• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eklentiler

• IMG_2846.jpeg
    IMG_2846.jpeg
    178,3 KB · Görüntüleme: 41
kızlar ya bende inanılmaz bel ağrısı var ve göğüs ucum bildiğiniz acıyor bata 2 gün kaldı. var mı böyle gebelik belirtiis duyan :D
Canım hersey hamilelik ve regl belirtisidir zaten sadce günümüz geldiginde bunu anlayabiliriz ben her ay yasıyorum bütün belirtileri oyuzden belirtilere hiç bakmıyorum bile 4 gün kala test yapıp kendimi rahatlatıyorum vücudumu tanıdığım için baktım cıkmadı testte regl bekliyorum olmazsam Ogün tekrar yaparım

Canım hersey hamilelik ve regl belirtisidir zaten sadce günümüz geldiginde bunu anlayabiliriz ben her ay yasıyorum bütün belirtileri oyuzden belirtilere hiç bakmıyorum bile 4 gün kala test yapıp kendimi rahatlatıyorum vücudumu tanıdığım için baktım cıkmadı testte regl bekliyorum olmazsam Ogün tekrar yaparım
4 gün kala erken test mi yapıyorsunuz kaset mi

Doğru diyorsun ben de test yapsam rahatlar mıyım acaba? BAT günü yapcam diye söz vermiştim kendime

Kizlar elimde 6tane ovulasyon testi var
En son adet dongum 35.gun geldi yumurtlama testine hangi gun başlasam acaba Adetlerim duzensiz kasim ayinda dongum 25ti mesela elimde fazla testte olmadigi icin 11.gunmu başlasam teste gecen ay ,12.gun yumrtlama olmuştu!!!💜
canım benim normal döngüm 35 ama ben ovulasyon testine regl başladığı günden 10. gün itibarıyla başlıyorum.

Doğru diyorsun ben de test yapsam rahatlar mıyım acaba? BAT günü yapcam diye söz vermiştim kendime
Cnm duramıyorsan kendini rahatlatma yolu bul istersen böyle yap ben regl gününe kdar beklemiyorum ki zaten varsa silik milikte olsa cıkıyor 4 kala ona göre beklemeye girersin en azından acabamı demezsin yani ben bu sekılde yapıyorum kendimi strese sokmamış oluyorum

Cnm duramıyorsan kendini rahatlatma yolu bul istersen böyle yap ben regl gününe kdar beklemiyorum ki zaten varsa silik milikte olsa cıkıyor 4 kala ona göre beklemeye girersin en azından acabamı demezsin yani ben bu sekılde yapıyorum kendimi strese sokmamış oluyorum
Haklısın zaten 9 OCAK BAT benim yarın bi test yapayım

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım. Ben bu ay çok kafaya takmamayı düşünüyordum, biraz misafirlikler falan oldu derken ara karıştı ama yine de ovülasyonumu takip ettim. Ne kadar desem de olmuyor, bebek hep aklımda...
Şimdi şöyle oldu, ben düzenli adet görürüm ve SAT 12 aralıktı. Normalde uygulamaya göre de, 15.gün yani 26 aralık yumurtlamam lazımdı, ama ovülasyon testi piki 30u gösterdi. 31i silikleşti. Ancak mesele şu ki, eşimin ailesi yani kv kp ve görümcem, eşi hepsi bizdeydi ve sürekli ard-arda sıkıntılar yaşadık. Kavga gürültüler oldu birkaç kez, gerginlikler oldu. Baya sıkıntılı bir aile. 31 gecesi yani yılbaşında büyük bir kavga çıkarttılar, tamda benim çatlama günümde... eşimle ablası bütün gece telefondan kavgayı sürdürdüler mesajlaşarak, düşünün. Ve haliyle ilişki falan yalan oldu. Zaten moraller sıfır. Yılbaşı da ziyan oldu tabi. Neyse bundan sonra artık birlikte geçirmeyeceğiz, o ayrı konu...
Şimdi 30-31 aralık gibi yumurlama olduysa biz en son 28'i değerlendirebildik. Daha sonra 2 ocakta. Tuttuysa bilmiyorum. 1 ocakta baya bir kramplarım vardı. Sanırım belkide çatlamam 1 ocak oldu?
Bu ay belkide boşa harcandı muhtemelen... Ama ben yine de umudumu kaybetmiyorum. Umarım sonraki aylarda daha iyi tutturabiliriz. Ha birde şöyle bir sorun var, eşim bu aralar çok kaygılı ve ara-ara depresif oluyor. Bu durumda bazen ilişkiyi de erteliyoruz, çünkü onu mecbur etmek istemiyorum. Üstelik eşim asla ovülasyona göre birliktelik yaşamak istemiyor, çünkü öyle kendisini kötü hissediyormuş. O yüzden bütün testlerimi gizlice yapıyorum, onun haberi olmuyor ve yumurtlama günümde yaklaştığımda ona hissettirmeden yapmaya çalışıyorum. Bu da beni geriyor tabi... siz ne kadar şanslısınız kızlar, rahat rahat paylaşabiliyorsunuz bu anları... ve de bizde üst-üste ilişki de çok az oluyor, gün aşırı veya iki günde bir... üstüne gelmek istemiyorum dediğim gibi.

Bugün internetten awox erken gebelik testleri sipariş ettim. Gelir gelmez test yapacağım. Sat 12 ocaktı normalde ama yumurtlamayı baz alırsak 14-15 ocak gibi gözüküyor. 14 ocakta zaten kadın doğumda randevum var, umarım gebelik testiyle giderim doktora.

Ha birde ben bugün ovülasyon testi yapmıştım, o da orta koyulukta çıktı. Acaba bu gebeliğe işaret edermi? pcos yok.

Herkese iyi günler, bol pozitifler

Son düzenleme:
Kızlarr bu ay ilk kez klomen+ovitrelle kullanmıştım iğneyi yapalı 4 gün oldu dünden beri adet olacakmış gibi kasık ağrım var ya normal mi bu 😬

4 gün kala erken test mi yapıyorsunuz kaset mi
Ben kaset yapıyorum cnm erken test yapmıyorum artık kafa karıstıyor erkenler benmde öyle yani hep silik cıkartıyor erkenler artık kaset test alıp yapıyorum emin ol varsa onlar daha net sonuc veriyor kasetlerdede 10 20 HCG algılayanlar var aynı set aslında hemde daha uyguna gelmiş oluyor

Back