- 19 Kasım 2024
- 22
- 8
- 1
- 41
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.281
İnşallah canım, regl gecikmeden önce sabah yapılması daha doğru sonuç çıkarıyor diye biliyorum.Bende onunla yaptım testi o yüzden olsa çıkardı diyorum 6 gün önceden tespit ediyormuş.. Ama tek tesellim dün kahverengi leke geldi durdu dün yerleşme olmuştur inşallah ondan çıkmamıştır.. Umuda bak bendeki
Gece yaptım ama çok sıkışıktım sonuçta negatif çıktı..İnşallah canım, regl gecikmeden önce sabah yapılması daha doğru sonuç çıkarıyor diye biliyorum.
Kuzum benim gecen ay ilk defa oyle olmustu adette gecikince bnde heyecanlnmiştm sonrasnda adet oldum
Hiçbir belirtim yoktu. Hamile olduğuma sevinirken tepetaklak oldum. Ama kimyasal olmasına da şükrettim. Vücut kendi kendine attı. İnşallah bundan sonra gebeliğim sağlıklı ve en kısa sürede olurBelirti var mıydı peki üzücü olmuş canım
Canım bu ay aynıyız galiba benimde dün leke geldi , bugün olmam gerekli normalde hiç olacak gibi ağrımda yokMerhaba canım..
Valla bende yaştan dolayı ümitsizim .. Dün leke geldi durdu yarın adet olmam lazım bakalım hayırlısı inşallah haber sende mutlaka
Çok çizgi şeklinde değilde gölge gibi emin olamadımKızlar bir bakın nolur. Çıplak gözle hafif bir çizgi görünüyor Ya da ben görmek istiyorumakşam ışık kötüydü odaklanmadı şimdi gündüz gözüyle çektim
canım sanki 2. fotoğrafta çok çok silik bir çizgi görünüyorKızlar bir bakın nolur. Çıplak gözle hafif bir çizgi görünüyor Ya da ben görmek istiyorumakşam ışık kötüydü odaklanmadı şimdi gündüz gözüyle çektim
Sence gidip test alayım mı?Çok çizgi şeklinde değilde gölge gibi emin olamadım
İnan çıplak gözle bile çoookkk zor görünüyor testi evirip çeviriyorum ama ilk 5 dk dan beri bu şekildecanım sanki 2. fotoğrafta çok çok silik bir çizgi görünüyor
Çok çizgi şeklinde değilde gölge gibi emin olamadımKızlar bir bakın nolur. Çıplak gözle hafif bir çizgi görünüyor Ya da ben görmek istiyorumakşam ışık kötüydü odaklanmadı şimdi gündüz gözüyle çektim
kızlar bu benim yazının altında bebek bilgileri yazıyor mu sizde de. Her yorumumda çıkıyor düzeltemedimÇok çizgi şeklinde değilde gölge gibi emin olamadım
1 yıldır testlerde flaşla çizgi arayıp her gördüğümde de hamile çıktığımdan uzmanlaştım gibi hissediyorum bu konulardaİnan çıplak gözle bile çoookkk zor görünüyor testi evirip çeviriyorum ama ilk 5 dk dan beri bu şekilde
Çizgiyi gördüğün için bence alSence gidip test alayım mı?
Yarın yapmalı ama dimi? Çünkü dün gece yaptım bunuÇizgiyi gördüğün için bence alçünkü netleştirmel için
EvetÇok çizgi şeklinde değilde gölge gibi emin olamadım
kızlar bu benim yazının altında bebek bilgileri yazıyor mu sizde de. Her yorumumda çıkıyor düzeltemedim
Kuzum benim yaşım 41 doktor hep doğal yoldan olmaz tüp bebek dedi1 yıldır testlerde flaşla çizgi arayıp her gördüğümde de hamile çıktığımdan uzmanlaştım gibi hissediyorum bu konularda1. fotoda göremedim ama 2. fotoda baya silik ince bir çizgi var ilk 5 dk içinde çıktıysa olabilir gibi ya inşallah vardır acilden kan mı versen ben de merak ettiim
Çok çizgi şeklinde değilde gölge gibi emin olamadım
kızlar bu benim yazının altında bebek bilgileri yazıyor mu sizde de. Her yorumumda çıkıyor düzeltemedim
Bende çıkmıyor canımÇok çizgi şeklinde değilde gölge gibi emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?