- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.021
Çünkü arttı kanama ya. Yerleşme değil artık belliBelli olmadan neden içtin camım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü arttı kanama ya. Yerleşme değil artık belliBelli olmadan neden içtin camım
innovaya iyi diyolar.bende gecen ay iki farklı denedim innova daha koyu cıkıyodu.catlamıstır insallah baya koyu idi cünkü.hadi bakalım güzel haberlerle gel canımCanım ama bugün yaptığım testler bunlar hepsibi aynı anda yaptım hepsi farklı marka baksana biri pik biri değil
Hayırlısı olsun üzülmeeÇünkü arttı kanama ya. Yerleşme değil artık belli
Ee halin keyfin nasıl canım yarın hayırlısıyla kan veriyorsun dimiiiiCanımsın
evet canım ilaçla genelde adet görüyorum pko varAdetlerin düzensiz mi canm.
Yok üzülmüyorum çok şükür belirsizlik gitmesi önemli benim içinHayırlısı olsun üzülmee
Bende belirsizlikten nefret ediyorum yarın öbür gün belli olur hayırlısıylaYok üzülmüyorum çok şükür belirsizlik gitmesi önemli benim için
Sağ kasığım ağrıyor canım aralıklı şekilde giriyor evet yarın veriyorum randevum 2.20 de merakla bekliyorum sonucu bakalımEe halin keyfin nasıl canım yarın hayırlısıyla kan veriyorsun dimiiii
Sen regl gününe kadar ilişki yap en iyisiYapacam canım sipariş verdim gelsinde ya şindi ben bu hangi teste inanacam ki acaba yumurtladımmı ondada şüpheye düştüm en iyisi ilişkiyi bırakmayayım diyorum
Hadi inşaAllah güzel haberlerle gel canımmSağ kasığım ağrıyor canım aralıklı şekilde giriyor evet yarın veriyorum randevum 2.20 de merakla bekliyorum sonucu bakalım
Senin lekelenmen mi olmuştuBende belirsizlikten nefret ediyorum yarın öbür gün belli olur hayırlısıyla
ortadaki testi bilmiyorum ama laboquıck üstteki sanırım en alttakide innovita ikiside güvenilir testlerSelam canımmmm benim kafa allak bullak oldu valla ben üç farklı markadan ovu testi yaptım az önce üçüde farklı çıktı ilişkiye devam ediyorum hiç ara vermedim bakalım ne olacak bende merak ediyorum
Amin amin kuzum sen nasılsın söküldun mu yoksa halen leke tarzı miHadi inşaAllah güzel haberlerle gel canımm
Söküldüm canım. Sancım vardı akşam, biraz kendime geldimAmin amin kuzum sen nasılsın söküldun mu yoksa halen leke tarzı mi
Ya kıyamam ağrı kesici içseydin ilk gün çok kötü oluyor sıcak su torbası varsa koysaydin karnına rahatlardinSöküldüm canım. Sancım vardı akşam, biraz kendime geldim
Sıcak su torbası hastayken zararlı kuzum özellikle karın kısmına konmamalı. Bacaklara olabilir. Ama beni elektrikli soba anca kurtarıyor ilaçta içtim mecburYa kıyamam ağrı kesici içseydin ilk gün çok kötü oluyor sıcak su torbası varsa koysaydin karnına rahatlardin
EvettSenin lekelenmen mi olmuştu
Kaç gün sürdü şuan var mı
Ya hiç bilmiyordum bunu hergun Yeni bişey öğreniyoruz ne güzel bilgi sahibi olmak iyi yapmışsın ilaç içipSıcak su torbası hastayken zararlı kuzum özellikle karın kısmına konmamalı. Bacaklara olabilir. Ama beni elektrikli soba anca kurtarıyor ilaçta içtim mecbur