- 16 Eylül 2024
- 1.531
- 952
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.461
Beslendigin şeylerin etkisi illa ki olmustur canim normal o zaman. Erken yumurtlama erken catlama bunlar olabilir.Ne biliyim kuzum 26 Aralık regl oldum 4 ü akşamı akıntım geldi erken çatladı yani ama ben çok fazla incir nar ceviz 5 kilo havuç yedim onların etkisi de olmuş olabilir belki
Olsun canim hepsini degerlendirmissin o gün de icerde canli sperm illa vardir. En iyi rahat birakmak kendini. Olacaksa zaten olacak. Hepimize müjdeli haberler diliyorum hepBi de sadece 4 ünü değerlendiremedik onun harici ful yani artık nasip ama diğer ayki gibi stres yapmıyorum relax akışına bıraktım bu ay kesin kalcam umuduyla yaşamıyorum hee ikisine de hazırım bakalım
Kuzum bende öyle düşünüyorum 6si pik sanki. Ama satıcısı sayfaya yolladim yok degil daha diyor. E ama baya koyu ve sonrada siliklesme basladi. Bende birsey anlamadim bu testler bir bende mi böyle sacmaliyor acabaA a sanki 6 ocak pik olmuş gibi ya
Dimi bence de o gün pik yaa. Her ne kadar degil dese de satıcı. Bende oyle düşünüyorum yani.. ya sabah yapmak benimde aklima geliyor ama yapmayın dogru olmaz diyorlar diye riske atmak istemiyorum. Yoksa mantiken uzun sure tutulmus idrar ve sıvı alımı yok. Niye istemiyorlar anlamiyorum.6 ocak aksam pik görünüyo bence gece çatlamış yumurta. Ovulasyon testlerini çok yapmış biri olarak hep ilk idrarla yaparım ne kadar aksini iddia etseler de hep en doğru sonucu ilk idrarda aldım ben. Doktor kontrolüyle de tasdikledim.
Birde ilişkiyi sakın hergün yapmayın bu sperm kalitesini çok düşürüyor zaten üc dört gün yaşıyor rahimde sperm hiç gerek yok hergün yapılmasına aslında adet bitiminden başlayıp birgün yapıp iki gün bırakıp şeklinde en ideali teste gerek dahi yok
Allah razi olsun canımAmin canım ezan okunuyor suan yazarken rabbim kalbimizi biliyor
İnsanlıktan hiçbir şeyden nasibini almamışlar canım vallahi artık sabrım kalmadı ne yaparım bilmiyorum.Allahım ya nasıl insanlar bunlar kaynanalığı insanlığından daha baskım sanırım kusura bakma çok sinirim bozuldu
Bilemedim vala canım benle canımli kuzumlu konuştu hep her sorduğum seyede yazdıBende ordan yazdım zaten o kişiden bahsediyorumbizimle konuşurken tersten kalkıp gelmiş sanırım
Benim 13 haftalikti minik meleğim canim sağolTeşekkür ederim 8 haftalikti benim. Ilk regl oldum 2. Si olmasin hamile kalayim diye dua ediyorumSenin de başın sagolsun. kaç haftalikti peki? Ben test vermek istedim onu bile gerek yok tekrarlayan dusuklerde yapıyoruz diyorlar. Tutunsun diye ilaca da gerek yok sağlıklı değilse tutunmaz zaten diyorlar. Haklılar tıbbi olarak ama ben tekrar eden dusukler yaşamak istemiyorum, takviyelerle sağlıklı bebegi olan onca insan var onlara da verilmemeliydi aynı mantıkla diyorum. Onlara verildiyse bize de verilebilir yani ilkinde verilmediyse ikincide artık düşük öyküsü olan biriyiz yine verilmemesi bilmiyorum değişik geliyor bana
Canm rica etsem ilk yaptigin kaset testin fotosunu atarmısin bende yaptım bugün hafif silk çizgi gördüm yarın tekrarliycam da seninkiyle bı kıyaslımBuda beklemiş hali bariz çizgi çıkmış inşallah yalancı çizgi veya kuruma çizgisi değildir yarın sabah aynı testle yine yaparım şimdi eczaneden erken test aldım onuda saklamaya yanı eğer olursa adet gününden sonra yapacağım kıpkırmızı çıksın diye 2 kaset testim kaldı
İyi bari canm üzmesin kimseyiBilemedim vala canım benle canımli kuzumlu konuştu hep her sorduğum seyede yazdı
Bugün çok sancım akıntım olunca yaptım bir tane silik çıktı 3 güne pik bekliyorum bakalımBaşladinmi ovuasyon testine sen canim
Heveslenmemeye çalışıyorum çünkü bu aydan çok umutluyum ve çok yıkılırım olmazsa. O yüzden hevesimi kontrol altına almaya çalışıyorum ama öyle şeyler geliyor ki başıma. Mesela üç gündür canım ne yemek istese bana geliyor kendiliğindenSen iyi düşün iyi olsun bu gün olmaz yarın olur ama daima iyi düşün güzel gelir zaten
Anladim kuzum tesekkr ederimHaftada üç gün şeklinde ayarlayabilirsiniz canım atıyorum pazar başladıysanız çarşamba sonra cumartesi şeklinde. Normalde olması gereken ilişki sıklığı da bu. Hergün yapmak sperm kalitesini çok düşürüyor birde zaten rahimde üc dört gün canlı kalan birsey.
