- 4 Kasım 2024
- 523
- 152
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.861
Soldaki dün sağdaki bugun bundada oynama yaparmısınAy silik cıkmış ama bilemedim elinde test varsa her gün koyulasma bak canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soldaki dün sağdaki bugun bundada oynama yaparmısınAy silik cıkmış ama bilemedim elinde test varsa her gün koyulasma bak canım
ayyy dinlemicem dedim dedim yapamıyorumo bel ağrıs bende de var da kedidir kedi.. akıntı var bide
kendimizi dinlemeyelim
amann diyorum üşütmüşümdür o sırada bi şey batıyor. kafayı yicez az kaldı :)ayyy dinlemicem dedim dedim yapamıyorum
Canım hersey hamilelik ve regl belirtisidir zaten sadce günümüz geldiginde bunu anlayabiliriz ben her ay yasıyorum bütün belirtileri oyuzden belirtilere hiç bakmıyorum bile 4 gün kala test yapıp kendimi rahatlatıyorum vücudumu tanıdığım için baktım cıkmadı testte regl bekliyorum olmazsam Ogün tekrar yaparımkızlar ya bende inanılmaz bel ağrısı var ve göğüs ucum bildiğiniz acıyor bata 2 gün kaldı. var mı böyle gebelik belirtiis duyan
ben cuma demiştim ama dayanamıcam galiba. eve giderken eczaneden erken test almayı düşünüyorumayyy dinlemicem dedim dedim yapamıyorum
4 gün kala erken test mi yapıyorsunuz kaset miCanım hersey hamilelik ve regl belirtisidir zaten sadce günümüz geldiginde bunu anlayabiliriz ben her ay yasıyorum bütün belirtileri oyuzden belirtilere hiç bakmıyorum bile 4 gün kala test yapıp kendimi rahatlatıyorum vücudumu tanıdığım için baktım cıkmadı testte regl bekliyorum olmazsam Ogün tekrar yaparım
Evet cnm hemde pembelik te var gibi hergün takip et cnm hadi inşallah bebiştir umutluyum sendenOynamak aklıma gelmedi daha belirgin çıkmış
Doğru diyorsun ben de test yapsam rahatlar mıyım acaba? BAT günü yapcam diye söz vermiştim kendimeCanım hersey hamilelik ve regl belirtisidir zaten sadce günümüz geldiginde bunu anlayabiliriz ben her ay yasıyorum bütün belirtileri oyuzden belirtilere hiç bakmıyorum bile 4 gün kala test yapıp kendimi rahatlatıyorum vücudumu tanıdığım için baktım cıkmadı testte regl bekliyorum olmazsam Ogün tekrar yaparım
Kaç var yap hemen at bu hafta herkesin batı sanırım ay inş hepimiz pozitfizdirben cuma demiştim ama dayanamıcam galiba. eve giderken eczaneden erken test almayı düşünüyorum
Yarın sabah yapsak mı yaa bugün mü yapcanben cuma demiştim ama dayanamıcam galiba. eve giderken eczaneden erken test almayı düşünüyorum
Dünkündede var yeri belli olmuş canım bugun daha koyu olmuşSoldaki dün sağdaki bugun bundada oynama yaparmısın
5 gün var. dün kaset yaptım yoktu. kaset için erken sanırımKaç var yap hemen at bu hafta herkesin batı sanırım ay inş hepimiz pozitfizdir
canım benim normal döngüm 35 ama ben ovulasyon testine regl başladığı günden 10. gün itibarıyla başlıyorum.Kizlar elimde 6tane ovulasyon testi var
En son adet dongum 35.gun geldi yumurtlama testine hangi gun başlasam acaba Adetlerim duzensiz kasim ayinda dongum 25ti mesela elimde fazla testte olmadigi icin 11.gunmu başlasam teste gecen ay ,12.gun yumrtlama olmuştu!!!
aaa ben çok prensipliyimdir sadece sabah idrarla yaparımYarın sabah yapsak mı yaa bugün mü yapcan
Cnm duramıyorsan kendini rahatlatma yolu bul istersen böyle yap ben regl gününe kdar beklemiyorum ki zaten varsa silik milikte olsa cıkıyor 4 kala ona göre beklemeye girersin en azından acabamı demezsin yani ben bu sekılde yapıyorum kendimi strese sokmamış oluyorumDoğru diyorsun ben de test yapsam rahatlar mıyım acaba? BAT günü yapcam diye söz vermiştim kendime
Haklısın zaten 9 OCAK BAT benim yarın bi test yapayımCnm duramıyorsan kendini rahatlatma yolu bul istersen böyle yap ben regl gününe kdar beklemiyorum ki zaten varsa silik milikte olsa cıkıyor 4 kala ona göre beklemeye girersin en azından acabamı demezsin yani ben bu sekılde yapıyorum kendimi strese sokmamış oluyorum
hahahsh BEN DEEEE :daaa ben çok prensipliyimdir sadece sabah idrarla yaparım
yarın sabah yapıcam
iş çıkışı test alayım
Ben kaset yapıyorum cnm erken test yapmıyorum artık kafa karıstıyor erkenler benmde öyle yani hep silik cıkartıyor erkenler artık kaset test alıp yapıyorum emin ol varsa onlar daha net sonuc veriyor kasetlerdede 10 20 HCG algılayanlar var aynı set aslında hemde daha uyguna gelmiş oluyor4 gün kala erken test mi yapıyorsunuz kaset mi