Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Arkadaşlar merhaba geçen ay denedik olmadı ama çok çalışmadık bu ay döngüm başlıyo ovulasyon testi aldim yumurtlamami takip edicem. Nelere dikkat etmeliyim ovulasyon testi yapatken?
Yorumlardan öğrendiğim kadarıyla hergün aynı saatte bakman gerekiyormuş özellikle sabah yoğun idrarla

Gelmez mi ya burda okadar olumsuzluklar dönüyor ki bu yazdıklarınız içimi ferahlatıyor allah sizi sizin hibi iyi insanlarla karşılaştırsın
Aminnnn Allah razıı olsunnn Birilerine Allah'ın izniyle şifa olmak, iyi gelmek ve dualarında olmak, kendime istediklerimden daha fazla istediğim şey

Çok teşekkür ederim canım

Amin inşallah hepinize dua ediyorum

En iyisini yaparsın canım bencede çok haklısın

Kızlar selammm benimde adetime 4 gün var bu sabah artimed kaset ve erken gebelik yaptım aşırı bel ağrım var sizce var mıdır çok fazla yalancı çıkarıyormuş test güvenemedim de sizde bakıp yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_8400.jpeg
    159,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_8392.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_8394.jpeg
    268,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8403.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 53
Canım çıkmış 99 değerim
Hiç telaş yapma canım. 2 günde bir kan ver artışına baktır ben oğlumu çok erken hemde 5-6 gibi bir değerle öğrenmiştim hayırlı olsun bebeşin :)
Üzülme canım. Güzel haber gelecek :)

Kızlar beta 10.2 çıltı kesin hamilesin diyemem 3 gün sonra uüne gel dedi
Hiiişt üzülme hiç ben 5-6 gibi bir değerle öğrendim oğluşu :)
Kızlaaaar ben başladım bugün şans dileyiiin bu testlerin şans getirdiğini yazmış bir çok kişi Umarım bana da şans getirir
Umarım şans getirir :))))
Kızlar bugün gecikmemin 4.günüydü test yapacağımı söylemiştim benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi
Eki Görüntüle 3517846
Kan sonucunu mutlaka yaz :) 2 saatten erkende çıkıyor genelde acilde verince :) hayırlı olsun şimdiden

Hepsi mi artımed hepsinde var gibi ama yalancı çıkaran marka

Ben bu testler yüzünden çok ağladım. Pozitif çıkardılar hemde pembe pembe gidip kan verdim negatif. En güzeli kan vermek kendini hiç strese sokma biraz daha bekle.

Maşallah cnm hepsinde silik var yarın albi kaset test bulabilirsen onlarda deneyeblirsn

Kızlar bugün yumurtlamıştım ben havuç yiyorum sürekli bi sıkıntı olmaz değil mi birde sabah yapmıştım test, akşam da yaptım daha da koyu çıktı. Yani yumurta tüzel mi gelişmiş ?

D denizadamasal canım beni sil listeden benim yumurtam 25 mm olmuş çatlama iğnesi bulamadım çok modum düştü muhtemelen bu saatten sonra kendi kendine çatlamıcak kiste dönüşçek ben değerlendirmicem o yüzden herkese bol pozitifli günler

Akıntınız varmıydı peki benim adetime 4 gün var erken gebelik testim olmadığı için test yapamıyorum ama benimde gebeliğe yordugum belirtiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…