Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet cok fazla vardi o yüzden regliyi 6 gun kala erken gebelik testi yaptım baya belirgin çizgi çıktı tam emin olmadim regli gecmedigi icin dijital gebelik testi yaptım hamile yazdi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ne gibi belirtiler vardı acaba?

Kızlarr benim yumurtalama uygulamada 9 u gösteriyor ama ben iki gündür yumurta akıntısını farkettim cuma akşamı ve bu akşamı değerlendirdik çarşamba akşamına kadar eşimle denk gelemiyoruz (nöbetli çalışma sebebiyle) Adetin bittiği günden itibaren de gün aşırı değerlendirmiştik. sizce yeterli mi?

Bence albi kaset test yapın net cıkartyor varsa var yoksa hiç yok gölge bile çıkmıyor

Merhaba. Benim testime de bakar misiniz marka albi once ince kirmizi bi cizgi cikti ilk dakikada daha sonra boyle kalinlasip kirmizi renk oldu diye regle bugun ile birlikte 5 gun var.

Eklentiler

• IMG_6245.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 35
Eki Görüntüle 3517189
Merhaba. Benim testime de bakar misiniz marka albi once ince kirmizi bi cizgi cikti ilk dakikada daha sonra boyle kalinlasip kirmizi renk oldu diye regle bugun ile birlikte 5 gun var.
Bence sizdede var ben 5 gün varken yaptım bembeyazdı gölgesi bile yoktu ve doğru çıktı regl oldum varsa elinizde test tekrarlayıp koyulasmayı takip edin umarım bebiş sizinledir

Bence sizdede var ben 5 gün varken yaptım bembeyazdı gölgesi bile yoktu ve doğru çıktı regl oldum varsa elinizde test tekrarlayıp koyulasmayı takip edin umarım bebiş sizinledir
1 tane kaldi onuda yarin sabaha sakliyorum insallah yaaa ilk defa sona bu kadar yaklastim amin cok tesekkur ederim

İnşallah yarın diğer yaptıgın tesle yanyana koyup öyle cek at bakalım farklı cıkıcakmı
Tamam canım yaptiktan sonra hemen paylasacagim sana burdan. Aksam lh testi yaptim pike yakinlasmis sekilde cikti o da suphelendirmisti beni onuda koyuyorum. Ay cok mutluyum 7 ayin zaferi resmen hsg cekildigim ay hamile kaldim sanirim

Bende Ocak şubat ayı gibi gebelik planlıyorum kızlar antidepresan kullanıyordum çok şükür bırakıyorum benim için dua edin lütfen

Ayy kaç gun kalaydı 18 ben de 124 TL'ye aldım 2 gun once geldiler. Çokk gecmıs olsun bidaha tutunsun bebişiniz aminn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…