- 2 Aralık 2024
- 102
- 98
- 13
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.381
Bence bebek bi iki aylık olana kadar falan söylememek lazım. Sağlıklı olduğundan emin olana kadar yani. Bide nazara inanan biriyim kınamayın ama işlerimin olacağından emin olmadan söylemem pek kimseyeÖyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye betahayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimi
Akraba vs kimse bilmiyor zaten 3 arkadaşım sadece biliyor onlarda güvendiğim kişilerBence bebek bi iki aylık olana kadar falan söylememek lazım. Sağlıklı olduğundan emin olana kadar yani. Bide nazara inanan biriyim kınamayın ama işlerimin olacağından emin olmadan söylemem pek kimseye
Neee 99 mu düşükmüşşş. HasbünAllahhÖyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye betahayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimi
Değer gerçekten düşük bile olsa iyi dost düşükmüş demez kuzum. Ne kadar güvensen de bunu böyle bilAkraba vs kimse bilmiyor zaten 3 arkadaşım sadece biliyor onlarda güvendiğim kişiler
Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum önemli olan onun düzenli şekilde artması yok canım düşünmeyecem zaten ne yaparsan yap olan olucak o yüzden hiç kendime zehir etmiyicem düşünüpNeee 99 mu düşükmüşşş. HasbünAllahhMillete de laf edecek konu çıksın heeee! Ya sabırrr. Düzenli artış önemliii. 10 muş 50ymiş 90 mış önemli değil ki. Bebişin oluşumu süresi vs bunlar etkili beta değerinde. Benim adet günü 67.7 çıkmıştı değerim. 3 4 gün sonra artmıştı. Yani hiç önemi yok. Sakın bak buna üzülme ne olur
Evet arkadaşımdsn 2 si motive ederken birisi sürekli kimyasal dış gebeliğe getiriyor yada çevresinde olanı diyo ısrarlaDeğer gerçekten düşük bile olsa iyi dost düşükmüş demez kuzum. Ne kadar güvensen de bunu böyle bilÇünkü gebeliğinde her işinde başı MOTİVASYON VE MORALDİR. Bunlar düşünce her şey bozulabilir Allah muhafaza
Eczanede vardır inşallah yarın bir bakayım sağolunHızlı testte çıkar diye düşünüyorum ama artı med gibi markalardan değil predictor marka iyiymiş
O zaman her şeyini paylaşmaman gereken kişi ortada kuzumEvet arkadaşımdsn 2 si motive ederken birisi sürekli kimyasal dış gebeliğe getiriyor yada çevresinde olanı diyo ısrarla
Evet aynen canım öyleO zaman her şeyini paylaşmaman gereken kişi ortada kuzum
Neyin ne olacağını kimse bilemez ki. Ben birazda yorumlardan çok etkilenen bir insan olduğum için hemen paylaşamıyorum. Mesela rinoplasti oldum kimseye demedim iş arkadaşlarım olmuşum bitmiş hala keşke şöyle keşke böyle yorumları yapıyorlardı öncesinde söylesem vazgeçerdim kesin :)Akraba vs kimse bilmiyor zaten 3 arkadaşım sadece biliyor onlarda güvendiğim kişiler
Çok tebrik ederimÖyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye betahayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimi
Canımmmmm çok sevindim. Maşallah tebrik ederim. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhKızlar bugün gecikmemin 4.günüydü test yapacağımı söylemiştim benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi
Eki Görüntüle 3517846
1-2 gün daha geçsin bence ya da erken gebelik testi yapabilirsin canım. İnşallah bebiştirKızlar merhaba benim bat 13 Aralık ama aşırı yorgunluk ve mide yanması ekşimesi tarzında bir şey yaşıyorum test yapsam erken mi
Benim de geçen ay tüm ay boyunca sağ kasığım ağrıdı hamilelik belirtisi de olabilir olmayadabilir umarım senin öyledirKızlar benim çok fena karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Bel ve göğüs ağrısı da baya var ama bat 15-16. Acaba erken mi regl olacağım bu kadar erken başlamıyordu adet öncesi belirtilerimhsg filmi çektirmiştim ondan mı böyle oldu acaba.
