• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Testi evirdim çevirdim şaşı oldum ama o kadar silik ki Zor görünüyor fakat fotoda görünmüyo canım
Sanırım yok çünkü olsa bu kadar zor görünmezdi 6 gün öncesini bile algılıyor muş 10 ml betayı.. Benim regl günü pazartesi olsa çıkardı yani
Hayırlısı artık 😪
Bence çizgi varsa ve sen görüyorsan vardır inşallah, ümitlendirmekten de korkuyorum ama benim 2 gün kala böyle çok silikmiş. Geçmişe dönüp baktım fotoğraflara hiç gözükmüyor bile. Ertesi gün daha belirgindi. Bence sabah ilk idrarla dene inşallah koyulaşır.

Bence çizgi varsa ve sen görüyorsan vardır inşallah, ümitlendirmekten de korkuyorum ama benim 2 gün kala böyle çok silikmiş. Geçmişe dönüp baktım fotoğraflara hiç gözükmüyor bile. Ertesi gün daha belirgindi. Bence sabah ilk idrarla dene inşallah koyulaşır.
Canım yoktur diye düşünüyorum eşime söylemedim ümitlenmesin diye 😪 yaştan dolayı zaten ümidim yok olsaydı büyük mucize olurdu..
Testin markası da prediktor early 6 gün öncesini tespit ediyormuş. Dediğim gibi benim bata şuan itibariyle 1 günüm falan var

Elimde testte yok zaten yarın pazar eczaneler kapalı.. Pazartesi günü regl olmam lazım ki olurum. Olmazsa bir test alırım

Testi evirdim çevirdim şaşı oldum ama o kadar silik ki Zor görünüyor fakat fotoda görünmüyo canım
Sanırım yok çünkü olsa bu kadar zor görünmezdi 6 gün öncesini bile algılıyor muş 10 ml betayı.. Benim regl günü pazartesi olsa çıkardı yani
Hayırlısı artık 😪
Canım herkesin erken çıkmaz ki testte vücut dengelerimiz bir olmaz kimisi erken öğrenir kimisi geç döllenme den dolayı geç. Bak ilk idrar çok önemli istersen bugün yapma pazartesi tekrarla testi

Benimde aynı şuan ilk defa dolgun ağrılı hassas ve damarlı. Ama işte garip test negatif
Pazartesi testi tekrarla canım. İçimden bir his sanki pozitifi göreceksin diyor inşallah pazartesi güzel haber vereceksin güzel düşünelim sonuçta güzel olsun🥰

Back