- 28 Haziran 2011
- 61.478
- 154.439
- 898
Bende de yeni çıktı eslimŞimdi gördüm, az önce görünmüyordueskiden de görmüyordum
![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de yeni çıktı eslimŞimdi gördüm, az önce görünmüyordueskiden de görmüyordum
![]()
Kız sol üst köşedeki ziyaretçi aktif üyeler yerinde de gözüküyordu hangi konuya baktıkları daŞuan isimler gözüküyor iyi olmuş nanem![]()
Oralara girmiyordum nanem, böyle açık açıkKız sol üst köşedeki ziyaretçi aktif üyeler yerinde de gözüküyordu hangi konuya baktıkları da
İyiymiş acaba çevrim içi kapalı olanlarda görünür müBende de yeni çıktı eslim![]()
Ben kendimi görüyorum ama seni görmedim eslimİyiymiş acaba çevrim içi kapalı olanlarda görünür mü![]()
İnşallah canımİnşallah![]()
Ben giriyordum tabi böyle daha güzelOralara girmiyordum nanem, böyle açık açık![]()
Aynen nanem kolaylık olmuşBen giriyordum tabi böyle daha güzel
Az önce bende kendimi gördümBen kendimi görüyorum ama seni görmedim eslim![]()
Bugündü ama site bakımda olduğu için yarın akşam 20.00-21.00 arası canımYeni kategori ne zaman açıklanacaktı
Yarın açıklanacakYeni kategori ne zaman açıklanacaktı
1 2 3Az önce bende kendimi gördümdur bir deneme yapalım hadi oraya gidelim görünüyor mu diye
![]()
Canım çay saati yapılacak zaten, kek ve poğaçaYeni kategori ne zaman açıklanacaktı
Nane ve ben vardım, sen yoktunGittim![]()
Gerçekten mi? Bir kek bir de poğaça mı?Canım çay saati yapılacak zaten, kek ve poğaça![]()
Bende sizi göremedimNane ve ben vardım, sen yoktun![]()
Evet ,birde sofra kurulacak en az iki kişilik. İsteyen üç çeşit yanına ikram koyacakGerçekten mi? Bir kek bir de poğaça mı?
Ohhh gizlilik devam ediyorBende sizi göremedimnanenin açık bence
![]()