Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canısı sağlık ocaklarında sabah 10.00'a kadar kan alıyorlar ve hcG bakılıyor ama yarın sabah bakabilirsin yarın da cuma olduğu için pazartesiye kalır sonuç sisteme düşmezse gece
Yarın kadın doğumdan sıra aldım . Ay kafam çok karışık korkuyorum da . Ya çıkmazsa diye . Of ne yapmam gerek nasıl davranacağımı var mı yok mu varsa nasıl nasıl yol izleyeceğim çaresiz hissediyorum oysa çok istiyorum

Canım var belli gayet. Başka markalar al istersen 2,3 tane hepsi de yanlıs ckmaz içini ferah tut gecıkmen var mıydı.

Kız acaba yerleşme kanaması mıydı sabah testi yenile inşallah gebesindir canım
Ay bence yerleşme değildir 4 gün boyunca dolu dolu oldu. Teste şimdilik pek güvenmiyorum ama bakalım yarın sabah nasıl çıkacak

Canim o muhtemelen her testte olan çizgi. Bekle daha 3 gün varmis. Hic belli olmaz ne zaman pozitif haberi alacagin strese sokma vucudunu
Bir yandan regle kadar umudumu kaybetmeyeyim diyorum bir yandan da 3 gün kaldı olsaydı silik de olsa çıkardı diyorum. Karışık duygular her döngüde olduğu gibi bi de regl öncesi dönemde hep duygusal oluyoruz zaten o da etkiliyor ister istemez

Bekle canim daha regl olmamissin reglin gecikirse daha net sonuc alirsin zaten. Elimizde degil strese giriyoruz iste bu malesef hep böyle. Olsun diye gözümüz yolda bekledigimiz icin son gunler hele hic gecmiyor anliyorum seni. Bide duygusalliklar giriyor isin icine. Az daha sık dişini canim benim

Benıde eklermısınız 23 aralık adet olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…