendirmicem o yüzden herkese bol pozitifli günler
Canım moralini neden bozuyorsun benim 26 mm de sonrası çatladığı olmuştu. Moral bozmak yok lütfen 🙏🏽 çatlatma iğnesi bulmak gerçekten çok zor artık 1 ay önceden aramak gerekiyor bu arada ihtiyacı olanların da aklında bulunsun. Benim ilk gebeliğim devam etmese de Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmadan oluşmıştu olabiliyor yani umutsuzluğa kapılma derim 🥰🙏🏽

Ciddi misin ya ne kadar üzücü bir durum insanların umudunu kırıyorlar bende ne zamandır hep negatif görüp bugün bunları görümce bi heveslenmiştim 😔
Maalesef tatlım. Bir çok marka bu şekilde yalancı pozitif veriyor. En iyi marka biraz pahalı ama erly Predictor markası.

Kızlar selammm benimde adetime 4 gün var bu sabah artimed kaset ve erken gebelik yaptım aşırı bel ağrım var sizce var mıdır çok fazla yalancı çıkarıyormuş test güvenemedim de sizde bakıp yorum yapar mısınız ☺️
Hepsinde hata olması çok mantıklı değil erken gebelik testi alın onunla deneyin bir de inşallah pozitif bence♥️🙏🏻
D denizadamasal canım beni sil listeden benim yumurtam 25 mm olmuş çatlama iğnesi bulamadım çok modum düştü muhtemelen bu saatten sonra kendi kendine çatlamıcak kiste dönüşçek ben değerlendirmicem o yüzden herkese bol pozitifli günler
Canım benim keşke yapabileceğimiz bir şey olsa umarım en yakın zamanda çatlar ve gebelik oluşur♥️🙏🏻

Bence sizin var 🥰 bir gün bekleyip tekrar yaparsanız koyulaşacaktır daha kesin olur 😇 ağrınız nasıl bir ağrı, başka bir belirti var mı
Ay inşallah 🙏 belimde ağrı kalçama yayılıyor kasıklarımda hafif batmalar var göğüslerim fazla dolgun ama adet öncesi oluyor genelde ona çok yormadım başka pek bir belirtim yok açıkçası

Hiç telaş yapma canım. 2 günde bir kan ver artışına baktır ben oğlumu çok erken hemde 5-6 gibi bir değerle öğrenmiştim hayırlı olsun bebeşin :)

Üzülme canım. Güzel haber gelecek :)

Hiiişt üzülme hiç ben 5-6 gibi bir değerle öğrendim oğluşu :)

Umarım şans getirir :))))

Kan sonucunu mutlaka yaz :) 2 saatten erkende çıkıyor genelde acilde verince :) hayırlı olsun şimdiden
Yazıcam canım inşallah sağlıkla ilerler

Canımmmmm çok sevindim. Maşallah tebrik ederim. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh♥️🥳🙏🏻

1-2 gün daha geçsin bence ya da erken gebelik testi yapabilirsin canım. İnşallah bebiştir♥️🙏🏻

Benim de geçen ay tüm ay boyunca sağ kasığım ağrıdı hamilelik belirtisi de olabilir olmayadabilir umarım senin öyledir🙏🏻♥️
İnsallah canim sabah deneyeceğim sanırım inşallah vardır 🥰

Adetime birgün varken predictor erken test almıştım baya koyu çizgi çıkmıştı ama hemen ertesi gün adet oldum. Kimyasalsa bile hcg düşmeden nasıl aynı gün oldum?
Hcg ile alakası yok kızımdan önce kımyasal gecırdım predictor early idi. O asla yanılmazbence. Sizin de kımyasal olmus glb🙄malesef adetle düştü o gün hcgm hala vardı 10 fln

Hepsinde hata olması çok mantıklı değil erken gebelik testi alın onunla deneyin bir de inşallah pozitif bence♥️🙏🏻

Canım benim keşke yapabileceğimiz bir şey olsa umarım en yakın zamanda çatlar ve gebelik oluşur♥️🙏🏻
benim modum düştü canım Allahın dediği olur tabiki de cumartesi gittim kontrole ölçmeden 15 mm civarı dedi bana bugün gittim 25 mm olmuş 1 günde 10 mm büyüyemez herhalde birazda dr hatası var çok sinirim bozuldu

Bugün gecikmenin 4.günüydü kuzum belirtilerim yumurtalamadan itibaren felaket bir göğüs hassasiyeti özellikle uçları çok acıyordu sık idrara çıkıyordum… adetten 4 gün önce yaptım negatifti..
adet olacağım gün sökülecekmişim gibi bir his vardı ama bir iki saat sonra geçti.. gecikmenin 2.günü pedime iki üç damla kahverengi leke geldi tamam dedim oluyorum devamı gelmedi bugünde test yaptım böyle çıktı.. nimo diye bir marka umarım yanıltmıyordur kan vermeye gidiyorum şimdi
Hayırlı olsun canım. Benim de 5 gün gectı yumjrtlamadam bu aksam asırı adet agrısı başladı hala var belde de agrı dun hep sol kasıgım agrıdı. Sende de bu tarz şeyler oldu mu yaaa. Bacakları m bile ağrıyyorgöguslerim dun brz normale dönerken bugun kocaman agrılı. Sureklı WC cıkmaya basladım

Hayırlı olsun canım. Benim de 5 gün gectı yumjrtlamadam bu aksam asırı adet agrısı başladı hala var belde de agrı dun hep sol kasıgım agrıdı. Sende de bu tarz şeyler oldu mu yaaa. Bacakları m bile ağrıyyorgöguslerim dun brz normale dönerken bugun kocaman agrılı. Sureklı WC cıkmaya basladım
Canım kısaca bahsedeyim yumurtalamadan itibaren aşırı göğüs hassasiyeti adet olacağım gün sökülsem rahatlayacakmışım gibi bir his ve gecikmenin ikinci günü iki damla gelen kahverengi akıntı sanırım bebek tutundu o gün.. şuan hala kasıklarımda ve karnımda sanki adet olacakmışım gibi his var bence sende test yap bu arada bu benim ilk denememdi iki kez girdik sadece ilişkiye ve son olarak tabikide sık tuvalete gitme bendede vardı

Back