- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.481
Benimde yarın 9 gün kalıyo adete silikte olsa cıkcagını bilsem yapıcam da test cok erken Benimde sağ tarafta belim ağrıyor 19 aralık regli tarihim. Gecen ay kasığım cok ağrımıştı ama regli olmuştum ki testler hep aşırı silikte olsa vardı ama olmadı bu ay inşallahArkadaşlar 5 gün falan geçti ya yumurtlamadan ama ben de dün geceden beri adet hissi geliyor anlamadım gitti r belim de ağrıyor 1saat once basladı adet gibiydm cok ağrım oldu tatlı bir his hala daha bacaklrım kopuyor Hamişler cevaplar mısınız size de böyle bir şeyler oldu muyerleşme evresnde bunlar oluyormus yazıyor googleda. Kızımda oldu mu unttm sol yumurtalık ağrım olmuştu 9 kala pozitif gormustum çokk ıncee 5gunde yrlesmıstı emnm kı
Evet canım maşallah maşallah hayırlı olsun bu bebiş bence kız olcak cok nazlandı
Yaa ne güzel haber ne güzel deger maşallah
Cnm 5gün içinde belli olcagını düşünmüyorum catlama günü belli iseArkadaşlar 5 gün falan geçti ya yumurtlamadan ama ben de dün geceden beri adet hissi geliyor anlamadım gitti r belim de ağrıyor 1saat once basladı adet gibiydm cok ağrım oldu tatlı bir his hala daha bacaklrım kopuyor Hamişler cevaplar mısınız size de böyle bir şeyler oldu muyerleşme evresnde bunlar oluyormus yazıyor googleda. Kızımda oldu mu unttm sol yumurtalık ağrım olmuştu 9 kala pozitif gormustum çokk ıncee 5gunde yrlesmıstı emnm kı
Ay nasıl yani transfer im 5. Günü ile normal ilişki min 5.günü aynı mı peki. Ben de bu ay cok sabırsızım ilk kez ay inşallah pozitif gorelım yaaa aynı anda yapalım testBenimde yarın 9 gün kalıyo adete silikte olsa cıkcagını bilsem yapıcam da test cok erken Benimde sağ tarafta belim ağrıyor 19 aralık regli tarihim. Gecen ay kasığım cok ağrımıştı ama regli olmuştum ki testler hep aşırı silikte olsa vardı ama olmadı bu ay inşallahilk kızımda da tüp bebekti ama kasık ağrısıyla şüpelenip transferin 5.günü yapmıştım test öğrenmiştim
Evet test yapmayacağım ama azonce kadın dogum Dr .u yazısını okudum döllenme genelde 4,5 günde olur yerrlesebilir dıyor. Resmen adet sancılarım var. Kızım da 5 günde yerlestı ve predictor early de cıktııı resmen. Cunku tek ilişkiydi acaba dıyorum suanda da mı varsa yerleşiyor of aklımda deli sorularCnm 5gün içinde belli olcagını düşünmüyorum catlama günü belli ise
Çok teşekkür ederimYaa ne güzel haber ne güzel deger maşallah
Benim daha yumurtlama dan 5 gün geçti canımCanım kısaca bahsedeyim yumurtalamadan itibaren aşırı göğüs hassasiyeti adet olacağım gün sökülsem rahatlayacakmışım gibi bir his ve gecikmenin ikinci günü iki damla gelen kahverengi akıntı sanırım bebek tutundu o gün.. şuan hala kasıklarımda ve karnımda sanki adet olacakmışım gibi his var bence sende test yap bu arada bu benim ilk denememdi iki kez girdik sadece ilişkiye ve son olarak tabikide sık tuvalete gitme bendede vardı
Ahahhaha inşallah kuzum sağlıklı olsun daEvet canım maşallah maşallah hayırlı olsun bu bebiş bence kız olcak cok nazlandı
Hayır degil cnm o döllenmiş transfer yerleştikçe deger cıkıyor normal sürecte daha y günde bebek daha döllenme yolcugunda oluyor olusma aşaması 3üncü hafta 4 haftada yerleşme olup HCG salgılıyırAy nasıl yani transfer im 5. Günü ile normal ilişki min 5.günü aynı mı peki. Ben de bu ay cok sabırsızım ilk kez ay inşallah pozitif gorelım yaaa aynı anda yapalım test
