- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.541
Test ypmadim canim ben sivi cok tukettim bugun erken yumurtlama olmz diye dusundum en son dongum 35 çünkü şeffaf uzayan akinti oldu bugunPik olcagi gün akıntı çok yoğun katı ve uzayan sarımsı gibi gelmişti benden pikten önce daha hafif şeffaf hafif uzayan geliyor belli olmaz belki erken yumurtlama olcaktir sende yaptınmı bugün sen
Bende güvenmemiştim yanında kaset testte yapmıştım. Kaset testte silik çıktı, artımette bozuk gibiydi. Akşam geldim böyle olmuşCanm benm de artımed böyleydi doğrumu gösteriyo ki ben guvenemedim
Yok canım hiç bi şey yapmadım. Çöpe bakayım dedim deneyecektim baktım böyleydiTekrar damlattinmi cnm ikiside pozitif senin yani artik
Dedim sana senin çatladı bile bence değerlendir ve bekle artık cnm yapacagın başka bişey Yok akıntı arama olmasi gereken oldu ve şimdi sağlıklı beslenip bol bol vitamin yürüyüş egzersiz filan yapHayırlısı ya akıntımın olmaması aklımı karıştırdı bir gebeye de attım testleri sizin söylediğiniz gibi 7 si yumurtlama dedi
Senin bat ne zamanCanm benm de artımed böyleydi doğrumu gösteriyo ki ben guvenemedim
Hayırlısı artık birkaç güne de duphostan kullanırımDedim sana senin çatladı bile bence değerlendir ve bekle artık cnm yapacagın başka bişey Yok akıntı arama olmasi gereken oldu ve şimdi sağlıklı beslenip bol bol vitamin yürüyüş egzersiz filan yap
Attıktan sonra yavaş yavaş ilerlemiş demekki canmBende güvenmemiştim yanında kaset testte yapmıştım. Kaset testte silik çıktı, artımette bozuk gibiydi. Akşam geldim böyle olmuş
Yok canım hiç bi şey yapmadım. Çöpe bakayım dedim deneyecektim baktım böyleydi
Aynen başla artık oldu çünkü yarın sabah son testini yap at bakalımHayırlısı artık birkaç güne de duphostan kullanırım
Kuzum yeni gördüm mesajini en az 2 saat sivi alma wc çıkma. Zorlanirsan 1.30 saat de olurcanım ovü testi bir tane daha yapacağım ama ne zaman sıvı almayı kesmeliyim
Orası belli olmuyor canım yarın basla istersen yapmaya artık o akıntı başlayınca pik yaklaşıyor oluyor bendeTest ypmadim canim ben sivi cok tukettim bugun erken yumurtlama olmz diye dusundum en son dongum 35 çünkü şeffaf uzayan akinti oldu bugun
Bir şey soracağım hani atıyorum ben yarın duphostana başladım ama ayın 10 unda pik gördüm bir zararı olur muAynen başla artık oldu çünkü yarın sabah son testini yap at bakalım
Yaptım bakalım hayırlısı artık inşallah tutunmuşturKuzum yeni gördüm mesajini en az 2 saat sivi alma wc çıkma. Zorlanirsan 1.30 saat de olur
Olmaz cnm pik gormeyeceksin artık bence bu pikti yarın dahada silik çıkarsa zaten çatlama gerçekleşiyor demektir pik bekleme artık yaniBir şey soracağım hani atıyorum ben yarın duphostana başladım ama ayın 10 unda pik gördüm bir zararı olur mu
Beceremiyorum. Bol bol negatif görünce kendiliğinden geçecek herhaldeEvet farkındayım cnm yaz tabi dök içini buraya içine birşey atma onun için buradayız zaten ama bu kdar stresle engel oluyorsun olcsksada öyle düşün olmasını enegellemek istemiyorsan zorla biraz kendini kafanı başka biseyle meşgul etmeye çalış
Ah balım gecen ay kontrole gittigimde dr yumurtlama donemindesin dedi. Sonra bende test yapmaya basladim. Ama o kadina göre yumurtlamada degildim hala. Devam teste dedi. Bende dr gördü yumurtlama dedi dedim bu defa da yumurtan kalitesizse benim testlerim kalitesiz yumurtayi görmez dedi ahhahahKuzum testini yeni gördüm sen ona yarn de ki Dr gördu catlamış de . Öyle kalsın. Piki kaçıran cok ksıı var cıdden catlamıstır akıntım ne durumda
Hayırlısı zaten 6-7bir de bugünü değerlendireceğimOlmaz cnm pik gormeyeceksin artık bence bu pikti yarın dahada silik çıkarsa zaten çatlama gerçekleşiyor demektir pik bekleme artık yani
Sonucunu gönder kuzum bakalmYaptım bakalım hayırlısı artık inşallah tutunmuştur
Hakkında hayırlısı olsun cnm İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğineBeceremiyorum. Bol bol negatif görünce kendiliğinden geçecek herhalde
Canim zaten taktigimiz icin belirti de hissediyoruz kanamali lekelenme de yasayanlar var ama negatifler mesela. Cok kafamizin icinde bu konu. Umursamiyoruz desekte olmuyor iste.Bence ben sıyırdım ve tamamen psikolojik yaşıyorum belirtileri. Google amcaya göre bu belirtiler anca 7 8 de oluyormuş. Keske öğrenebilmenin kesin bi yöntemi olsaydı. Oğluma en sallamadığım umrumda olmayan ay hamile kalmıştım şimdi stresten olacağı varsada olmuyo gibi hissediyorum
Böyle çıktı büyük ihtimalle 7 si piktiSonucunu gönder kuzum bakalmben göremedim attiysan
Aynen bugünüde değerlendir git hadi beklemeHayırlısı zaten 6-7bir de bugünü değerlendireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?