• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim sağ kasık batmam hala devam ediyor kızlar hareket ederken çok anlamıyorum ama oturunca ve yatınca içerde birşey var gibi batıyor bu batma adetin son günü ilişkiden sonra başladı. Kötü birşey değildir dimi? Umarım olumlu bir belirtidir

Kızlar hcg gebelik oluyor değil mi sonuç bu çıkmış 🥹❤️
IMG_0109.png

Arkadaşlar 5 gün falan geçti ya yumurtlamadan ama ben de dün geceden beri adet hissi geliyor anlamadım gitti r belim de ağrıyor 1saat once basladı adet gibiydm cok ağrım oldu tatlı bir his hala daha bacaklrım kopuyor Hamişler cevaplar mısınız size de böyle bir şeyler oldu mu 😍 yerleşme evresnde bunlar oluyormus yazıyor googleda. Kızımda oldu mu unttm sol yumurtalık ağrım olmuştu 9 kala pozitif gormustum çokk ıncee 5gunde yrlesmıstı emnm kı

Benim sağ kasık batmam hala devam ediyor kızlar hareket ederken çok anlamıyorum ama oturunca ve yatınca içerde birşey var gibi batıyor bu batma adetin son günü ilişkiden sonra başladı. Kötü birşey değildir dimi? Umarım olumlu bir belirtidir
Benimde ağrım devam ediyor biz yarın birer test yapmalıyız bence

Karnında sertlık ağırlık oldu mu acaba
Karında değil de kasıklarımda ağrı vardı adetten önce birşeyim yoktu hatta testlerim negatifti..
Adet günü adet ağrılarım oldu ikinci gün iki damla kan geldi bebek yerleşmiş heralde.. sadece benim yumurtalamadan itibaren başlayan göğüs ağrım oldu hala devam ediyor

Back