Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Asilama icin mi 30 bin dedi özel. Gerçekten fırsatçılık ne diyim..
Iyi etmissin canim en azindan ona gore bakarlar.
Aşılama mi yaptiracaksin sen simdi ne yapilacak sana

Güzel bi infertilite ilgili doktor bul öyle başla benden tükürük testi bile doktorum aradı ilgilendi sıra beklemeden ilk ilaç tedavısı yapıyorlar sanırım sonra aşılama bu ay olmazsa bekleme hemen tedaviye başla ben Ümraniye araştırmadan çok memnunum hiç beklemeden herşeyi yaptılar ama Zeynep kamil kapıdan kovamadığı kaldı sanki dalga geçer gibi bakıyorlar insanın yüzüne tabi onlarda en yoğun hastanede normal kafaları çok dolu

Sen aşilami yaptircaksin canim devletemi gidiyosun ozelemi İnşallah dualarim seninle hersey gonlunce olsun
Yok kuzum benim kürtajım oldu kasimda. Ondan sonra durup durup baslayan bir kanama yasiyorum. Randevu aldim kadin doguma baktircam.
Daha önce asilama yaptirmistim devlette.
Allah razi olsun canim çok teşekkür ederim.
Birde düşük yaptiktan sonra genetik test vermistik pihtilasma testi birde, baktik cikmis sonucu pihtilasma testimizin sonucu onu da yarin ogrencez. Dünden beri ruh gibiyim.. sabaha kadar uyumadim dün. Bugunde sabahtandir çarpıntım var kalbim agzimdan cikacak gibi. Allahım dermansiz dert vermesin inşallah

Asilama icin mi 30 bin dedi özel. Gerçekten fırsatçılık ne diyim..
Iyi etmissin canim en azindan ona gore bakarlar.
Aşılama mi yaptiracaksin sen simdi ne yapilacak sana
İlaçla iğneyle hep beraber o fiyata çıkıyor nisana kadar kendimiz deniyecegiz sonra devlette yani ihtimali yüksek olsa o para verilirde kendi doğal ilişkiye aynı şana diyorlar

Sence Benmde kimyasalım olduysa pıhtılaşma varmıdır

Sen devlettemi basladin canim ne zmn basladin tedaviye ben avrupa yakasindaym burda bi kac hastane araştrdim Devlette 3yil evli olma şarti varmis galiba aşilama icin oyle bi şart varmi

Sen devlettemi basladin canim ne zmn basladin tedaviye ben avrupa yakasindaym burda bi kac hastane araştrdim Devlette 3yil evli olma şarti varmis galiba aşilama icin oyle bi şart varmi
Yok 1 sene dedi doktorum o tüp için geçerdi bi kagıt verdi bunları tamamla gel aşılama yapalım dedi sabah atarım kâğıdı

İlaçla iğneyle hep beraber o fiyata çıkıyor nisana kadar kendimiz deniyecegiz sonra devlette yani ihtimali yüksek olsa o para verilirde kendi doğal ilişkiye aynı şana diyorlar
Evt ya eşimde ozele gidelim diye tutturuyo ben yorumlara baktim 25-30u buluyormus aşilama yani Bide tup bebege gore dusuk bi ihtimal tutmasi devlette baslamak mantikli geliyo banada .

Kuzum ovulasyon da 2 degerlendirdik kişi. Ovulasyon testi yaptım ilk kez kanıma dokunan onu yaptığım ay bu şekilde davranması oldu. Ki her Dr arastırdım pozitif ve takıben 2 gun diyor. Bizim 28inde 31inde ve 1ınde oldu 28ın ıhtmalı zor dye bıraz ıstemstm. Gonlmu aldı oldu ama dedıgın gb dün gebelk olusmadysa bu gecekınden zor olur

Orasi oyle tabi ama bence asilama devlette deneme sansin varsa dene.
Yumurta takibi de devlet olur özel olur farketmez yaptirabiliyorsan yaptir. Bence epey faydasi olan birsey. Hakkinda hayirlisi canim. Devlette ucretsiz nerdeyse özelde 30 bin..

Sence Benmde kimyasalım olduysa pıhtılaşma varmıdır
Olabilir tabiki canim. Olma ihtimali yüzde 50.

Eylül ekimde başladık testleri yapmaya rahim filmi eşimin testi filan anca bitti

Uzulme canim zaten dedigim gibi yumurtlama gunu ve catlama gunu olduysa Sperm 3gun kaliyo olur dert etme sen canini skma erkekler bazen işin stresini eve yansitiyo .
Aynen zaten olmustur ya bence dün catladı ya 2 ılskı vardı coktan yumurta döllenmıstır fln dyor umarım öyle olmusturrr

Coraspirine başlayayımmı sence

Evt ya eşimde ozele gidelim diye tutturuyo ben yorumlara baktim 25-30u buluyormus aşilama yani Bide tup bebege gore dusuk bi ihtimal tutmasi devlette baslamak mantikli geliyo banada .
Bence ilac kullanip yumurta takibi yaptirabilirsin özele gitmek istiyorsan. Catlatma ignesi ile deneyebilirsin.

E evlendiği sistemde görünüyor mu kuzum belki evlenmeden aktif hayatları vardı cinsel. Kimse bilemez ki karısamaz da ondan öyle dedim benim DRM da kendi şehrindeki yazın oradayken 6ayı beklemeden bakalım hormonlarına demstı sagolsun

Nikah cüzdanı fotokopisi istiyor bide bana resmi nikahın varmı dedi

Amin kuzum sinav sabret Elbet birgun bizimde hayallerimiz gercek olck inşallah iyi sonuclar alirsin aşilamadan sonrami gebe kalmiştinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…