- 2 Aralık 2024
- 1.134
- 457
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.161
Kaç gün varr canımmKızlar hastaneye geldim gece fena kıvrandım betada yaparlar büyük ihtimal şüphe olunca ama çıkmaz dimi çok erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün varr canımmKızlar hastaneye geldim gece fena kıvrandım betada yaparlar büyük ihtimal şüphe olunca ama çıkmaz dimi çok erken
Çook var 9 gün filanKaç gün varr canımm
Evet 3 gün öncesi de tutma ihtimalı olur sperm 72 saat yaşıyorKızlar size bir şey soracağım sadece yumurtlama dönemi olan ilişkidrn mi hamile kalınır benim bu ay eşim o tarihlerde şehir dışında da
Güzel düşünüp Umarım bebiş belirtileridir diyelim gün yaklaştıkça test yapmak istiyorum bende ama en iyisi beklemek diyip bekliyorumBenim de göğüslerim çok şişti dokunamıyorum adet ağrısı gibi gelip giden sancı beyaz akıntı var başka bişey yok bende elenicem sanırım en belirgin olan adete yakın göğüslerim bu kadar acımazdı
Merhabalar akıntı artışınız neden dolayıymis aynı durumdayım şuanİyi akşamlar hanımlar, gebelik öncesi akıntı artışı gözlemleyen oldu mu? Maalesef enfeksiyon olduğumu da düşünüyorum bir yandan adet olunca hemen doktora gideceğim ama bir umut işte sormak istedim :)
Ben hiç test yapmak istemiyorum negatif çıkacakGüzel düşünüp Umarım bebiş belirtileridir diyelim gün yaklaştıkça test yapmak istiyorum bende ama en iyisi beklemek diyip bekliyorum
Sorun sperm değil benim yaştan dolayı yumurta kalitesi düşüyor canım ama kısmet tabi allah ol der olurBenziyo belirtiler hemen negatif diye dusunme benim reglim gectikten sonra ögrendim hiç belli olmaz milyonlarca spermden bir tanesinin denk gelmesi yeterli
Testin bariz belli sen yine bi test al tekrarla garanti olsun umarım vardır bebişEki Görüntüle 3530114
Günaydın kızlar adetim gün veya bugün olması gerekiyordu dün yaptığım test belli belirsizdi bu testte bariz belli oluyor . Sizce ne zaman kan vermeliyim biraz daha bekleyeyim mi . Hale inanamıyorum sanki yok gibi kanda veya resmini görmeden de inanacak gibi değilim oysa diğer aylar bu testleri yaparken ne kadar çok merak ediyordum çift çizgiyi görürsem ne yaparım diye . Korkuyorum da aslında karışık duygular içindeyim .
Ayyyy valla var kan ver sen hemen Allahım sağlıkla kucağına aldırsınKızlar bu sabah tekrar yaptım dün aksamkinden daha belirgin sanırım hamileyim.
Eki Görüntüle 3530117
Yumurtlama olmadan gebelik olmaz diye biliyorum canım o yüzden yumurtlama önemliKızlar size bir şey soracağım sadece yumurtlama dönemi olan ilişkidrn mi hamile kalınır benim bu ay eşim o tarihlerde şehir dışında da
Gayeye belli ama sen garanti olsun bir test daha yap canım kuruma çizgisinde olabilir test tekrarlaKizlar adetim 1 gün gecikti öylesine yaptığım bir testti 15 dk sonra felan böyle oldu kuruma çizgisi midir yoksa gebelik olabilir mi
Gayeye belli ama sen garanti olsun bir test daha yap canım kuruma çizgisinde olabilir test tekrarla
Yerleşme oldysa cıkablr kuzumÇook var 9 gün filan
Canım sonuç ne çıktı mıİstedi verdim kanı bi saate çıkar
Teşekkür ederim Sağlık ocağında yapıyorlar mı bilginiz var mıTestin bariz belli sen yine bi test al tekrarla garanti olsun umarım vardır bebiş
Yani pembe kuruma çizgisi olmaz bence olsa olsa yanlış olur test var gibi görünüyorKizlar adetim 1 gün gecikti öylesine yaptığım bir testti 15 dk sonra felan böyle oldu kuruma çizgisi midir yoksa gebelik olabilir mi
Canısı sağlık ocaklarında sabah 10.00'a kadar kan alıyorlar ve hcG bakılıyor ama yarın sabah bakabilirsin yarın da cuma olduğu için pazartesiye kalır sonuç sisteme düşmezse geceTeşekkür ederim Sağlık ocağında yapıyorlar mı bilginiz var mı