Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bu ay ilk defa göğüslerim çok ağrıyo şiş resmen dokununca acıyor beyaz akıntım var ve bata 3 gün var adet olacak gibi ağrı hissediyorum bakalım ne olacak
Yaşlı anne ben olurum sen dur

Akıntım var sadece o da yumurtlamadan beri geçmedi, kasık ağrım vardı geçen hafta oda geçti . Şuan bi belirtim yok eleneceğim galiba bu ay sen ne durumdasın
Benim de göğüslerim çok şişti dokunamıyorum adet ağrısı gibi gelip giden sancı beyaz akıntı var başka bişey yok bende elenicem sanırım en belirgin olan adete yakın göğüslerim bu kadar acımazdı

Ben de adet olursam baya bir üzüleceğim farkındayım ama en doğru zamanda gelecektir zaten zorla olmuyor

Dünden bugüne koyulaşma yaşadıysan hamilesindir hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Bu ay ilk defa göğüslerim çok ağrıyo şiş resmen dokununca acıyor beyaz akıntım var ve bata 3 gün var adet olacak gibi ağrı hissediyorum bakalım ne olacak
Yaşlı anne ben olurum sen dur
Benziyo belirtiler hemen negatif diye dusunme benim reglim gectikten sonra ögrendim hiç belli olmaz milyonlarca spermden bir tanesinin denk gelmesi yeterli

İnşallah ne yapacağımı ne hissedeceğimi şaşırdım oysa ne kadar çok istiyorum

Kızlar bakar mısınız daha bata çok var ama erken yumurtladığımı düşünüyorum ilk dakikalarda belirdi 10 dk içinde böyle oldu

Akıntım var sadece o da yumurtlamadan beri geçmedi, kasık ağrım vardı geçen hafta oda geçti . Şuan bi belirtim yok eleneceğim galiba bu ay sen ne durumdasın
Ben 3 ay ovülasyon yaptım . Bu ay sol kasık ağrısı rahimde ince sızı birde alıntı bende ara ara 3 kez gördüm yeşilimsi akıntı ilk defa gördüm onu da . Birde midem ağzımda bi yumruk var boğazımda . Ve gögüs ücları dik dokununca acıyor .

Günaydın canım benimde testim aynı böyle 2 test yaptım dün dedilerki sabah ilk idrarla tekrar yap yaptım hemen 2. Dakikada bu şekilde oldu batıma daha 3 gün var ben birazdan gidip kan vericem ama dayanamıyorum

Günaydınn kızlarrr , iyi seneler olsun hepimize. bu ay ovülasyon yaptım bende. bu ay kendimi dinlemicem dedim ama yani bi kasık ağrısı geliyiii gidiyiii.
sonra bi akıntı başlıyor. bi şeyler olmaya çalıyor da olmuyor sanırım. hayırlı haberler alalım inşallah

Doğru söylüyorsun ya hiç bilgim yok bu ilk aşamalarda nasıl dikkat etmem gerekiyor. Birde arkadaşlar bu hafta sonuna kayak yapalım diyorlar
Canım Ben kızıma 7 haftalık hamileyken voleybol maçı yapmıştım hcbsy olmadı ama sen dikkat et bir arkadaşımın kız kardeşiyle beraber kartepe'ye gitmiştik. O gün sonunda bebegnı düşürdü bence kayak yapma dikkat et . Çook tebrik ederim

Günaydın canım benimde testim aynı böyle 2 test yaptım dün dedilerki sabah ilk idrarla tekrar yap yaptım hemen 2. Dakikada bu şekilde oldu batıma daha 3 gün var ben birazdan gidip kan vericem ama dayanamıyorum
Dün belli belirsiz di bugün baya belli . Çalıştığım işin git gel yapmamak için gitmeyeceğim . Birde sağlık ocağında bakılıyor mu

Teşekkür ederim . Aslında net öğrensem onlara orda sürpriz yapmak istiyorum

Kızlar vücut ısım ile de pekişti bakınız. Artmış biraz. Diger uygulamada da peak ve silik verdi. Dokunamıyorum göğüslerime uçlarm felaket. Yumurtlama sonrası 5 gun böyle oluyor hep çok acılı gecıyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-02-11-00-21-482_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2025-01-02-01-09-45-375_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2025-01-02-01-09-40-678_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar hastaneye geldim gece fena kıvrandım betada yaparlar büyük ihtimal şüphe olunca ama çıkmaz dimi çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…