Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Pik olcagi gün akıntı çok yoğun katı ve uzayan sarımsı gibi gelmişti benden pikten önce daha hafif şeffaf hafif uzayan geliyor belli olmaz belki erken yumurtlama olcaktir sende yaptınmı bugün sen
Test ypmadim canim ben sivi cok tukettim bugun erken yumurtlama olmz diye dusundum en son dongum 35 çünkü şeffaf uzayan akinti oldu bugun

Canm benm de artımed böyleydi doğrumu gösteriyo ki ben guvenemedim
Bende güvenmemiştim yanında kaset testte yapmıştım. Kaset testte silik çıktı, artımette bozuk gibiydi. Akşam geldim böyle olmuş
Tekrar damlattinmi cnm ikiside pozitif senin yani artik
Yok canım hiç bi şey yapmadım. Çöpe bakayım dedim deneyecektim baktım böyleydi

Hayırlısı ya akıntımın olmaması aklımı karıştırdı bir gebeye de attım testleri sizin söylediğiniz gibi 7 si yumurtlama dedi
Dedim sana senin çatladı bile bence değerlendir ve bekle artık cnm yapacagın başka bişey Yok akıntı arama olmasi gereken oldu ve şimdi sağlıklı beslenip bol bol vitamin yürüyüş egzersiz filan yap

Dedim sana senin çatladı bile bence değerlendir ve bekle artık cnm yapacagın başka bişey Yok akıntı arama olmasi gereken oldu ve şimdi sağlıklı beslenip bol bol vitamin yürüyüş egzersiz filan yap
Hayırlısı artık birkaç güne de duphostan kullanırım

Attıktan sonra yavaş yavaş ilerlemiş demekki canm

Test ypmadim canim ben sivi cok tukettim bugun erken yumurtlama olmz diye dusundum en son dongum 35 çünkü şeffaf uzayan akinti oldu bugun
Orası belli olmuyor canım yarın basla istersen yapmaya artık o akıntı başlayınca pik yaklaşıyor oluyor bende

Bir şey soracağım hani atıyorum ben yarın duphostana başladım ama ayın 10 unda pik gördüm bir zararı olur mu
Olmaz cnm pik gormeyeceksin artık bence bu pikti yarın dahada silik çıkarsa zaten çatlama gerçekleşiyor demektir pik bekleme artık yani

Beceremiyorum. Bol bol negatif görünce kendiliğinden geçecek herhalde

Kuzum testini yeni gördüm sen ona yarn de ki Dr gördu catlamış de . Öyle kalsın. Piki kaçıran cok ksıı var cıdden catlamıstır akıntım ne durumda
Ah balım gecen ay kontrole gittigimde dr yumurtlama donemindesin dedi. Sonra bende test yapmaya basladim. Ama o kadina göre yumurtlamada degildim hala. Devam teste dedi. Bende dr gördü yumurtlama dedi dedim bu defa da yumurtan kalitesizse benim testlerim kalitesiz yumurtayi görmez dedi ahhahah kadina göre testleri mük otesi mük ama bizim yumurtalarda sorun olabilir o normal ay Allahım çıldırıciiiiimm.

Esimle konustuk ayni konuyu az önce o da gülüyor elinde test kaldi satamiyor heralde bize satmaya calisiyor hepsini diyo

Canim zaten taktigimiz icin belirti de hissediyoruz kanamali lekelenme de yasayanlar var ama negatifler mesela. Cok kafamizin icinde bu konu. Umursamiyoruz desekte olmuyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…