Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
- Konu Sahibi denizadamasal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?5 gün kala kaset testte çıkmaz benceEki Görüntüle 3529287 Reglime 5 gün var freely kaset yaptım kızlar hamilelik belirtilerim var ama böyle çoktı sabah ilk idrar
5 Ocak gibi regl benim hep düzenli inanılmaz sol tarafta bel ağrısı ve göğüslerde fark var ve sürekli adet olmuş gibi afedersiniz akıntım var erken gebelik testleri çok güvenli değil dediler5 gün kala kaset testte çıkmaz bence
Erken gebelik testi mi bu sizinBenim de bat 5 gün kaldı bugün testim bu şekilde negatif maalesef
Evet erken gebelik testiErken gebelik testi mi bu sizin
Bu belirtiler normal yumurtlama sonrası progesteron yapıyor. Bunlara takılmayın hamileyseniz de bu belirtiler ondan degldır. Denk geliş malesef hepp5 Ocak gibi regl benim hep düzenli inanılmaz sol tarafta bel ağrısı ve göğüslerde fark var ve sürekli adet olmuş gibi afedersiniz akıntım var erken gebelik testleri çok güvenli değil dediler
Bence dene yine de5 Ocak gibi regl benim hep düzenli inanılmaz sol tarafta bel ağrısı ve göğüslerde fark var ve sürekli adet olmuş gibi afedersiniz akıntım var erken gebelik testleri çok güvenli değil dediler
Belirtiniz neler peki bende çok umutlu da değilim çünkü erken gebelik değil ama bakalım inşallah ikimizde hamileyizdirEvet erken gebelik testi
Az daha bekle bence gölge fln yok mu bana mı öyle geldiiBenim de bat 5 gün kaldı bugün testim bu şekilde negatif maalesef
Ama benim regl de ağrım olmaz çok nadir bel ağrısıBu belirtiler normal yumurtlama sonrası progesteron yapıyor. Bunlara takılmayın hamileyseniz de bu belirtiler ondan degldır. Denk geliş malesef hepp
İnşallah benim farklı bir belirtim yok hep regl öncesi zamanı gibi. Meme uçlarında hassasiyet, mide bulantısı, kasık ağrısı ama dediğim gibi bunlar regl öncesi belirtileri aynı zamandaBelirtiniz neler peki bende çok umutlu da değilim çünkü erken gebelik değil ama bakalım inşallah ikimizde hamileyizdir
Hafif sanki emin değilim. Pazar beta vermiştim 0.6 çıkmıştı. İlaç kullanıyorum o yüzden erken öğrenirsem iyi olabilir diye düşünüyorumAz daha bekle bence gölge fln yok mu bana mı öyle geldii
Ben de yaşadım neler neler inanın denk geliyor hamile degılsnız demiyorum sadece denk geliş ınsanız normal hormonlar. Ne farklardan heveslendim de alakası yoktu. Belirtiye bakmadan beklemek enguzeli sonra hayal kırıklığı oluyor mesela HCG 1000 üstü gerçekten belirti verir. Dıgerlerının sorumlusu malesef baska hormonları kızı,ma hamıle kaldıgımda da hepsı bı oncekı aylarla aynıudı 3. Hafta. Çünkü lh artıs sonrası normal belırtıler de 4ve 5.haftadan sonra basladıAma benim regl de ağrım olmaz çok nadir bel ağrısı
Şurda daha belli sanki gölgeli gibiAz daha bekle bence gölge fln yok mu bana mı öyle geldii
Eklentiler
Çok güzel bi pik yakalamışsın gibi duruyor bundan sonra çatlamayı takip etmen gerekiyor diye biliyorum.Kızlar azoncekı 3.dkdaydı tamamen süresi dolunca baktm t aşırı koyu. Aşırı koyuyoen pikken 12saat dyen de var öyle mi ya
Aynıymışız Bende de ara sıra giren kasık ağrısı ve beyaz sulu akıntı dışında bişey yok . Ama bunlar yumurtlamadan beri devam ediyor o yüzden çok umutluda değilimBenimde 5 i merakla bekliyorum belirti olmaz bu kadar erken dimi? Çünkü sadece meme hassasiyeti var
Benim de bat 5 gün kaldı bugün testim bu şekilde negatif maalesef
Kızlar bence çok erken, yumurtlama erken olmadıysa tabi benim 12 gün sonra erken gebelikte, 13. gün kaset testte çıkmıştıEki Görüntüle 3529287 Reglime 5 gün var freely kaset yaptım kızlar hamilelik belirtilerim var ama böyle çoktı sabah ilk idrar
Ya bende de meme hassasiyeti oldu mide bulantısı kasık ağrısı ve dün de rahmim ince ince sızladı . Normalde adet olunca karnım şişecer bacaklarım ağrır bir hafta öncesinden belim ağrır bu böyle şeyler olamadı . Test yapacaktım paketi açtım aman boşver diye geri bıraktım . Adet bugün yarın olması gerek benim düzenli de hayırlısı artıkBenimde 5 i merakla bekliyorum belirti olmaz bu kadar erken dimi? Çünkü sadece meme hassasiyeti var