- 7 Aralık 2024
- 245
- 59
- 13
- 35
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.421
Yorumlardan öğrendiğim kadarıyla hergün aynı saatte bakman gerekiyormuş özellikle sabah yoğun idrarlaArkadaşlar merhaba geçen ay denedik olmadı ama çok çalışmadık bu ay döngüm başlıyo ovulasyon testi aldim yumurtlamami takip edicem. Nelere dikkat etmeliyim ovulasyon testi yapatken?
Aminnnn Allah razıı olsunnnGelmez mi ya burda okadar olumsuzluklar dönüyor ki bu yazdıklarınız içimi ferahlatıyor allah sizi sizin hibi iyi insanlarla karşılaştırsın
Çok teşekkür ederim canımCanımmmmm çok sevindim. Maşallah tebrik ederim. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh
1-2 gün daha geçsin bence ya da erken gebelik testi yapabilirsin canım. İnşallah bebiştir
Benim de geçen ay tüm ay boyunca sağ kasığım ağrıdı hamilelik belirtisi de olabilir olmayadabilir umarım senin öyledir
Amin inşallah hepinize dua ediyorumMerhabalar hayırlı olsun kesin hamile gibisiniz Rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. çok mutlu oldum sizin adınıza. Rabbim bizlere de en kısa sürede nasip etsin bu görüntüyü inşallah
Kan verdim 2 saate çıkarmış E nabızdan bakıcam buradan paylaşırımKanınız çıkınca yazın mutlaka biz de merakla bekliyoruzz
Kan verdim kuzum inşallah yanlış değildirAy nimo benimde böyle pozitif çıkarttı ertesi gün hasta oldum umarım yanılmıyordur iki defa denedim bu testi ikisndede çıktı
Ayy hadi inşallah cnm hayırlı haberini bekliyorum nezman çıkarmış sonuçKan verdim kuzum inşallah yanlış değildir
2 saate çıkarmış canımAyy hadi inşallah cnm hayırlı haberini bekliyorum nezman çıkarmış sonuç
Aynen cnm bekliycez mecbur en azından test yapsrsın önce adet yaklaşıncaAslında evet erken öğrenip napacağız ki yine ultrasonda görmek icin haftalarca bekleyeceğiz :)
En iyisini yaparsın canım bencede çok haklısınEvet sende haklısın mutlulugumuzu paylaşmak istiyoruz ama bazı insanlar malesef içine ediyor kulgını tıka cnm bende eğer kalırsam 3 ay kimseye söylemek istemiyorum oyuzden luand sbile kimseye hamilelik düşündümü söylemedim. BUrda sizlerle konuşmak bna daha iyi geliyor
Hiç telaş yapma canım. 2 günde bir kan ver artışına baktır ben oğlumu çok erken hemde 5-6 gibi bir değerle öğrenmiştim hayırlı olsun bebeşin :)Canım çıkmış 99 değerim
Üzülme canım. Güzel haber gelecek :)Kızlar benim bata 4 var. Sente lady diye bir test yaptım hiçbir şey çıkmadı. Bu ay da olmadıartık çok ümitsizim. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor. Kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Her ay eşimin heyecanını görüyorum ama hüsranla bitiyor. Buraya öylesine içimi dökmek için yazdım. Umarım bir gün bu yazdıklarımın altına hamileyim yazabilirim..
Hiiişt üzülme hiç ben 5-6 gibi bir değerle öğrendim oğluşu :)Kızlar beta 10.2 çıltı kesin hamilesin diyemem 3 gün sonra uüne gel dedi
Umarım şans getirir :))))Kızlaaaar ben başladım bugün şans dileyiiin bu testlerin şans getirdiğini yazmış bir çok kişiUmarım bana da şans getirir
Kan sonucunu mutlaka yaz :) 2 saatten erkende çıkıyor genelde acilde verince :) hayırlı olsun şimdidenKızlar bugün gecikmemin 4.günüydü test yapacağımı söylemiştim benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi
Eki Görüntüle 3517846
Hepsi mi artımed hepsinde var gibi ama yalancı çıkaran markaKızlar selammm benimde adetime 4 gün var bu sabah artimed kaset ve erken gebelik yaptım aşırı bel ağrım var sizce var mıdır çok fazla yalancı çıkarıyormuş test güvenemedim de sizde bakıp yorum yapar mısınız
Ben bu testler yüzünden çok ağladım. Pozitif çıkardılar hemde pembe pembe gidip kan verdim negatif. En güzeli kan vermek kendini hiç strese sokma biraz daha bekle.Kızlar selammm benimde adetime 4 gün var bu sabah artimed kaset ve erken gebelik yaptım aşırı bel ağrım var sizce var mıdır çok fazla yalancı çıkarıyormuş test güvenemedim de sizde bakıp yorum yapar mısınız
Nerede verdin canım2 saate çıkarmış canım
Maşallah cnm hepsinde silik var yarın albi kaset test bulabilirsen onlarda deneyeblirsnKızlar selammm benimde adetime 4 gün var bu sabah artimed kaset ve erken gebelik yaptım aşırı bel ağrım var sizce var mıdır çok fazla yalancı çıkarıyormuş test güvenemedim de sizde bakıp yorum yapar mısınız
Akıntınız varmıydı peki benim adetime 4 gün var erken gebelik testim olmadığı için test yapamıyorum ama benimde gebeliğe yordugum belirtiler varYok canım hepsinde farklı yani ilkinde regl gecikince anladım yoktu belirti ikincisinde sık idrara çıkma vardı bunda da belirti şunlar vardı ama ben yormadim bebek olacağına yumurtlama görmeyince testlerde yok dedim şunlar vardı mide ekşimesi ağızda metalik tat sürekli acıkma vardı regl öncesi regl günü de sık idrara çıkma başladı rahim ağrısı sağ kasığım agridi bunlar zaten oluyormuş internetten baktım yeni benim göğüslerim ne hamilelikte ne reglde meme ağrısı yaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?