- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.401
Merhabalar hayırlı olsun kesin hamile gibisiniz Rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. çok mutlu oldum sizin adınıza. Rabbim bizlere de en kısa sürede nasip etsin bu görüntüyü inşallahBugün gecikmenin 4.günüydü kuzum belirtilerim yumurtalamadan itibaren felaket bir göğüs hassasiyeti özellikle uçları çok acıyordu sık idrara çıkıyordum… adetten 4 gün önce yaptım negatifti..
adet olacağım gün sökülecekmişim gibi bir his vardı ama bir iki saat sonra geçti.. gecikmenin 2.günü pedime iki üç damla kahverengi leke geldi tamam dedim oluyorum devamı gelmedi bugünde test yaptım böyle çıktı.. nimo diye bir marka umarım yanıltmıyordur kan vermeye gidiyorum şimdi
Haklısın canım akıl edemedimDeğerini de söylememelisin bence eşin dışında kimseye. Gebeyim deyip geç. Değerinle doktor ilgilensin çevre değil
Hgs ne oluyorSen neden HGS cektirmiştn cnm
Kanınız çıkınca yazın mutlaka biz de merakla bekliyoruzzBugün gecikmenin 4.günüydü kuzum belirtilerim yumurtalamadan itibaren felaket bir göğüs hassasiyeti özellikle uçları çok acıyordu sık idrara çıkıyordum… adetten 4 gün önce yaptım negatifti..
adet olacağım gün sökülecekmişim gibi bir his vardı ama bir iki saat sonra geçti.. gecikmenin 2.günü pedime iki üç damla kahverengi leke geldi tamam dedim oluyorum devamı gelmedi bugünde test yaptım böyle çıktı.. nimo diye bir marka umarım yanıltmıyordur kan vermeye gidiyorum şimdi
Olsun olsun daha yolun başındasın bundan sonraki değerlerini söylemezsin en azındanHaklısın canım akıl edemedim
Sipariş verdim canım innovıta ikiside aynı zAten ovulasyon gösteriyor buay bununla deneyecgim kısmet bakalımCanm sen almiycam demiştin neye karar verdin ben geçen ay innovita kullandım gebelik kısmet olmadı bu ay da bir gebenin günlüğü ile deniycem regl bitmesine iki gün falan kaldı benim de
Ay nimo benimde böyle pozitif çıkarttı ertesi gün hasta oldum umarım yanılmıyordur iki defa denedim bu testi ikisndede çıktıBugün gecikmenin 4.günüydü kuzum belirtilerim yumurtalamadan itibaren felaket bir göğüs hassasiyeti özellikle uçları çok acıyordu sık idrara çıkıyordum… adetten 4 gün önce yaptım negatifti..
Evet canım haklısınOlsun olsun daha yolun başındasın bundan sonraki değerlerini söylemezsin en azındangülsün şu yüzün karnında bir pıtırcık var
Tmmda bebek yeni daha normal betanda gayet keske cevrene hemen söylemesen adet 10 gün gecse evet braz düşük gibi algılanabilir ama senin gününde bu deger gayet güzell canımÖyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye betahayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimi
Ya heryseyimizi paylaşıyoruz noktasına kadar boşluğuma geldiTmmda bebek yeni daha normal betanda gayet keske cevrene hemen söylemesen adet 10 gün gecse evet braz düşük gibi algılanabilir ama senin gününde bu deger gayet güzell canım
İlaçlı rahim filmi tüpler acıkmı tıkalımı diye ona bakılıyorHgs ne oluyor
Evet sende haklısın mutlulugumuzu paylaşmak istiyoruz ama bazı insanlar malesef içine ediyor kulgını tıka cnm bende eğer kalırsam 3 ay kimseye söylemek istemiyorum oyuzden luand sbile kimseye hamilelik düşündümü söylemedim. BUrda sizlerle konuşmak bna daha iyi geliyorYa heryseyimizi paylaşıyoruz noktasına kadar boşluğuma gelditeşekkür ederim canım Allah razı olsun
İlaçlı rahim filmi tüpler acıkmı tıkalımı diye ona bakılıyord
Adet olmazsan anlıycsksın cnm bunu doktor bile anlayamaz malesef zaten bukdar erken ögrenmek hiç iyi degil bencePeki döllenme olduğunu nasıl anlayacağız? Sperm oldupu için mi ağrıyor yani?
Rica ederim canım benimEvet canım haklısınteşekkür ederim iyiki varsin
Gelmez mi ya burda okadar olumsuzluklar dönüyor ki bu yazdıklarınız içimi ferahlatıyor allah sizi sizin hibi iyi insanlarla karşılaştırsınÇok sevindim iyi gelmesineha birde 3 madde daha var.
1. STRES YAPMA
2. STRES YAPMA
3. STRES YAPMA
YOKSA DAHA ÇOK ETKİLENİR miniğin Allah büyük. Bana bunu nasip ettiyse yoluna koyacak olan da, verende alanda O'dur diyerek tevekkül et
Biraz fazla olacak ama ben hamileysem bu sefer eşime bile söylemeyi düşünmüyorum. Eşimin ağzı gevşek heycanlanıp söylüyor 1 aylık bebekle herkese reklam oluyoruz. Biraz büyüyene kadar haberim yok gibi davranıcam. 2. Ayı biraz geçince yeni öğrendiğimi söylemeyi planlıyorumEvet sende haklısın mutlulugumuzu paylaşmak istiyoruz ama bazı insanlar malesef içine ediyor kulgını tıka cnm bende eğer kalırsam 3 ay kimseye söylemek istemiyorum oyuzden luand sbile kimseye hamilelik düşündümü söylemedim. BUrda sizlerle konuşmak bna daha iyi geliyor
Aslında evet erken öğrenip napacağız ki yine ultrasonda görmek icin haftalarca bekleyeceğiz :)Adet olmazsan anlıycsksın cnm bunu doktor bile anlayamaz malesef zaten bukdar erken ögrenmek hiç iyi degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?