- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.041
Canım benimde sol kasığıma Ağrı girip çıkıyor bir dakika falan sürüyor geçiyor sonra birdaha bide göğüslerim çok fena.. Regl 3 gün gecikti test alamadım bir türlü… kist falan da olabilir mi senceSağ kasığım ağrıyor canım aralıklı şekilde giriyor evet yarın veriyorum randevum 2.20 demerakla bekliyorum sonucu bakalım
Yavru ağzı rengine döndü ayın 5 inde kahverengi akıntı oldu ama regl olucam ağrım varKaç gün sürdü şuan var mı
Benim çikolata kistim var sol tarafta onun ağrısını biliyorum bu öyle değil sanki yani olan oda bebek yerleşiyor gibi zorluyor gibi vuruyor yarın gidip kan versene kuzum yada hemen test al varsa çıkar daha önce ne zaman doktor kontrolüne gittin kist felan dediler mi bilemedim kiCanım benimde sol kasığıma Ağrı girip çıkıyor bir dakika falan sürüyor geçiyor sonra birdaha bide göğüslerim çok fena.. Regl 3 gün gecikti test alamadım bir türlü… kist falan da olabilir mi sence
Kuzum hiç görünmedim doktora yarın test yapayım diyorum eğer çıkmazsa giderim doktora hiç bu kadar gecikmezdi kistten korkuyorum çünkü geçen yıl sağ tarafında oluşmuştu yine böyle adet olamadım çok ağrı yapmıştı yine o ağrının olmasından korkuyorumBenim çikolata kistim var sol tarafta onun ağrısını biliyorum bu öyle değil sanki yani olan oda bebek yerleşiyor gibi zorluyor gibi vuruyor yarın gidip kan versene kuzum yada hemen test al varsa çıkar daha önce ne zaman doktor kontrolüne gittin kist felan dediler mi bilemedim ki
Bencede sen test yap görün canım böyle belirsizlik çok zor inşallah bebiş vardırKuzum hiç görünmedim doktora yarın test yapayım diyorum eğer çıkmazsa giderim doktora hiç bu kadar gecikmezdi kistten korkuyorum çünkü geçen yıl sağ tarafında oluşmuştu yine böyle adet olamadım çok ağrı yapmıştı yine o ağrının olmasından korkuyorum
Yarın ki testimi paylaşırım inşallah bebiştir kuzumBencede sen test yap görün canım böyle belirsizlik çok zor inşallah bebiş vardırgüzel haberini alırız kötü düşünme olur mu bizede haber ver
İnşallah inşallah canım paylaş tabikiYarın ki testimi paylaşırım inşallah bebiştir kuzum
Merhaba yumurtlama takibi yaptınız mı acabaYa ben bugün yaptım albi marka ilk iki saniyede hayalet bi çizgi çıktı Eki Görüntüle 3516926 Eki Görüntüle 3516927
Merhaba bat tarihim aynı pazarmı test yapacaksınz acabaAyy maşallah inş diğer pazar da ben güzel haberi alırım
Yok adet düzenim 28 günde bir 11 ve 16. Günler arasını her gün degerlendirdimMerhaba yumurtlama takibi yaptınız mı acaba
Birbirimize şifa olalım hepYa hiç bilmiyordum bunu hergun Yeni bişey öğreniyoruz ne güzel bilgi sahibi olmak iyi yapmışsın ilaç içip
Ama bu şahaneydi yaaaa biz test yaparken senin öylesine deneyip gebe çıkmannnCanım benim rahim ağrım oluyordu kasık ağrısı midem ekşiyordu çok değişik şekilde bide sigara kullanıyorum ben içince ağzımda metalik tat oluyordu iştahım aşırı derecede açıldı ama ben bunları yormadim ona ben olacağını bile düşünmedim ben regl bekliyorum kizlar test yapalım diyince bende dedim yapayım öylesine yapınca çıktı
Bence albi kaset test yapın net cıkartyor varsa var yoksa hiç yok gölge bile çıkmıyorLaboquick olandakini anlamadım şuan attım kenara da, dün ki first olanı ekliyim. Beyaz çizgiye bak
Ben regl oldum bugünBence albi kaset test yapın net cıkartyor varsa var yoksa hiç yok gölge bile çıkmıyor
Sanki hafif çizgi var gibi görüyorum tekrsr net cekermisinizD denizadamasal canım ben test yaptım ama negatif daha adette olmadım o yüzden biraz bekleyeceğim hiç olmazsam doktora giderim
Yaaa hayırlısı olsun buda aya inşallah canımBen regl oldum bugün
Aminn aminn umudumuz bakiiYaaa hayırlısı olsun buda aya inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?