- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.301
Peki sende de bu kadar silik çizgi çıktı mı? Sonuç ne oldu anlatır mısın?1 yıldır testlerde flaşla çizgi arayıp her gördüğümde de hamile çıktığımdan uzmanlaştım gibi hissediyorum bu konularda1. fotoda göremedim ama 2. fotoda baya silik ince bir çizgi var ilk 5 dk içinde çıktıysa olabilir gibi ya inşallah vardır acilden kan mı versen ben de merak ettiim
belki geç döllenmedir ondan çok siliktir adet gecikmesinde bile bir kaç gün sonra öğreniyor bazıları, tabi yoksa da umutlandırmak istemem ama 2. fotoda bişeyler gördüm sanki ben ya kuruma çizgisi değilseKuzum benim yaşım 41 doktor hep doğal yoldan olmaz tüp bebek dediondan acaba ben mi görmek istiyorum diyorum. Ama vücudum da değişikler var göğüslerim dolgun ağrılı böyle olmazdı hiç. Dün 2 kere nohut kadar kahverengi leke geldi durdu. Bir yandan da bu test 6 gün öncesini tespit ediyormuş olsa daha net çıkardı diyorum erken gebelik testi çünkü
çok çok silikti hatta eşim psikolojik çizgi görüyorsun bence falan demişti ertesi gün kan verdiğimde hcg 50 çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu sonra. Ondan önce yine çok silikti boş gebelik olmuştu. Kimyasaldan sonra da yine çok silik bir çizgiyle dış gebeliğimi öğrendim :)Peki sende de bu kadar silik çizgi çıktı mı? Sonuç ne oldu anlatır mısın?
Çok üzüldüm canımçok çok silikti hatta eşim psikolojik çizgi görüyorsun bence falan demişti ertesi gün kan verdiğimde hcg 50 çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu sonra. Ondan önce yine çok silikti boş gebelik olmuştu. Kimyasaldan sonra da yine çok silik bir çizgiyle dış gebeliğimi öğrendim :)
Ama erken gebelik testinde bu kadar silik çıkmaz diye düşünüyorumbelki geç döllenmedir ondan çok siliktir adet gecikmesinde bile bir kaç gün sonra öğreniyor bazıları, tabi yoksa da umutlandırmak istemem ama 2. fotoda bişeyler gördüm sanki ben ya kuruma çizgisi değilse
amin çok teşekkür ederim hepimizin inşallah :) baya zor görünüyordu hatta ben ilk negatif diye çöpe atmıştım camın önünde güneş vurunca görebiliyordum sadece inşallah senin de öyledir yani fotodakini yanlış görmüyorumdur boş yere umutlandırmıyorumdur inşallah ya yarın sabah ilk idrarla çok daha net sonuç verir yarına kadar sabredebilirsen daha net öğrenebilirsin benceÇok üzüldüm canımRabbim tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldursun inşallahhhhh
Peki benim ki kadar zor görünen bir çizgi miydi?
Test alayım mı ben şimdi gidip sence?
