• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım ama bugün yaptığım testler bunlar hepsibi aynı anda yaptım hepsi farklı marka baksana biri pik biri değil
innovaya iyi diyolar.bende gecen ay iki farklı denedim innova daha koyu cıkıyodu.catlamıstır insallah baya koyu idi cünkü.hadi bakalım güzel haberlerle gel canım

Kızlar bugün regl gecikmesinin 3.günü test alamadım maalesef yarına kaldı.. hiç iyi hissetmiyorum kendimi sol kasığım da ara ara ağrı girip çıkmıyor göğüslerim çok hassas acıyorlar.. bide afedersiniz aşırı gazım var… Bebek yoksa eğer bi sökülsemde kurtulsam diyorum.. kist olabilir mi fikri olan var mı

Yapacam canım sipariş verdim gelsinde ya şindi ben bu hangi teste inanacam ki acaba yumurtladımmı ondada şüpheye düştüm en iyisi ilişkiyi bırakmayayım diyorum
😂Sen regl gününe kadar ilişki yap en iyisi
Ben bu testlerden hiç bişey anlamadım gerçekten ne karışık şeyler ya 😳

Selam canımmmm benim kafa allak bullak oldu valla ben üç farklı markadan ovu testi yaptım az önce üçüde farklı çıktı ilişkiye devam ediyorum hiç ara vermedim bakalım ne olacak bende merak ediyorum
ortadaki testi bilmiyorum ama laboquıck üstteki sanırım en alttakide innovita ikiside güvenilir testler

Ya kıyamam ağrı kesici içseydin ilk gün çok kötü oluyor 🥺sıcak su torbası varsa koysaydin karnına rahatlardin
Sıcak su torbası hastayken zararlı kuzum özellikle karın kısmına konmamalı. Bacaklara olabilir. Ama beni elektrikli soba anca kurtarıyor 😅 ilaçta içtim mecbur

Sıcak su torbası hastayken zararlı kuzum özellikle karın kısmına konmamalı. Bacaklara olabilir. Ama beni elektrikli soba anca kurtarıyor 😅 ilaçta içtim mecbur
Ya hiç bilmiyordum bunu hergun Yeni bişey öğreniyoruz ne güzel bilgi sahibi olmak iyi yapmışsın ilaç içip ❤️❤️❤️

Back