• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Senin tam denk geldi zaten ama yinede tam olsun istiyor insan
Heh işte bu. Tam da bu diyelim ki adet günüm geldi ve adet oldum aklımda kalacaktı o gece yapsaydık olacak mıydı acaba diye yani içim rahat beklemek istedim. Artık da istemiyorum uzak dursun benden kaynanamlar varken daha da duşa giremem bu neee 🤪😂 anca gündüz eşim yokken normal duşlarımı alırım herlde hahha. Ama özlerim de pof

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    216,7 KB · Görüntüleme: 31
Amin kuzum sinav sabret Elbet birgun bizimde hayallerimiz gercek olck inşallah iyi sonuclar alirsin aşilamadan sonrami gebe kalmiştinz
Amin canim benim inşallah bunca sinavdan imtihandan geciren rabbimin bir bildigi vardir bizleri de evlatla mujdeleyecektir. Ben buna sonsuz inaniyorum...
Asilama surecinde gebe kaldim canim. Kullanilan ilaclarin klomen femara gonal f bunlarin faydasi oldugunu da düşünüyorum 🙏
Asilama yapilmadan once cat.ignesi vurulacakti o gun evde test yapti benim yumurtam catlamisti. Dra soyledim muayenede bakti evet catlamis dedi bisde o günü degerlendirdik. Sonrasinda gebelik oldu canim. Ama tabi yine de cat.ignesi vurdular asilama da yaptilar. Ama asilama 36 saat sonra yapildi. Yani asilama ile tutmus oldugunu pek sanmiyorum o catlama gunu olan birliktelik ile oldu gebeligim diye düşünüyorum.

E evlendiği sistemde görünüyor mu kuzum belki evlenmeden aktif hayatları vardı cinsel. Kimse bilemez ki karısamaz da ondan öyle dedim 😌 benim DRM da kendi şehrindeki yazın oradayken 6ayı beklemeden bakalım hormonlarına demstı sagolsun
Kuzum görünüyor tabiki evlilik yılı. Birde aşılama icin evrak topluyorsun evlilik cuzdani fln istiyorlar. Yalan söyleyemiyorsun malesef onceki aktif cinsel hayati saymiyorlar tabiki kim onemser kiiiii😒

Yumurtlama zamanı filan tam randevu alıp gittim bakti yumurtlaman iyi dedi
Canim yumurta takibi öyle degil, ilac kullaniyorsun gidiyorsun mesela 2 3 gunde bir cagiriyor yumurtan buyuyunce igne veriyor catlatiyor sonra birliktelik oneriyor. Veyaa, sadece yumurtlarin kendi kendine ilacaiz ne zaman ne kadar büyüyor diye bakiyor yine 2 3 günde bir sonra catlayinca birliktelik öneriyor

Canim yumurta takibi öyle degil, ilac kullaniyorsun gidiyorsun mesela 2 3 gunde bir cagiriyor yumurtan buyuyunce igne veriyor catlatiyor sonra birliktelik oneriyor. Veyaa, sadece yumurtlarin kendi kendine ilacaiz ne zaman ne kadar büyüyor diye bakiyor yine 2 3 günde bir sonra catlayinca birliktelik öneriyor
Pik günü gittim baktı güzel gelişiyor dedi

Amin canim benim inşallah bunca sinavdan imtihandan geciren rabbimin bir bildigi vardir bizleri de evlatla mujdeleyecektir. Ben buna sonsuz inaniyorum...
Asilama surecinde gebe kaldim canim. Kullanilan ilaclarin klomen femara gonal f bunlarin faydasi oldugunu da düşünüyorum 🙏
Asilama yapilmadan once cat.ignesi vurulacakti o gun evde test yapti benim yumurtam catlamisti. Dra soyledim muayenede bakti evet catlamis dedi bisde o günü degerlendirdik. Sonrasinda gebelik oldu canim. Ama tabi yine de cat.ignesi vurdular asilama da yaptilar. Ama asilama 36 saat sonra yapildi. Yani asilama ile tutmus oldugunu pek sanmiyorum o catlama gunu olan birliktelik ile oldu gebeligim diye düşünüyorum.
Bu ilaçlar maliyetlimi ya rapor filan diyorlar uzun suruyormu rapor almasi

Back