- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.481
Yarın doktordan randevu aldım kan vereceğim bilmiyorum ne çıkarCanım senin test noldu?
Ah bu çevre.Hic birine hakkımı helal etmiyorum...bende 3 seneyi devirdim bir tane sağlıksız gebeliğim oldu.Yine olsun istiyorum ama stres öyle beter ki baş edemiyorumBu imkansiz be kuzum şu an uzerimde cevreden o kdar baski varki. Ben de en ufak biseyi kafama takan biriyim Bende bunu cok istiyorum belkide kendimi salsam kendiliginden olcak
O lekelenmeyo bende yaşadim Yumurtlamadan bi kac gun sonra iki gun geldi kahverengi ilk defa geldi basima ve kasiklarim felaket agridi gecen ay bende doktora gitmyo dusunyrm kist yoktr inşallahBenim yumurta kiste dönüşmüş sanırımuzun zamandır lekelenme var ama regl olamıyorum
Resmen gebesin senYarın doktordan randevu aldım kan vereceğim bilmiyorum ne çıkar
Cok gecmis olsun canim kaybin icin cok uzgunumAh bu çevre.Hic birine hakkımı helal etmiyorum...bende 3 seneyi devirdim bir tane sağlıksız gebeliğim oldu.Yine olsun istiyorum ama stres öyle beter ki baş edemiyorum
Teste göre öyle gözüküyor inşallah kana ve doktorlara görede öyle olur .Resmen gebesin sen
Iste evlilik yılı tutmayanlar oluyor kuzucum. Onlar sorun yasiyor zaten. Ben mesela ilk gittigimde daha yeni birakmistjm korunmayi ama dr.a 8 aydir korunmuyoruz demistim. O da sagolsun bana rahim filmi cektirceksin fln derken 1 yila denk gelmis sayariz biz onu dedi ve başladı direkt. Iyi dr.a denk gelmek cok onemliİşte bu sebeple doktora gidince acelesi olan bir yıldır deniyoruz demesi lazım
Uzulme canim zaten dedigim gibi yumurtlama gunu ve catlama gunu olduysa Sperm 3gun kaliyo olur dert etme sen canini skma erkekler bazen işin stresini eve yansitiyo .Neden böyle yaptı anlamadım.. biliyorsunuz dün akşam iş yerinden geldi Kaçak göçek adamı odaya attım içeride kayınpeder kaynana. Sağlıklı spermlerle üç ilişki olmuş dedim ilki zaten 28'indeydi. Dün gece nöbette pek uyuyamamış Çok uykusuzdu ona bağlıyorum Ama ne olursa olsun böyle yapmamalıydı ben geçtiğimiz döngü de ev kazası yaşadım elim kolum dirseğim ezildi O halde bile ilişki yaşadım. şimdi gönlümü almaya çalışıyor. Ama incndm
Senin test baya koyu canim bence gebesin tebrik ederimYarın doktordan randevu aldım kan vereceğim bilmiyorum ne çıkar
Kuzucum bence yeterince ilişki oldu hem sperm kalitesi düşmesin hemde eşin stresle yaparsa zaten belki hiç tutmayabilir. Hem kendini hem eşini strese sokuyorsun. Anlayabiliyorum seni ama zaten kaç kez değerlendirdiniz bence birazcık sal rahatla o zaman tutacak inşallahNeden böyle yaptı anlamadım.. biliyorsunuz dün akşam iş yerinden geldi Kaçak göçek adamı odaya attım içeride kayınpeder kaynana. Sağlıklı spermlerle üç ilişki olmuş dedim ilki zaten 28'indeydi. Dün gece nöbette pek uyuyamamış Çok uykusuzdu ona bağlıyorum Ama ne olursa olsun böyle yapmamalıydı ben geçtiğimiz döngü de ev kazası yaşadım elim kolum dirseğim ezildi O halde bile ilişki yaşadım. şimdi gönlümü almaya çalışıyor. Ama incndm
Sen tedaviye başladinmi cnmIste evlilik yılı tutmayanlar oluyor kuzucum. Onlar sorun yasiyor zaten. Ben mesela ilk gittigimde daha yeni birakmistjm korunmayi ama dr.a 8 aydir korunmuyoruz demistim. O da sagolsun bana rahim filmi cektirceksin fln derken 1 yila denk gelmis sayariz biz onu dedi ve başladı direkt. Iyi dr.a denk gelmek cok onemli
Baksana gittikçe koyulaşmışTeste göre öyle gözüküyor inşallah kana ve doktorlara görede öyle olur .
Evet canım sob adet gününden hesaplıyorKızlar birde gebeliği ilk adet günündemi hesaplıyorlar ben en son 2 aralıkta oldum 5 haftalık mı oluyor kafam karıştı
Döngünüz aynı beraber takip ederizDevam etmedim. İlk denemeydi çocuk için ilişki psikolojisine girmek istemedim. Tabi Allahın işi ilerde kullanmak durumundada kalabilirim. Aldığım tesleri çöpe attım biraz kendimi rahatlatmak istedim canım. İnşallah gönlüne göre olur her şey
evetVerdi canim ondada hersey norml cikti sen 8aydir deniyordun degilmi canim yanliş hatirlamiyorsam
aynen kesinlikle bizim ailede biraz erken menopoz var onu diyince muaneye aldı tedaviye başladık aşılamada dedi yani da devlette senem dolmadı özelde 30 da kapıyı açıyor nişana kadar kendimiz denşyecegiz sonra devletten devamArkadasim var mesela eşi 36 yasindaydi o gittiginde de 1 sene olsun oyle gel demislerdi. Onlar da yaşı araya kattılar da o sekilde basladilar tedaviye. Gerçekten cok garip ben evlenince 1 ay sonra bebek istiyorum belki onlara ne ise...
Yok canim başlamadim henüz. Kanamam bitmedi ki.. sabaha randevu aldim bakalim kontrole gidicez. Duaniza talibim güzel haberler alirim inşallahSen tedaviye başladinmi cnm
Bence baya koyu cikmiş kuzum pozitif cikacak hissediyorumOnun korkusu da var uyku tutmadı beni sabahda erken kalktım işe de gideceğim . O düşünce gözüme uyku sokmıyır . Eşim de fazla sevinmeyelim hayal kırıklığı olur diyor . Kanda görmedik ya yada doktor demedi ya yok gibi ama o düşünce de serbest bırakmıyor beni . Şuan gözümü kaptıyorum ya yoksa diyorum . Ya varsa odası kimlere nasıl söylerim nasıl yol izlerim karışık duygular ve belirsizlik içindeyim
28 canim bende ondan acele ediyorum.Aslinda rahatlasak hemen olacak inanıyorum ama ah bu stres.Bende pkos var diyet ve sporla olmuştu ilk gebelik.Su an hiç bişey yapmıyorum sadece deniyorum o kadar.Cok gecmis olsun canim kaybin icin cok uzgunum
Umarim bu sene sana Mucizeler getirir sen artarnetif tedavi denedinmi peki Yaşin kac benim 30oldugu icin acele ediyorum biraz
Sen aşilami yaptircaksin canim devletemi gidiyosun ozelemi İnşallah dualarim seninle hersey gonlunce olsunYok canim başlamadim henüz. Kanamam bitmedi ki.. sabaha randevu aldim bakalim kontrole gidicez. Duaniza talibim güzel haberler alirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?