- 16 Eylül 2024
- 1.521
- 947
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.501
Asilama icin mi 30 bin dedi özel. Gerçekten fırsatçılık ne diyim..Döngünüz aynı beraber takip ederiz
evet
aynen kesinlikle bizim ailede biraz erken menopoz var onu diyince muaneye aldı tedaviye başladık aşılamada dedi yani da devlette senem dolmadı özelde 30 da kapıyı açıyor nişana kadar kendimiz denşyecegiz sonra devletten devam
Pkos teşhisini nasil koyuyor doktr cogu kiside var galiba bu28 canim bende ondan acele ediyorum.Aslinda rahatlasak hemen olacak inanıyorum ama ah bu stres.Bende pkos var diyet ve sporla olmuştu ilk gebelik.Su an hiç bişey yapmıyorum sadece deniyorum o kadar.
Güzel bi infertilite ilgili doktor bul öyle başla benden tükürük testi bile doktorum aradı ilgilendi sıra beklemeden ilk ilaç tedavısı yapıyorlar sanırım sonra aşılama bu ay olmazsa bekleme hemen tedaviye başla ben Ümraniye araştırmadan çok memnunum hiç beklemeden herşeyi yaptılar ama Zeynep kamil kapıdan kovamadığı kaldı sanki dalga geçer gibi bakıyorlar insanın yüzüne tabi onlarda en yoğun hastanede normal kafaları çok doluAyy sorma sorma ilk evlendigim seneler pek istemiyordum acikcasi evime bu şhre evlilige alişiyim diye ama 2.bucuk sene olunca artk beni telaş sardi E yaşta gdiyo bilmiyorum doktora kalsa hemen aşilamaya başla diyor ama ben nerden başliyacagimi blmiyorum.
Yok kuzum benim kürtajım oldu kasimda. Ondan sonra durup durup baslayan bir kanama yasiyorum. Randevu aldim kadin doguma baktircam.Sen aşilami yaptircaksin canim devletemi gidiyosun ozelemi İnşallah dualarim seninle hersey gonlunce olsun
İlaçla iğneyle hep beraber o fiyata çıkıyor nisana kadar kendimiz deniyecegiz sonra devlette yani ihtimali yüksek olsa o para verilirde kendi doğal ilişkiye aynı şana diyorlarAsilama icin mi 30 bin dedi özel. Gerçekten fırsatçılık ne diyim..
Iyi etmissin canim en azindan ona gore bakarlar.
Aşılama mi yaptiracaksin sen simdi ne yapilacak sana
Sence Benmde kimyasalım olduysa pıhtılaşma varmıdırYok kuzum benim kürtajım oldu kasimda. Ondan sonra durup durup baslayan bir kanama yasiyorum. Randevu aldim kadin doguma baktircam.
Daha önce asilama yaptirmistim devlette.
Allah razi olsun canim çok teşekkür ederim.
Birde düşük yaptiktan sonra genetik test vermistik pihtilasma testi birde, baktik cikmis sonucu pihtilasma testimizin sonucu onu da yarin ogrencez. Dünden beri ruh gibiyim.. sabaha kadar uyumadim dün. Bugunde sabahtandir çarpıntım var kalbim agzimdan cikacak gibi. Allahım dermansiz dert vermesin inşallah
Sen devlettemi basladin canim ne zmn basladin tedaviye ben avrupa yakasindaym burda bi kac hastane araştrdim Devlette 3yil evli olma şarti varmis galiba aşilama icin oyle bi şart varmiGüzel bi infertilite ilgili doktor bul öyle başla benden tükürük testi bile doktorum aradı ilgilendi sıra beklemeden ilk ilaç tedavısı yapıyorlar sanırım sonra aşılama bu ay olmazsa bekleme hemen tedaviye başla ben Ümraniye araştırmadan çok memnunum hiç beklemeden herşeyi yaptılar ama Zeynep kamil kapıdan kovamadığı kaldı sanki dalga geçer gibi bakıyorlar insanın yüzüne tabi onlarda en yoğun hastanede normal kafaları çok dolu
Yok 1 sene dedi doktorum o tüp için geçerdi bi kagıt verdi bunları tamamla gel aşılama yapalım dedi sabah atarım kâğıdıSen devlettemi basladin canim ne zmn basladin tedaviye ben avrupa yakasindaym burda bi kac hastane araştrdim Devlette 3yil evli olma şarti varmis galiba aşilama icin oyle bi şart varmi
Evt ya eşimde ozele gidelim diye tutturuyo ben yorumlara baktim 25-30u buluyormus aşilama yani Bide tup bebege gore dusuk bi ihtimal tutmasi devlette baslamak mantikli geliyo banada .İlaçla iğneyle hep beraber o fiyata çıkıyor nisana kadar kendimiz deniyecegiz sonra devlette yani ihtimali yüksek olsa o para verilirde kendi doğal ilişkiye aynı şana diyorlar
