Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Böyle her ay beklentiye giriyorum ve olmayınca çok üzülğyorum
O kadar haklisin ki canim benim.. ne desem bos vallahi bende senden cok farkli degilim. Insanin hayat enerjisi tüm hayati etkileniyor. Inanir misin hic bisey yapasim gelmiyor. Aksama kadar yatsam yatarim. Oyle bi enerjisizlik ...

Testi aldigim kadina da sordum yumurtlama yok diyor. Teste devam et diyor. Daha olmamis yumurtlaman devam diyor baska bisey demiyor. Ben napicam sasirdim kaldim. Bizde yumurtlama diye 3 gündür değerlendiriyoruz.. beynim yandı ya

Eklentiler

• 20250108_145107.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 28
Bunu bende merak ediyorum. Benimde bir düşüğüm oldu. Dr.lara gore hersey normal düşebilir bir sey olmaz diyorlar hep zaten.. senin kac haftalikti canim başın sagolsun

O zaman doktoruna güvenelim napalim kuzucum. Insallah tutunmustur bu ay. Gecen ay yalanci pozitifler ayiydi bu ay da yumurtalama günlerinin karismasi akintilarin azalmasi ayı galiba. Herkes benzer seylerle sinaniyor.
Ne biliyim kuzum 26 Aralık regl oldum 4 ü akşamı akıntım geldi erken çatladı yani ama ben çok fazla incir nar ceviz 5 kilo havuç yedim onların etkisi de olmuş olabilir belki

O yüzden en güzeli ovilasyon testi canım benimde takvime göre olmuyor yumurtlama test daha garanti test al

O zaman doktoruna güvenelim napalim kuzucum. Insallah tutunmustur bu ay. Gecen ay yalanci pozitifler ayiydi bu ay da yumurtalama günlerinin karismasi akintilarin azalmasi ayı galiba. Herkes benzer seylerle sinaniyor.
Bi de sadece 4 ünü değerlendiremedik onun harici ful yani artık nasip ama diğer ayki gibi stres yapmıyorum relax akışına bıraktım bu ay kesin kalcam umuduyla yaşamıyorum hee ikisine de hazırım bakalım

Peki herhangi bir sonuç aldın mı faydasını gördün mü
Ewet canım ben ondan önceki ay klomen we folbiol folik asit kullandım sadece 13 mm büyümüştü doktoru değiştirdim bu ilaçları werdi 18 mm büyüdü çatlatma iğnesi vuruldum işte beklemedeyim

Ewet canım ben ondan önceki ay klomen we folbiol folik asit kullandım sadece 13 mm büyümüştü doktoru değiştirdim bu ilaçları werdi 18 mm büyüdü çatlatma iğnesi vuruldum işte beklemedeyim
Ben ılık suya döküp içiyorum sen nasıl kullanıyorsun peki

A a sanki 6 ocak pik olmuş gibi ya

6 ocak aksam pik görünüyo bence gece çatlamış yumurta. Ovulasyon testlerini çok yapmış biri olarak hep ilk idrarla yaparım ne kadar aksini iddia etseler de hep en doğru sonucu ilk idrarda aldım ben. Doktor kontrolüyle de tasdikledim.

Birde ilişkiyi sakın hergün yapmayın bu sperm kalitesini çok düşürüyor zaten üc dört gün yaşıyor rahimde sperm hiç gerek yok hergün yapılmasına aslında adet bitiminden başlayıp birgün yapıp iki gün bırakıp şeklinde en ideali teste gerek dahi yok

Bunu bende merak ediyorum. Benimde bir düşüğüm oldu. Dr.lara gore hersey normal düşebilir bir sey olmaz diyorlar hep zaten.. senin kac haftalikti canim başın sagolsun
Teşekkür ederim 8 haftalikti benim. Ilk regl oldum 2. Si olmasin hamile kalayim diye dua ediyorum Senin de başın sagolsun. kaç haftalikti peki? Ben test vermek istedim onu bile gerek yok tekrarlayan dusuklerde yapıyoruz diyorlar. Tutunsun diye ilaca da gerek yok sağlıklı değilse tutunmaz zaten diyorlar. Haklılar tıbbi olarak ama ben tekrar eden dusukler yaşamak istemiyorum, takviyelerle sağlıklı bebegi olan onca insan var onlara da verilmemeliydi aynı mantıkla diyorum. Onlara verildiyse bize de verilebilir yani ilkinde verilmediyse ikincide artık düşük öyküsü olan biriyiz yine verilmemesi bilmiyorum değişik geliyor bana

İki gun aralik nasil kuzum bugunu degerlendrip yarini bos seklindemi
Haftada üç gün şeklinde ayarlayabilirsiniz canım atıyorum pazar başladıysanız çarşamba sonra cumartesi şeklinde. Normalde olması gereken ilişki sıklığı da bu. Hergün yapmak sperm kalitesini çok düşürüyor birde zaten rahimde üc dört gün canlı kalan birsey.

Buda beklemiş hali bariz çizgi çıkmış inşallah yalancı çizgi veya kuruma çizgisi değildir yarın sabah aynı testle yine yaparım şimdi eczaneden erken test aldım onuda saklamaya yanı eğer olursa adet gününden sonra yapacağım kıpkırmızı çıksın diye 2 kaset testim kaldı

Eklentiler

• IMG_2924.jpeg
    225,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_2923.jpeg
    202,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…