- 16 Eylül 2024
- 1.531
- 952
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #10.441
Insallah hemen olur yine boyle duamizi edelim. Allahım hepimize nasip etsin inşallahÇok isteyince gecikiyor sanırım gönül istiyor hemen olsun ama işte hayat..
O kadar haklisin ki canim benim.. ne desem bos vallahi bende senden cok farkli degilim. Insanin hayat enerjisi tüm hayati etkileniyor. Inanir misin hic bisey yapasim gelmiyor. Aksama kadar yatsam yatarim. Oyle bi enerjisizlik ...Böyle her ay beklentiye giriyorum ve olmayınca çok üzülğyorum
İki gun aralik nasil kuzum bugunu degerlendrip yarini bos seklindemiBenim normalde o akıntıdan iki gün sonra çatlar hep. Teste gerek var mı bilmiyorum ama değerlendir bence iki gün aralık şeklimde o daha garanti zaten spermler üc dört gün yasıyor
Bunu bende merak ediyorum. Benimde bir düşüğüm oldu. Dr.lara gore hersey normal düşebilir bir sey olmaz diyorlar hep zaten.. senin kac haftalikti canim başın sagolsunNasıl kullanmistiniz adı dozu vs. benim bir düşüğüm var bu konuyu o yüzden merak ediyorum. Gittiğim Drlar düşerse düşsün kafasında takıldı geçen sefer hiç biri takviye vermek istemedi ben de kendim birseyler yapmak istiyorum tekrar pozitif görürsem
Sen iyi düşün iyi olsun bu gün olmaz yarın olur ama daima iyi düşün güzel gelir zatenAy inşallah inşallah. Aslında hevesim ve umudumu kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama bugün de böyle denk gelince dayanamadım sizinle de paylaşmak istedim. Belki vardır gerçekten
Ne biliyim kuzum 26 Aralık regl oldum 4 ü akşamı akıntım geldi erken çatladı yani ama ben çok fazla incir nar ceviz 5 kilo havuç yedim onların etkisi de olmuş olabilir belkiO zaman doktoruna güvenelim napalim kuzucum. Insallah tutunmustur bu ay. Gecen ay yalanci pozitifler ayiydi bu ay da yumurtalama günlerinin karismasi akintilarin azalmasi ayı galiba. Herkes benzer seylerle sinaniyor.
O yüzden en güzeli ovilasyon testi canım benimde takvime göre olmuyor yumurtlama test daha garanti test alSelam kızlar ya bir şey soracağım size benim takvimde yumurtlama uygulamalarda hepsi farklı gün gösteriyor hangisine güvencem sizde de oluyor mu bu durum? Biri 15 Ocak diğeri 18 Ocak diğeri de 21 Ocak gösteriyor ilişkiyi nasıl planlicam aklım karıştı doğrusu..
Peki herhangi bir sonuç aldın mı faydasını gördün müYumurtanın daha sağlıklı ve kaliteli büyümesine yardımcı oluyo kuzum tabi ben bunun yanında incir ceviz we bol bol havuç yiyorum
Bi de sadece 4 ünü değerlendiremedik onun harici ful yani artık nasip ama diğer ayki gibi stres yapmıyorum relax akışına bıraktım bu ay kesin kalcam umuduyla yaşamıyorum hee ikisine de hazırım bakalımO zaman doktoruna güvenelim napalim kuzucum. Insallah tutunmustur bu ay. Gecen ay yalanci pozitifler ayiydi bu ay da yumurtalama günlerinin karismasi akintilarin azalmasi ayı galiba. Herkes benzer seylerle sinaniyor.
Hepimize ediyorum hepimizeCanim sen bence bol bol dua et biz degil de. Senin dua kapin epey acik bugunlerde belli kine istersen önüne gelmis bize de dua et bebislerimiz olsun bitsin cocuk hasretimiz
Allahim isteyen herkese bana da sana da hepimizee bebis müjdesini versin inşallah
Ewet canım ben ondan önceki ay klomen we folbiol folik asit kullandım sadece 13 mm büyümüştü doktoru değiştirdim bu ilaçları werdi 18 mm büyüdü çatlatma iğnesi vuruldum işte beklemedeyimPeki herhangi bir sonuç aldın mı faydasını gördün mü
Ben ılık suya döküp içiyorum sen nasıl kullanıyorsun pekiEwet canım ben ondan önceki ay klomen we folbiol folik asit kullandım sadece 13 mm büyümüştü doktoru değiştirdim bu ilaçları werdi 18 mm büyüdü çatlatma iğnesi vuruldum işte beklemedeyim
İnşallah canm rica ederim ne demekEvet canım akıntıdan anlayabiliyorum öyle yapayım olmazsa çok teşekkür ederim cevapladigin için umarım bu ay dileyen herkes sağlıkla kavuşur bebislerine
A a sanki 6 ocak pik olmuş gibi yaO kadar haklisin ki canim benim.. ne desem bos vallahi bende senden cok farkli degilim. Insanin hayat enerjisi tüm hayati etkileniyor. Inanir misin hic bisey yapasim gelmiyor. Aksama kadar yatsam yatarim. Oyle bi enerjisizlik ...
Testi aldigim kadina da sordum yumurtlama yok diyor. Teste devam et diyor. Daha olmamis yumurtlaman devam diyor baska bisey demiyor. Ben napicam sasirdim kaldim. Bizde yumurtlama diye 3 gündür değerlendiriyoruz.. beynim yandı ya
200 ml bardağa normal içimlik suya koyuyorum normalde 250 ml diyo ama 200 ml de içiyorumBen ılık suya döküp içiyorum sen nasıl kullanıyorsun peki
6 ocak aksam pik görünüyo bence gece çatlamış yumurta. Ovulasyon testlerini çok yapmış biri olarak hep ilk idrarla yaparım ne kadar aksini iddia etseler de hep en doğru sonucu ilk idrarda aldım ben. Doktor kontrolüyle de tasdikledim.O kadar haklisin ki canim benim.. ne desem bos vallahi bende senden cok farkli degilim. Insanin hayat enerjisi tüm hayati etkileniyor. Inanir misin hic bisey yapasim gelmiyor. Aksama kadar yatsam yatarim. Oyle bi enerjisizlik ...
Testi aldigim kadina da sordum yumurtlama yok diyor. Teste devam et diyor. Daha olmamis yumurtlaman devam diyor baska bisey demiyor. Ben napicam sasirdim kaldim. Bizde yumurtlama diye 3 gündür değerlendiriyoruz.. beynim yandı ya
Teşekkür ederim 8 haftalikti benim. Ilk regl oldum 2. Si olmasin hamile kalayim diye dua ediyorumBunu bende merak ediyorum. Benimde bir düşüğüm oldu. Dr.lara gore hersey normal düşebilir bir sey olmaz diyorlar hep zaten.. senin kac haftalikti canim başın sagolsun
Haftada üç gün şeklinde ayarlayabilirsiniz canım atıyorum pazar başladıysanız çarşamba sonra cumartesi şeklinde. Normalde olması gereken ilişki sıklığı da bu. Hergün yapmak sperm kalitesini çok düşürüyor birde zaten rahimde üc dört gün canlı kalan birsey.İki gun aralik nasil kuzum bugunu degerlendrip yarini bos seklindemi
Amin canım ezan okunuyor suan yazarken rabbim kalbimizi biliyorInsallah hemen olur yine boyle duamizi edelim. Allahım hepimize nasip etsin inşallahzamanını biliyordur elbet ama inşallah cok gec olmaz o zamani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?