• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar size bir şey soracağım sadece yumurtlama dönemi olan ilişkidrn mi hamile kalınır benim bu ay eşim o tarihlerde şehir dışında da

Benim de göğüslerim çok şişti dokunamıyorum adet ağrısı gibi gelip giden sancı beyaz akıntı var başka bişey yok bende elenicem sanırım 😁 en belirgin olan adete yakın göğüslerim bu kadar acımazdı
Güzel düşünüp Umarım bebiş belirtileridir diyelim 🥰gün yaklaştıkça test yapmak istiyorum bende ama en iyisi beklemek diyip bekliyorum 😅

İyi akşamlar hanımlar, gebelik öncesi akıntı artışı gözlemleyen oldu mu? Maalesef enfeksiyon olduğumu da düşünüyorum bir yandan adet olunca hemen doktora gideceğim ama bir umut işte sormak istedim :)
Merhabalar akıntı artışınız neden dolayıymis aynı durumdayım şuan

Eki Görüntüle 3530114
Günaydın kızlar adetim gün veya bugün olması gerekiyordu dün yaptığım test belli belirsizdi bu testte bariz belli oluyor . Sizce ne zaman kan vermeliyim biraz daha bekleyeyim mi . Hale inanamıyorum sanki yok gibi kanda veya resmini görmeden de inanacak gibi değilim oysa diğer aylar bu testleri yaparken ne kadar çok merak ediyordum çift çizgiyi görürsem ne yaparım diye . Korkuyorum da aslında karışık duygular içindeyim .
Testin bariz belli sen yine bi test al tekrarla garanti olsun umarım vardır bebiş 🙏🌸

Kizlar adetim 1 gün gecikti öylesine yaptığım bir testti 15 dk sonra felan böyle oldu kuruma çizgisi midir yoksa gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250102_115944_1.jpg
    IMG_20250102_115944_1.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20250102_115942_1.jpg
    IMG_20250102_115942_1.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 26
Back