Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim de bat 5 gün kaldı bugün testim bu şekilde negatif maalesef

Eklentiler

• IMG_20241231_123140.jpg
    IMG_20241231_123140.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20241231_123151.jpg
    IMG_20241231_123151.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 41
IMG_3935.jpeg
Reglime 5 gün var freely kaset yaptım kızlar hamilelik belirtilerim var ama böyle çoktı sabah ilk idrar

5 Ocak gibi regl benim hep düzenli inanılmaz sol tarafta bel ağrısı ve göğüslerde fark var ve sürekli adet olmuş gibi afedersiniz akıntım var erken gebelik testleri çok güvenli değil dediler
Bu belirtiler normal yumurtlama sonrası progesteron yapıyor. Bunlara takılmayın hamileyseniz de bu belirtiler ondan degldır. Denk geliş malesef hepp

Belirtiniz neler peki bende çok umutlu da değilim çünkü erken gebelik değil ama bakalım inşallah ikimizde hamileyizdir
İnşallah 🤲🏻 benim farklı bir belirtim yok hep regl öncesi zamanı gibi. Meme uçlarında hassasiyet, mide bulantısı, kasık ağrısı ama dediğim gibi bunlar regl öncesi belirtileri aynı zamanda

Ama benim regl de ağrım olmaz çok nadir bel ağrısı
Ben de yaşadım neler neler inanın denk geliyor hamile degılsnız demiyorum sadece denk geliş ınsanız normal hormonlar. Ne farklardan heveslendim de alakası yoktu. Belirtiye bakmadan beklemek enguzeli sonra hayal kırıklığı oluyor🙈 mesela HCG 1000 üstü gerçekten belirti verir. Dıgerlerının sorumlusu malesef baska hormonları kızı,ma hamıle kaldıgımda da hepsı bı oncekı aylarla aynıudı 3. Hafta. Çünkü lh artıs sonrası normal belırtıler de 4ve 5.haftadan sonra basladı

Kızlar azoncekı 3.dkdaydı tamamen süresi dolunca baktm t aşırı koyu. Aşırı koyuyoen pikken 12saat dyen de var öyle mi ya

Eklentiler

• IMG_20241231_125444.jpg
    IMG_20241231_125444.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 40
Benimde 5 i merakla bekliyorum 😂 belirti olmaz bu kadar erken dimi? Çünkü sadece meme hassasiyeti var
Ya bende de meme hassasiyeti oldu mide bulantısı kasık ağrısı ve dün de rahmim ince ince sızladı . Normalde adet olunca karnım şişecer bacaklarım ağrır bir hafta öncesinden belim ağrır bu böyle şeyler olamadı . Test yapacaktım paketi açtım aman boşver diye geri bıraktım . Adet bugün yarın olması gerek benim düzenli de hayırlısı artık

Back
X