- 16 Eylül 2024
- 1.418
- 909
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.821
Oyle mi diyosun kuzuum. Ay kararsiz da kaldim yaa. Pcos varya anca bu kadar mı koyulasir acaba diyorum bi yandan daaa.Bence yarin koyuşalir gibi geliyor bana Yarini bekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle mi diyosun kuzuum. Ay kararsiz da kaldim yaa. Pcos varya anca bu kadar mı koyulasir acaba diyorum bi yandan daaa.Bence yarin koyuşalir gibi geliyor bana Yarini bekle
Sen daha once test yaptinmi ilk defami yapiyosun kuzum bu ayOyle mi diyosun kuzuum. Ay kararsiz da kaldim yaa. Pcos varya anca bu kadar mı koyulasir acaba diyorum bi yandan daaa.
Eşinde sperm sorunu yoksa aklin kalmasin degerlendr yarin yine degrlendrrsn koyulaşirsaOyle mi diyosun kuzuum. Ay kararsiz da kaldim yaa. Pcos varya anca bu kadar mı koyulasir acaba diyorum bi yandan daaa.
Olabiliyor canim tabiki. Hatta inanmazsin ama bir dr yazmisti adetli iken bile yumurtlama yasayanlar varmis. O yüzden reglin ertesi hemen olabilir yumurtlama. Bir arkadas buradan reglden 4 gun sonra yumurtlama yasamiati mesela. Bu benimki de benzer bir durum. Akıntın var miBu arada adetin ertesi gunu yumurtlama hemen olabiliyormu bende ovulasyn testine baslycm ama gecen ay dongu 25ti bu ay 35.gun regl geldi gecikti 10gun filan gecen ayki ovulasyonda 12.gunu yumurtlama olmustu bugun adet biteli 9.gun elimde 6tane test oldugu icin 10.gun baslayim dedim inşallah kaçirmam
Yaptim canim gecen ay da. Ama kanamalarim fln basladi bıraktım. Bide cizgilerde silindi zaten. Kurtaj sonrasi yeniden ara kanama yasadim nerdeyse 20 gun sürdü.Sen daha once test yaptinmi ilk defami yapiyosun kuzum bu ay
Biraz daha dusuneyim olmadi dedigin gibi bugunu de yarini da degerlendirelimEşinde sperm sorunu yoksa aklin kalmasin degerlendr yarin yine degrlendrrsn koyulaşirsa
Bugun afedersn lavobada geldi ama oyle şeffaf bi akinti degildi bide illaki başka Belirtide olur gecen ay benim goğuslerim agrimiştiOlabiliyor canim tabiki. Hatta inanmazsin ama bir dr yazmisti adetli iken bile yumurtlama yasayanlar varmis. O yüzden reglin ertesi hemen olabilir yumurtlama. Bir arkadas buradan reglden 4 gun sonra yumurtlama yasamiati mesela. Bu benimki de benzer bir durum. Akıntın var mi
Valla benim bat bugündü ama olmadı hala arada hafif ağrım oluyo kesiliyor bakalım ne zaman adet olurumBütün belirtilerim ve akıntım devam ediyor ama adet olacak hissi hala yok ama beta 2 / 3 falan da değildi kocamaaann bir SIFIR burdan da dönmez bee ne umutmuş benimki de. abla ben senden de umutluyum ya sanki buraya yazacaz hamileyizz diyee
Gecmis olsun kuzum umarm hersey yoluna girer bende gecen ay yumurtlamadan sonra iki gun kahverengi lekelenme gordum ilk defa başima geldi bide gecen ay acaip kasik agrisi cektim her ay yeni yeni seyler geliyo başimiza hayirlisi bakalm Allah hepimizn yrdimcisi olsun Hersey onun izniyle inaniyorum bu sene hepimize iyi gelecekYaptim canim gecen ay da. Ama kanamalarim fln basladi bıraktım. Bide cizgilerde silindi zaten. Kurtaj sonrasi yeniden ara kanama yasadim nerdeyse 20 gun sürdü.