Sen açıklama yaparak da gerilme hiç. Diyelim ki dış gebelik eeee ne olacak yani. Senin elinde olan bir şey var mı yok. Bu şey değil ki kullanman gereken ilaç vardır ama içmiyorsundur arkadaşın, içmezsen şöyle olur bak iç diye kızıyordur. Bu olur. Ama değerin düşük diye kötü ihtimalleri söylemekle ne senin elinden bir şey gelir - TAM AKSİNE MORAL GİDER - ne de onun bir kazancı olur.Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum önemli olan onun düzenli şekilde artması yok canım düşünmeyecem zaten ne yaparsan yap olan olucak o yüzden hiç kendime zehir etmiyicem düşünüp
Ben bebek dışında yorumlardan hiç etkilenmem sadece bu konuda etkileniyorum doğal olarak kimseye söylememek en güzeli aslındaNeyin ne olacağını kimse bilemez ki. Ben birazda yorumlardan çok etkilenen bir insan olduğum için hemen paylaşamıyorum. Mesela rinoplasti oldum kimseye demedim iş arkadaşlarım olmuşum bitmiş hala keşke şöyle keşke böyle yorumları yapıyorlardı öncesinde söylesem vazgeçerdim kesin :)
Öyle amaç moral gitmesi zaten heves kırmak ben şahsen kötü olanı çevremde duysam bilsem söylemem şuan gebesin başlı başına stresli dönem herkes bişey söylüyor strese giricek ne gerek var üzülmesine morelini bozmaya bilmiyorum ya yaşanan kötü olaylarin anlatılması taraftarı değilimSen açıklama yaparak da gerilme hiç. Diyelim ki dış gebelik eeee ne olacak yani. Senin elinde olan bir şey var mı yok. Bu şey değil ki kullanman gereken ilaç vardır ama içmiyorsundur arkadaşın, içmezsen şöyle olur bak iç diye kızıyordur. Bu olur. Ama değerin düşük diye kötü ihtimalleri söylemekle ne senin elinden bir şey gelir - TAM AKSİNE MORAL GİDER - ne de onun bir kazancı olur.
Değerini de söylememelisin bence eşin dışında kimseye. Gebeyim deyip geç. Değerinle doktor ilgilensin çevre değilÖyle amaç moral gitmesi zaten heves kırmak ben şahsen kötü olanı çevremde duysam bilsem söylemem şuan gebesin başlı başına stresli dönem herkes bişey söylüyor strese giricek ne gerek var üzülmesine morelini bozmaya bilmiyorum ya yaşanan kötü olaylarin anlatılması taraftarı değilim
Çok teşekkür ederim canım yok bozmuyorum artıkÇok tebrik ederimben kızımı 67 ile öğrenmiştim 3 haftalıktı kese yoktu. Moralini bozma şuan bu normal. Ama bundan sonraki aşama kesenin gözükmesi daha sonrası ise kalp atışlarını duymak olacak. Kalp atışını duyana kadar hamilelik hep bi muallakta kalıyor zaten. Bence bu süreçte çok dillememek gerekiyor. Bir kaç hafta beslenmene ve kendine dikkat et bol dinlen. Daha sonra bebişinin kalp atışlarını duyarsın inşallah
Cevabın için teşekkür ederim bana da erken regl olacakmışım gibi geliyor daha çok ama bakalım hayırlısı diyelimCanımmmmm çok sevindim. Maşallah tebrik ederim. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh
1-2 gün daha geçsin bence ya da erken gebelik testi yapabilirsin canım. İnşallah bebiştir
Benim de geçen ay tüm ay boyunca sağ kasığım ağrıdı hamilelik belirtisi de olabilir olmayadabilir umarım senin öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?