Akinti benimde oldu bugun ama yumurtlamadan once gelmistr diye dusunyrm 10.gun erken pik olmasi icinBugün çok sancım akıntım olunca yaptım bir tane silik çıktı 3 güne pik bekliyorum bakalım
Canm rica etsem ilk yaptigin kaset testin fotosunu atarmısin bende yaptım bugün hafif silk çizgi gördüm yarın tekrarliycam da seninkiyle bı kıyaslım
Cnim benmde oğlumdan önce ilk bebegim 9 haftalıkken kalbi durması sonucu kürtaj oldum ilk denemede hamile kalmıştım sonra hiç korunmadik ben çok stres yaptığım için 1 sene hamile kalamdim hiçbir sebep yokken sonra kendi araştırmalarimla bu ilacı buldum âdete 10 gün kala rahim filmi çekilmek istyordum o ay biran önce adet olmak için varsada bebeği tutyor bu ilaç hap bitmeden 3 gün varken de içime bir his geldi ve test yaptım aksam silik çizgi çıktı damlatr damlatmaz inanmamıştım 5 tane ard arda yaptım hepside aynı çıkmıştı 2 gün sonrada kanda 190 filan çıkmıştı sanırım doktora gittiğimde 3 hafta 4 günlük demistiNasıl kullanmistiniz adı dozu vs. benim bir düşüğüm var bu konuyu o yüzden merak ediyorum. Gittiğim Drlar düşerse düşsün kafasında takıldı geçen sefer hiç biri takviye vermek istemedi ben de kendim birseyler yapmak istiyorum tekrar pozitif görürsem
Haklısın canım valla garanti olsun dediğin gibiO yüzden en güzeli ovilasyon testi canım benimde takvime göre olmuyor yumurtlama test daha garanti test al
Amin canımın içi inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama gerçekten rahat bırakmak en güzeli strese girsek de nasipte olanı yaşıyoruz o yüzden akışına bırakmak en iyisi sadece günleri takip edip bilmek yeterli yani bu ay oldu olacak umuduna kapılmak hepimizi üzüyoBeslendigin şeylerin etkisi illa ki olmustur canim normal o zaman. Erken yumurtlama erken catlama bunlar olabilir.
Olsun canim hepsini degerlendirmissin o gün de icerde canli sperm illa vardir. En iyi rahat birakmak kendini. Olacaksa zaten olacak. Hepimize müjdeli haberler diliyorum hep
Allahım kucagimizi bos bırakmasın inşallah
Ben aslanBu yıl aslan burcları hamilelik haberi alacakmış diye okudum da merak ettim testi pozitif cıkanları nekdsr dogrudur bilemedim sorayım dedim
Pik olcagi gün akıntı çok yoğun katı ve uzayan sarımsı gibi gelmişti benden pikten önce daha hafif şeffaf hafif uzayan geliyor belli olmaz belki erken yumurtlama olcaktir sende yaptınmı bugün senAkinti benimde oldu bugun ama yumurtlamadan once gelmistr diye dusunyrm 10.gun erken pik olmasi icin
Ya gerçekten mi hadi bakım başka kim varsa yazsın bakalım gerçekmi olcakBen aslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?