• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Vücudumu takip edebiliyorum normalde ovulasyon yapmıyorum kuzum şimdi evde misafir var ve kocişin nöbetleri var bu gece ilişki yapacağız O kesin sidikleşmeye ne zaman bakayım onu bilmiyorum yarın mı bakayım
Bence yarın aynı saatte yaparsın ovulasyon testini. Değerlendirebilirsen hem bugün hem yarın değerlendir

Kızlar yaklaşık 6-7 gündür kahverengi lekenmem var 1 Ocak bat doktora gittim muayene oldum rahimde 4 cm kist var birleşik gibi arada perde gibi bir görüntü var lekelenme duyunca Dr gebe olabilirsin ama göremem ultrason da dedi kisti de görünce bazen gebelik başında olabiliyor dedi hiç
Test yapmadım Dr yarın da olmazsan kan ver dedi sizce Napayım aşırı umutlandım ama korkuyorum kan da çıkmaz diye 😢

Kızlar yaklaşık 6-7 gündür kahverengi lekenmem var 1 Ocak bat doktora gittim muayene oldum rahimde 4 cm kist var birleşik gibi arada perde gibi bir görüntü var lekelenme duyunca Dr gebe olabilirsin ama göremem ultrason da dedi kisti de görünce bazen gebelik başında olabiliyor dedi hiç
Test yapmadım Dr yarın da olmazsan kan ver dedi sizce Napayım aşırı umutlandım ama korkuyorum kan da çıkmaz diye 😢
Hazır gitmişken kan verseydin keşke canım

Korkma canım varsa zaten kanda çıkar yoksa da yakın zamanda nasip olur ama kist sıkıntılı bir iş sen kan ver garanti olsun hem kistleri eritirler gebe kalman da kolaylaşır 🙏🌸

Öncelikle herkese iyi seneler diliyorum. Dün testlerimi atmıştım bugünki testim bu yorumlayabilirmisiniz dünkini tekrar ekliyorum şuan yaptığımıda ekliyorum bugün 16. Gün.

Eklentiler

• IMG_1314.jpeg
    IMG_1314.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1341.jpeg
    IMG_1341.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 20
Şimdi gördüm kuzum yarın çatlar gibi 😍 bence bu kadar stres yapma öncesinde ilişki olduğu sürece tutma ihtimali çok yüksek
Ya aksiliyğe bak bugün kızım istifra etti daha dün dedim eşime yıllardır hiç istifra etmiyor diye kolay kolay da hasta olmaz 6 aydır ateşi bile çıkmamıştı her şey bizi buluyor şimdi daha iyi öğlenden beri onunla ilgileniyordum İnşallah bakalım gece bir aksilik olmazsa kavuşacağız gibi 😌

Bence yarın aynı saatte yaparsın ovulasyon testini. Değerlendirebilirsen hem bugün hem yarın değerlendir

Canm muhtemelen yarın çatlar bu gece değerlendir bide Perşembe değerlendir tamam bence 🫶🥰🤗
Mecbur öyle olacak gibi iki gün araya tekabül ediyor zaten ama temennim yarın gece falan çatlaması Perşembe akşamına da sağ salim yaşasın yumurtacık 😍 meme ucumda hassasiyet hissediyorum hemen çatladığı an bakalım testle pekişecek mi o yüzden bir gece bir de yarın bakayım ben en iyisi peki gece su falan içmeden yatıp uyanıp gece sularında Test yapsam olmaz mı

Back
X