Kuzum ovulasyon da 2 degerlendirdik kişi.Kuzucum bence yeterince ilişki oldu hem sperm kalitesi düşmesin hemde eşin stresle yaparsa zaten belki hiç tutmayabilir. Hem kendini hem eşini strese sokuyorsun. Anlayabiliyorum seni ama zaten kaç kez değerlendirdiniz bence birazcık sal rahatla o zaman tutacak inşallah
Orasi oyle tabi ama bence asilama devlette deneme sansin varsa dene.İlaçla iğneyle hep beraber o fiyata çıkıyor nisana kadar kendimiz deniyecegiz sonra devlette yani ihtimali yüksek olsa o para verilirde kendi doğal ilişkiye aynı şana diyorlar
Olabilir tabiki canim. Olma ihtimali yüzde 50.Sence Benmde kimyasalım olduysa pıhtılaşma varmıdır
Eylül ekimde başladık testleri yapmaya rahim filmi eşimin testi filan anca bittiSen devlettemi basladin canim ne zmn basladin tedaviye ben avrupa yakasindaym burda bi kac hastane araştrdim Devlette 3yil evli olma şarti varmis galiba aşilama icin oyle bi şart varmi
Aynen zaten olmustur ya bence dün catladı ya 2 ılskı vardı coktan yumurta döllenmıstır fln dyorUzulme canim zaten dedigim gibi yumurtlama gunu ve catlama gunu olduysa Sperm 3gun kaliyo olur dert etme sen canini skma erkekler bazen işin stresini eve yansitiyo .
Coraspirine başlayayımmı senceOrasi oyle tabi ama bence asilama devlette deneme sansin varsa dene.
Yumurta takibi de devlet olur özel olur farketmez yaptirabiliyorsan yaptir. Bence epey faydasi olan birsey. Hakkinda hayirlisi canim. Devlette ucretsiz nerdeyse özelde 30 bin..
Olabilir tabiki canim. Olma ihtimali yüzde 50.
Bence ilac kullanip yumurta takibi yaptirabilirsin özele gitmek istiyorsan. Catlatma ignesi ile deneyebilirsin.Evt ya eşimde ozele gidelim diye tutturuyo ben yorumlara baktim 25-30u buluyormus aşilama yani Bide tup bebege gore dusuk bi ihtimal tutmasi devlette baslamak mantikli geliyo banada .
E evlendiği sistemde görünüyor mu kuzum belki evlenmeden aktif hayatları vardı cinsel. Kimse bilemez ki karısamaz da ondan öyle dedimIste evlilik yılı tutmayanlar oluyor kuzucum. Onlar sorun yasiyor zaten. Ben mesela ilk gittigimde daha yeni birakmistjm korunmayi ama dr.a 8 aydir korunmuyoruz demistim. O da sagolsun bana rahim filmi cektirceksin fln derken 1 yila denk gelmis sayariz biz onu dedi ve başladı direkt. Iyi dr.a denk gelmek cok onemli
Senin tam denk geldi zaten ama yinede tam olsun istiyor insanAynen zaten olmustur ya bence dün catladı ya 2 ılskı vardı coktan yumurta döllenmıstır fln dyorumarım öyle olmusturrr
Nikah cüzdanı fotokopisi istiyor bide bana resmi nikahın varmı dediE evlendiği sistemde görünüyor mu kuzum belki evlenmeden aktif hayatları vardı cinsel. Kimse bilemez ki karısamaz da ondan öyle dedimbenim DRM da kendi şehrindeki yazın oradayken 6ayı beklemeden bakalım hormonlarına demstı sagolsun
Amin kuzum sinav sabret Elbet birgun bizimde hayallerimiz gercek olck inşallah iyi sonuclar alirsin aşilamadan sonrami gebe kalmiştinzYok kuzum benim kürtajım oldu kasimda. Ondan sonra durup durup baslayan bir kanama yasiyorum. Randevu aldim kadin doguma baktircam.
Daha önce asilama yaptirmistim devlette.
Allah razi olsun canim çok teşekkür ederim.
Birde düşük yaptiktan sonra genetik test vermistik pihtilasma testi birde, baktik cikmis sonucu pihtilasma testimizin sonucu onu da yarin ogrencez. Dünden beri ruh gibiyim.. sabaha kadar uyumadim dün. Bugunde sabahtandir çarpıntım var kalbim agzimdan cikacak gibi. Allahım dermansiz dert vermesin inşallah
Canim ona öyle rastgele baslamak da pek dogru değil. Dr kontrolu lazım. Kaninda pihtilasma yoksa coraspin zarar verebilir sana bu defa da kanaman olabilir Allah korusun. Yani onu dr.a danismak lazim.Coraspirine başlayayımmı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?