Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhabalar hayırlı olsun kesin hamile gibisiniz Rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. çok mutlu oldum sizin adınıza. Rabbim bizlere de en kısa sürede nasip etsin bu görüntüyü inşallah

Kanınız çıkınca yazın mutlaka biz de merakla bekliyoruzz

Canm sen almiycam demiştin neye karar verdin ben geçen ay innovita kullandım gebelik kısmet olmadı bu ay da bir gebenin günlüğü ile deniycem regl bitmesine iki gün falan kaldı benim de
Sipariş verdim canım innovıta ikiside aynı zAten ovulasyon gösteriyor buay bununla deneyecgim kısmet bakalım

Ay nimo benimde böyle pozitif çıkarttı ertesi gün hasta oldum umarım yanılmıyordur iki defa denedim bu testi ikisndede çıktı

Öyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye beta hayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimi
Tmmda bebek yeni daha normal betanda gayet keske cevrene hemen söylemesen adet 10 gün gecse evet braz düşük gibi algılanabilir ama senin gününde bu deger gayet güzell canım

Tmmda bebek yeni daha normal betanda gayet keske cevrene hemen söylemesen adet 10 gün gecse evet braz düşük gibi algılanabilir ama senin gününde bu deger gayet güzell canım
Ya heryseyimizi paylaşıyoruz noktasına kadar boşluğuma geldi teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Ya heryseyimizi paylaşıyoruz noktasına kadar boşluğuma geldi teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Evet sende haklısın mutlulugumuzu paylaşmak istiyoruz ama bazı insanlar malesef içine ediyor kulgını tıka cnm bende eğer kalırsam 3 ay kimseye söylemek istemiyorum oyuzden luand sbile kimseye hamilelik düşündümü söylemedim. BUrda sizlerle konuşmak bna daha iyi geliyor

Gelmez mi ya burda okadar olumsuzluklar dönüyor ki bu yazdıklarınız içimi ferahlatıyor allah sizi sizin hibi iyi insanlarla karşılaştırsın

Arkadaşlar merhaba geçen ay denedik olmadı ama çok çalışmadık bu ay döngüm başlıyo ovulasyon testi aldim yumurtlamami takip edicem. Nelere dikkat etmeliyim ovulasyon testi yapatken?

Biraz fazla olacak ama ben hamileysem bu sefer eşime bile söylemeyi düşünmüyorum. Eşimin ağzı gevşek heycanlanıp söylüyor 1 aylık bebekle herkese reklam oluyoruz. Biraz büyüyene kadar haberim yok gibi davranıcam. 2. Ayı biraz geçince yeni öğrendiğimi söylemeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…