Dua ettim sana kuzum hamilelerin duası kabul olur derler rabbim gönlündekini tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla versinBenim daha yumurtlama dan 5 gün geçti canımama ılkkez böyle bir dönemde adet ağrılarım var ve kasık pıtpt gbi ayrı var bıde bel. Test için gün sayıyorum suann heyecanla
İlişkinin üstünden 8 gün geçti belli olur mu ki. Sinirim bozuldu çok batıyor ara ara girip çıkıyor sancı umarım anormal birşey olmuyodurBenimde ağrım devam ediyor biz yarın birer test yapmalıyız bence
Onu bilmiyorum hiçç suan normal deniyoruz bakalım inşallahh. Bende cok sabırsızım bu ay ovü testi ile takip ettim ama cumartesi pazardan once test cıkmaz gibi sanki ya erken cokAy nasıl yani transfer im 5. Günü ile normal ilişki min 5.günü aynı mı peki. Ben de bu ay cok sabırsızım ilk kez ay inşallah pozitif gorelım yaaa aynı anda yapalım test
Hmm evet dısarda oluyor döllenme dogru. AnladmHayır degil cnm o döllenmiş transfer yerleştikçe deger cıkıyor normal sürecte daha y günde bebek daha döllenme yolcugunda oluyor olusma aşaması 3üncü hafta 4 haftada yerleşme olup HCG salgılıyır
Kaç gün vardı testi yaptığınızda ?Evet test yapmayacağım ama azonce kadın dogum Dr .u yazısını okudum döllenme genelde 4,5 günde olur yerrlesebilir dıyor. Resmen adet sancılarım var. Kızım da 5 günde yerlestı ve predictor early de cıktııı resmen. Cunku tek ilişkiydi acaba dıyorum suanda da mı varsa yerleşiyor of aklımda deli sorular
9 gün:) yani 8.5 da diyebilirizKaç gün vardı testi yaptığınızda ?
Evet bence de çıkmaz ama anormal birşeydeğildir heralde yaİlişkinin üstünden 8 gün geçti belli olur mu ki. Sinirim bozuldu çok batıyor ara ara girip çıkıyor sancı umarım anormal birşey olmuyodur
Benim de beklenen adet tarihimden önce kasık ağrım oldu adet olacak gibi. 3-4 gün sürüp adet olmayınca erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı. O gün kan verdim beta 11 çıktı. Yarın tekrar kan tahlili vereceğim çok korkuyorum ama değer düşecek diye. Böyle olup da gebeliği devam eden oldu muBenim daha yumurtlama dan 5 gün geçti canımama ılkkez böyle bir dönemde adet ağrılarım var ve kasık pıtpt gbi ayrı var bıde bel. Test için gün sayıyorum suann heyecanla
Hayırlı olsun canım kaç günün var şuanda endişelenme inşallah artacaktırBenim de beklenen adet tarihimden önce kasık ağrım oldu adet olacak gibi. 3-4 gün sürüp adet olmayınca erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı. O gün kan verdim beta 11 çıktı. Yarın tekrar kan tahlili vereceğim çok korkuyorum ama değer düşecek diye. Böyle olup da gebeliği devam eden oldu mu
Vala ne desem ikna olmayacaksınız içinize sinmiyorsa bir test yapın benceEvet test yapmayacağım ama azonce kadın dogum Dr .u yazısını okudum döllenme genelde 4,5 günde olur yerrlesebilir dıyor. Resmen adet sancılarım var. Kızım da 5 günde yerlestı ve predictor early de cıktııı resmen. Cunku tek ilişkiydi acaba dıyorum suanda da mı varsa yerleşiyor of aklımda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?