- 2 Aralık 2024
- 1.134
- 461
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.521
Heh işte bu. Tam da bu diyelim ki adet günüm geldi ve adet oldum aklımda kalacaktı o gece yapsaydık olacak mıydı acaba diye yani içim rahat beklemek istedim. Artık da istemiyorum uzak dursun benden kaynanamlar varken daha da duşa giremem bu neeeSenin tam denk geldi zaten ama yinede tam olsun istiyor insan
Yumurtlama zamanı filan tam randevu alıp gittim bakti yumurtlaman iyi dediBence ilac kullanip yumurta takibi yaptirabilirsin özele gitmek istiyorsan. Catlatma ignesi ile deneyebilirsin.
Oha desemNikah cüzdanı fotokopisi istiyor bide bana resmi nikahın varmı dedi
Anladim canm sz kac yillik evliydinzEylül ekimde başladık testleri yapmaya rahim filmi eşimin testi filan anca bitti
Devletten şaşma senEvt ya eşimde ozele gidelim diye tutturuyo ben yorumlara baktim 25-30u buluyormus aşilama yani Bide tup bebege gore dusuk bi ihtimal tutmasi devlette baslamak mantikli geliyo banada .
Amin canim benim inşallah bunca sinavdan imtihandan geciren rabbimin bir bildigi vardir bizleri de evlatla mujdeleyecektir. Ben buna sonsuz inaniyorum...Amin kuzum sinav sabret Elbet birgun bizimde hayallerimiz gercek olck inşallah iyi sonuclar alirsin aşilamadan sonrami gebe kalmiştinz
Çatlatma ignesiyle aşilama farkli degilmi?Bence ilac kullanip yumurta takibi yaptirabilirsin özele gitmek istiyorsan. Catlatma ignesi ile deneyebilirsin.
9 ayAnladim canm sz kac yillik evliydinz
Aaa ben aşılamayı anlamadım hormon tüp vs sandm kız
Kuzum görünüyor tabiki evlilik yılı. Birde aşılama icin evrak topluyorsun evlilik cuzdani fln istiyorlar. Yalan söyleyemiyorsun malesef onceki aktif cinsel hayati saymiyorlar tabiki kim onemser kiiiiiE evlendiği sistemde görünüyor mu kuzum belki evlenmeden aktif hayatları vardı cinsel. Kimse bilemez ki karısamaz da ondan öyle dedimbenim DRM da kendi şehrindeki yazın oradayken 6ayı beklemeden bakalım hormonlarına demstı sagolsun
Çok tazesınız ya maşallah ne güzel evlilik ilk yılları da ayrı güzeldir.
Ben aşılama oldugunu anlamamışımKuzum görünüyor tabiki evlilik yılı. Birde aşılama icin evrak topluyorsun evlilik cuzdani fln istiyorlar. Yalan söyleyemiyorsun malesef onceki aktif cinsel hayati saymiyorlar tabiki kim onemser kiiiii
Evlendiğimizden beri olaylar bi bitmedi canım tam anlamadım anlayacagınÇok tazesınız ya maşallah ne güzel evlilik ilk yılları da ayrı güzeldir.
Canim yumurta takibi öyle degil, ilac kullaniyorsun gidiyorsun mesela 2 3 gunde bir cagiriyor yumurtan buyuyunce igne veriyor catlatiyor sonra birliktelik oneriyor. Veyaa, sadece yumurtlarin kendi kendine ilacaiz ne zaman ne kadar büyüyor diye bakiyor yine 2 3 günde bir sonra catlayinca birliktelik öneriyorYumurtlama zamanı filan tam randevu alıp gittim bakti yumurtlaman iyi dedi
Yumurta takibini zaten develt yapmiyor diye biliyorumBen aşılama oldugunu anlamamışım
Pik günü gittim baktı güzel gelişiyor dediCanim yumurta takibi öyle degil, ilac kullaniyorsun gidiyorsun mesela 2 3 gunde bir cagiriyor yumurtan buyuyunce igne veriyor catlatiyor sonra birliktelik oneriyor. Veyaa, sadece yumurtlarin kendi kendine ilacaiz ne zaman ne kadar büyüyor diye bakiyor yine 2 3 günde bir sonra catlayinca birliktelik öneriyor
Bu ilaçlar maliyetlimi ya rapor filan diyorlar uzun suruyormu rapor almasiAmin canim benim inşallah bunca sinavdan imtihandan geciren rabbimin bir bildigi vardir bizleri de evlatla mujdeleyecektir. Ben buna sonsuz inaniyorum...
Asilama surecinde gebe kaldim canim. Kullanilan ilaclarin klomen femara gonal f bunlarin faydasi oldugunu da düşünüyorum
Asilama yapilmadan once cat.ignesi vurulacakti o gun evde test yapti benim yumurtam catlamisti. Dra soyledim muayenede bakti evet catlamis dedi bisde o günü degerlendirdik. Sonrasinda gebelik oldu canim. Ama tabi yine de cat.ignesi vurdular asilama da yaptilar. Ama asilama 36 saat sonra yapildi. Yani asilama ile tutmus oldugunu pek sanmiyorum o catlama gunu olan birliktelik ile oldu gebeligim diye düşünüyorum.
Aynen direk aşılamayla yakip ediyorlar bi özelde takip ettirdim ilk başta özel sigortam vardı doğum içeren hamilellik olmayınca iptal ettirdimYumurta takibini zaten develt yapmiyor diye biliyorumiki ucu b......klu değnek
Canısı ne oldu kiEvlendiğimizden beri olaylar bi bitmedi canım tam anlamadım anlayacagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?