Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar size bir şey soracağım sadece yumurtlama dönemi olan ilişkidrn mi hamile kalınır benim bu ay eşim o tarihlerde şehir dışında da

Güzel düşünüp Umarım bebiş belirtileridir diyelim gün yaklaştıkça test yapmak istiyorum bende ama en iyisi beklemek diyip bekliyorum

İyi akşamlar hanımlar, gebelik öncesi akıntı artışı gözlemleyen oldu mu? Maalesef enfeksiyon olduğumu da düşünüyorum bir yandan adet olunca hemen doktora gideceğim ama bir umut işte sormak istedim :)
Merhabalar akıntı artışınız neden dolayıymis aynı durumdayım şuan

Benziyo belirtiler hemen negatif diye dusunme benim reglim gectikten sonra ögrendim hiç belli olmaz milyonlarca spermden bir tanesinin denk gelmesi yeterli
Sorun sperm değil benim yaştan dolayı yumurta kalitesi düşüyor canım ama kısmet tabi allah ol der olur

Testin bariz belli sen yine bi test al tekrarla garanti olsun umarım vardır bebiş

Kizlar adetim 1 gün gecikti öylesine yaptığım bir testti 15 dk sonra felan böyle oldu kuruma çizgisi midir yoksa gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250102_115944_1.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20250102_115942_1.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 26
Teşekkür ederim Sağlık ocağında yapıyorlar mı bilginiz var mı
Canısı sağlık ocaklarında sabah 10.00'a kadar kan alıyorlar ve hcG bakılıyor ama yarın sabah bakabilirsin yarın da cuma olduğu için pazartesiye kalır sonuç sisteme düşmezse gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…