Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar benim çok fena karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Bel ve göğüs ağrısı da baya var ama bat 15-16. Acaba erken mi regl olacağım bu kadar erken başlamıyordu adet öncesi belirtilerim hsg filmi çektirmiştim ondan mı böyle oldu acaba.

Öyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye beta hayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimi
Bence bebek bi iki aylık olana kadar falan söylememek lazım. Sağlıklı olduğundan emin olana kadar yani. Bide nazara inanan biriyim kınamayın ama işlerimin olacağından emin olmadan söylemem pek kimseye

Bence bebek bi iki aylık olana kadar falan söylememek lazım. Sağlıklı olduğundan emin olana kadar yani. Bide nazara inanan biriyim kınamayın ama işlerimin olacağından emin olmadan söylemem pek kimseye
Akraba vs kimse bilmiyor zaten 3 arkadaşım sadece biliyor onlarda güvendiğim kişiler

Öyle canım öyle ama çevrenin ağzı durmuyor düşük diye beta hayırlısı Rabbimden düşünmemeye çalışıyorum sınava vericem kendimi
Neee 99 mu düşükmüşşş. HasbünAllahh Millete de laf edecek konu çıksın heeee! Ya sabırrr. Düzenli artış önemliii. 10 muş 50ymiş 90 mış önemli değil ki. Bebişin oluşumu süresi vs bunlar etkili beta değerinde. Benim adet günü 67.7 çıkmıştı değerim. 3 4 gün sonra artmıştı. Yani hiç önemi yok. Sakın bak buna üzülme ne olur

Akraba vs kimse bilmiyor zaten 3 arkadaşım sadece biliyor onlarda güvendiğim kişiler
Değer gerçekten düşük bile olsa iyi dost düşükmüş demez kuzum. Ne kadar güvensen de bunu böyle bil Çünkü gebeliğinde her işinde başı MOTİVASYON VE MORALDİR. Bunlar düşünce her şey bozulabilir Allah muhafaza

Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum önemli olan onun düzenli şekilde artması yok canım düşünmeyecem zaten ne yaparsan yap olan olucak o yüzden hiç kendime zehir etmiyicem düşünüp

Evet arkadaşımdsn 2 si motive ederken birisi sürekli kimyasal dış gebeliğe getiriyor yada çevresinde olanı diyo ısrarla

Neyin ne olacağını kimse bilemez ki. Ben birazda yorumlardan çok etkilenen bir insan olduğum için hemen paylaşamıyorum. Mesela rinoplasti oldum kimseye demedim iş arkadaşlarım olmuşum bitmiş hala keşke şöyle keşke böyle yorumları yapıyorlardı öncesinde söylesem vazgeçerdim kesin :)

Çok tebrik ederim ben kızımı 67 ile öğrenmiştim 3 haftalıktı kese yoktu. Moralini bozma şuan bu normal. Ama bundan sonraki aşama kesenin gözükmesi daha sonrası ise kalp atışlarını duymak olacak. Kalp atışını duyana kadar hamilelik hep bi muallakta kalıyor zaten. Bence bu süreçte çok dillememek gerekiyor. Bir kaç hafta beslenmene ve kendine dikkat et bol dinlen. Daha sonra bebişinin kalp atışlarını duyarsın inşallah

Kızlar bugün gecikmemin 4.günüydü test yapacağımı söylemiştim benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi
Eki Görüntüle 3517846
Canımmmmm çok sevindim. Maşallah tebrik ederim. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh
Kızlar merhaba benim bat 13 Aralık ama aşırı yorgunluk ve mide yanması ekşimesi tarzında bir şey yaşıyorum test yapsam erken mi
1-2 gün daha geçsin bence ya da erken gebelik testi yapabilirsin canım. İnşallah bebiştir
Benim de geçen ay tüm ay boyunca sağ kasığım ağrıdı hamilelik belirtisi de olabilir olmayadabilir umarım senin öyledir

Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum önemli olan onun düzenli şekilde artması yok canım düşünmeyecem zaten ne yaparsan yap olan olucak o yüzden hiç kendime zehir etmiyicem düşünüp
Sen açıklama yaparak da gerilme hiç. Diyelim ki dış gebelik eeee ne olacak yani. Senin elinde olan bir şey var mı yok. Bu şey değil ki kullanman gereken ilaç vardır ama içmiyorsundur arkadaşın, içmezsen şöyle olur bak iç diye kızıyordur. Bu olur. Ama değerin düşük diye kötü ihtimalleri söylemekle ne senin elinden bir şey gelir - TAM AKSİNE MORAL GİDER - ne de onun bir kazancı olur.

Ben bebek dışında yorumlardan hiç etkilenmem sadece bu konuda etkileniyorum doğal olarak kimseye söylememek en güzeli aslında

Öyle amaç moral gitmesi zaten heves kırmak ben şahsen kötü olanı çevremde duysam bilsem söylemem şuan gebesin başlı başına stresli dönem herkes bişey söylüyor strese giricek ne gerek var üzülmesine morelini bozmaya bilmiyorum ya yaşanan kötü olaylarin anlatılması taraftarı değilim

Değerini de söylememelisin bence eşin dışında kimseye. Gebeyim deyip geç. Değerinle doktor ilgilensin çevre değil

Çok teşekkür ederim canım yok bozmuyorum artık biraz strese girdim çıktım evet çok stresli oluyor hamilelik başlı basınca noldu ne bitti herşey yolunda mi hayırlısı olsun hakkımızda

Cevabın için teşekkür ederim bana da erken regl olacakmışım gibi geliyor daha çok ama bakalım hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…