işte ondan dolayı emin olamadım biraz normalde onlarda daha net oluyor, benim yaptığım test ovulasyon testinin içinden çıkmıştı hcg 10 ve üzerini gösteriyormuşAma erken gebelik testinde bu kadar silik çıkmaz diye düşünüyorum
Buda 10 üzeri gösteri gösteriyormuş öyle yazıyorişte ondan dolayı emin olamadım biraz normalde onlarda daha net oluyor, benim yaptığım test ovulasyon testinin içinden çıkmıştı hcg 10 ve üzerini gösteriyormuş
canım bazen psikolojik olarak belirtiler de yaşanabiliyor ama bahsettiğin belirtilerin hepsi de gebelikte yaşanan belirtiler eğer döllenme gerçekleştiyse ondan dolayı da bunları yaşıyor olabilirsin adete 4 gün kala belki çıkmayabilir veya çok düşük çıkar en sağlıklısı gecikmeyi beklemekKızlar başından beri okudum bütün yazılanları kimi yerde kahkaha attım kimi yerde gözlerim dolu dolu oldu. Bende adrt düzensizliğim için 3 aylık duphastona başladım 2 ay kullandım gebelik düşündüğüm için doktorum korunmasız ilişkiye de girmemi söyledi adetim bittikten bir hafta sonra başlayıp 10 gün kullanıyorum. Bu ay yumurtlama günümden sonra özellikle sol kasığımda ve bazende iki tarafta iğne batması biçak saplanması gibi ağrılar belimin orta kısmında ağrı af edersiniz ilk defa gaz ve en çok kafamı karıştıran göğüs hassasiyeti göğüs uçlarım acıyor büyümüş ve sanırım renginde de koyulaşma var benim adette de yumurtlamada da göğüs ağrım ve değişim olmaz. Bazen beyaz losyon şeklinde bazende sarımsı akıntım oluyor. Midemde tuhaf anlatamıyorum. Adetim düzensiz geçen ay aralık 13de oldum bu ay da düzenli olursa 10 11 gibi olurum sanırım. Yarın yani ayın 6sı doktor randevum var kanda çıkar mı acaba daha erken mi ?
Yok canım teşekkür ederim umut oluyorsun boş yere neden ümitlendiresin kiamin çok teşekkür ederim hepimizin inşallah :) baya zor görünüyordu hatta ben ilk negatif diye çöpe atmıştım camın önünde güneş vurunca görebiliyordum sadece inşallah senin de öyledir yani fotodakini yanlış görmüyorumdur boş yere umutlandırmıyorumdur inşallah ya yarın sabah ilk idrarla çok daha net sonuç verir yarına kadar sabredebilirsen daha net öğrenebilirsin bence
Bence kan vermelisin bende böyle silik çizgi varken ertesi gün 50 çıkmıştı yoksa ömrümüz çürüyor flaşla çizgi aramaktan vallahi :)Buda 10 üzeri gösteri gösteriyormuş öyle yazıyor
bekliyoruum bu kez inşallah net görünür varsa :)Yok canım teşekkür ederim umut oluyorsun boş yere neden ümitlendiresin kitamam ben şimdi test almaya gideyim birkaç tane
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bende diyorum çok takma psikolojiktir belki diye ama bir taraftan da psikolojik olarak da göğüslerim bu denli değişmez ve ağrımaz herhalde ya diyorum :) randevuyu çok önceden almıştım aslında yoksa gecikmeyi beklerim ama hazır gitmişken varsa çıkar mı diye de düşünmeden edemiyorumcanım bazen psikolojik olarak belirtiler de yaşanabiliyor ama bahsettiğin belirtilerin hepsi de gebelikte yaşanan belirtiler eğer döllenme gerçekleştiyse ondan dolayı da bunları yaşıyor olabilirsin adete 4 gün kala belki çıkmayabilir veya çok düşük çıkar en sağlıklısı gecikmeyi beklemek
Bence test al, sabah denersin kafanda netleşmiş olur. Regl olursan da sonraki ay kullanırsın, test hep lazımYok canım teşekkür ederim umut oluyorsun boş yere neden ümitlendiresin kitamam ben şimdi test almaya gideyim birkaç tane
Değerlendirdik tabi de aklım karıştı. Bi de farklıydı bu sulu değil de peynir gibi diyim. İlk kez yaşadım o yüzden tuhafıma gittiBilemeyiz canım sen değerlendir yinede
Kaç gün var regli gününüze bir gün sonra daha net çıkabilir.Yok canım teşekkür ederim umut oluyorsun boş yere neden ümitlendiresin kitamam ben şimdi test almaya gideyim birkaç tane
Ben akşam koyduklarında da gölge gibi çizgi gördüm sanki. Kan testi ver bence en garantisiKızlar bir bakın nolur. Çıplak gözle hafif bir çizgi görünüyor Ya da ben görmek istiyorumakşam ışık kötüydü odaklanmadı şimdi gündüz gözüyle çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?