Biraz daha dusuneyim olmadi dedigin gibi bugunu de yarini da degerlendirelim
Valla o her ay degisiyor canim bence. Yumurtlama belirtisi bende akinti oluyor sadece yani onun disinda ben ya pek takip etmedigim icin bilemiyorumdur belkide. Ama akinti varsa test yapılabilir. Ben bugun o sebeple yaptim test. Yoksa daha baslamazdim test yaomayaBugun afedersn lavobada geldi ama oyle şeffaf bi akinti degildi bide illaki başka Belirtide olur gecen ay benim goğuslerim agrimişti
Sagol canim aminn inşallah ❤ hepimiz icin güzel haberler gelecek bende buna inanıyorum. Allahim hepimizin sesini duasini duysun inşallah ❤Gecmis olsun kuzum umarm hersey yoluna girer bende gecen ay yumurtlamadan sonra iki gun kahverengi lekelenme gordum ilk defa başima geldi bide gecen ay acaip kasik agrisi cektim her ay yeni yeni seyler geliyo başimiza hayirlisi bakalm Allah hepimizn yrdimcisi olsun Hersey onun izniyle inaniyorum bu sene hepimize iyi gelecek
En kotusude duzenli regl olmamasi ne zmn yumurtlama olduğunu kestiremiyorsunValla o her ay degisiyor canim bence. Yumurtlama belirtisi bende akinti oluyor sadece yani onun disinda ben ya pek takip etmedigim icin bilemiyorumdur belkide. Ama akinti varsa test yapılabilir. Ben bugun o sebeple yaptim test. Yoksa daha baslamazdim test yaomaya
Sende de pcos var miydi canim. Regl duzensiz oldugunda sıkıntı oluyor iste. Yumurtlamayi hesap edemiyoruzEn kotusude duzenli regl olmamasi ne zmn yumurtlama olduğunu kestiremiyorsun
Yok kuzum demedi doktor oyle bşySende de pcos var miydi canim. Regl duzensiz oldugunda sıkıntı oluyor iste. Yumurtlamayi hesap edemiyoruz
Bende 8.gündeyim canım 10 yada 11.günde başlıycam bu ay ovulasyon belirtilerim erken başladı benmde bkim bende kaçırmak istemiyorum inşallahta bulunca degerlendirebilirmBu arada adetin ertesi gunu yumurtlama hemen olabiliyormu bende ovulasyn testine baslycm ama gecen ay dongu 25ti bu ay 35.gun regl geldi gecikti 10gun filan gecen ayki ovulasyonda 12.gunu yumurtlama olmustu bugun adet biteli 9.gun elimde 6tane test oldugu icin 10.gun baslayim dedim inşallah kaçirmam
Senin adetler duzenlimi en son dongun neydi kuzum gecen ay 25.gun regl oldum ondn erkn yumurtladm snirim ama bu ay gec yumurtlrm diye dusunuyorum 11.gun başlrim bende.Bende 8.gündeyim canım 10 yada 11.günde başlıycam bu ay ovulasyon belirtilerim erken başladı benmde bkim bende kaçırmak istemiyorum inşallahta bulunca degerlendirebilirm
Soyler tabiki canim. Sor ama sen mutlaka yumurtlama doneminde miyim diye. En azindan bakar söyler sende daha garanti ilerlersinYok kuzum demedi doktor oyle bşy
Ya aslinda cuma gunu duzenszlik için randevu almistim o zmn 12.gun filan oluyo doktr soylermi acaba yumurtlama olup olmadiğini
Aaaa kız bendede kalp krizi geçiriyorum gibi ağrı oldu geçen resmen kalakaldım nefes alamadım ama tabi gebelikle ilgisi nedir bilemeyiz hep belirti arıyoruz3 aylık evliyim:) İki aydır korunmuyoruz bu ay yumurtlama öncesini çok iyi değerlendirdim bekliyorum yaniii. Belirti olarak yumurtlamadan bikaç gün sonra aşırı belim ağrıdı ama o günler misafirlerim vardı ayakta çok kaldım belki ona bağladım biraz. Sonra yine yumurtlama sonrası gazım çoook oldu aşırı bi gazdı. Akıntım ara ara şeffaf devam etti şimdi de her gün olmasada bazı gümler beyaz-sarımsı akıntı görüyorum. Göğüslerimde hassasiyet çok yok ama eşim çok büyüdüğünü söylüyor ve uçları koyulaştı damalar çıktı bir de uçlarında beyaz uçlu sivilcemsi kabarcıklar çıktı bazı yerlerde bu kabarcıkların belirti olduğu söyleniyor. Bi de geçenlerde göğsüme bir ağrı girdi kalp krizi falan geçiriyorum zannettim kol altıma doğru geldi acısı bıçak kesiği gibi bir kaç defa oldu son bir haftada. Belki de hepsi psikolojik bekliyorum:) 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ondak sonra modum düşük ümidim çok kalmadı Sizde belirtiler nedir??
Ek olarak kasıklarıma saniyelik batmalar geliyor bazı günler ama öyle şiddetli hiçbir belirtim yok
İnşallh soyler ya devlt hastanesinde gnlde mirin kirin ediyorlar şansimi deniycemSoyler tabiki canim. Sor ama sen mutlaka yumurtlama doneminde miyim diye. En azindan bakar söyler sende daha garanti ilerlersin
Başka belirtilerin var mı:)Aaaa kız bendede kalp krizi geçiriyorum gibi ağrı oldu geçen resmen kalakaldım nefes alamadım ama tabi gebelikle ilgisi nedir bilemeyiz hep belirti arıyoruz
Benm normalde düzenli cnm 27.gün hemen olurum 2 aydır korunmayı bıkraktıktan sonra 25 günde oldum bende bu ay 28.günde 1 gün gecikmeli oldum yani 13.günde catladı sandım meger tam silik oldugu gün 14.günde catlama olmuşSenin adetler duzenlimi en son dongun neydi kuzum gecen ay 25.gun regl oldum ondn erkn yumurtladm snirim ama bu ay gec yumurtlrm diye dusunuyorum 11.gun başlrim bende.