- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.741
Evet canım regl olman hamile olmadığının kesin kanıtı zaten. Üstüne görme dedikleri şey çok daha başkaMcnfnfn kafayı yedim iyice adet oluyorum ama acaba hamile miyim diye süşünüyorum mümkün olmadığını bile bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım regl olman hamile olmadığının kesin kanıtı zaten. Üstüne görme dedikleri şey çok daha başkaMcnfnfn kafayı yedim iyice adet oluyorum ama acaba hamile miyim diye süşünüyorum mümkün olmadığını bile bile
Bence yarın aynı saatte yaparsın ovulasyon testini. Değerlendirebilirsen hem bugün hem yarın değerlendirVücudumu takip edebiliyorum normalde ovulasyon yapmıyorum kuzum şimdi evde misafir var ve kocişin nöbetleri var bu gece ilişki yapacağız O kesin sidikleşmeye ne zaman bakayım onu bilmiyorum yarın mı bakayım
Biliyorum balım bir ümittir yaşamak fnfnnfbfEvet canım regl olman hamile olmadığının kesin kanıtı zaten. Üstüne görme dedikleri şey çok daha başka
Ben de denemeye başladığımız ilk ay öyleydim sürekli yerleşme kanaması araştırıyordumBiliyorum balım bir ümittir yaşamak fnfnnfbf
Canım çok geçmiş olsun bende Eylül de 4 aylık kızımı normal doğum ile aldırmak zorunda kaldım seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcımız olsunHayır, kürtaj oldum 13 kasımda yeniden denemeye başladım bu ay
Hazır gitmişken kan verseydin keşke canımKızlar yaklaşık 6-7 gündür kahverengi lekenmem var 1 Ocak bat doktora gittim muayene oldum rahimde 4 cm kist var birleşik gibi arada perde gibi bir görüntü var lekelenme duyunca Dr gebe olabilirsin ama göremem ultrason da dedi kisti de görünce bazen gebelik başında olabiliyor dedi hiç
Test yapmadım Dr yarın da olmazsan kan ver dedi sizce Napayım aşırı umutlandım ama korkuyorum kan da çıkmaz diye
Sana da geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahCanım çok geçmiş olsun bende Eylül de 4 aylık kızımı normal doğum ile aldırmak zorunda kaldım seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcımız olsun
Korkma canım varsa zaten kanda çıkar yoksa da yakın zamanda nasip olur ama kist sıkıntılı bir iş sen kan ver garanti olsun hem kistleri eritirler gebe kalman da kolaylaşırKızlar yaklaşık 6-7 gündür kahverengi lekenmem var 1 Ocak bat doktora gittim muayene oldum rahimde 4 cm kist var birleşik gibi arada perde gibi bir görüntü var lekelenme duyunca Dr gebe olabilirsin ama göremem ultrason da dedi kisti de görünce bazen gebelik başında olabiliyor dedi hiç
Test yapmadım Dr yarın da olmazsan kan ver dedi sizce Napayım aşırı umutlandım ama korkuyorum kan da çıkmaz diye
Biraz sabırsızım ocak ayı 5. Ayımız olacak inşallahhh güzel haber alırım eşimin doğum günü şubattaBen de denemeye başladığımız ilk ay öyleydim sürekli yerleşme kanaması araştırıyordum
Şimdi gördüm kuzum yarın çatlar gibi bence bu kadar stres yapma öncesinde ilişki olduğu sürece tutma ihtimali çok yüksek
Ya aksiliyğe bak bugün kızım istifra etti daha dün dedim eşime yıllardır hiç istifra etmiyor diye kolay kolay da hasta olmaz 6 aydır ateşi bile çıkmamıştı her şey bizi buluyor şimdi daha iyi öğlenden beri onunla ilgileniyordum İnşallah bakalım gece bir aksilik olmazsa kavuşacağız gibiŞimdi gördüm kuzum yarın çatlar gibi bence bu kadar stres yapma öncesinde ilişki olduğu sürece tutma ihtimali çok yüksek
Dr 1 gün daha bekle adet olmazsan ver dedi ama bilemedimHazır gitmişken kan verseydin keşke canım
Evet adetle atılıcak bi kist dedi Dr sonrasında eğer gebelik yok ise ilaç tedavisine başlayacağızKorkma canım varsa zaten kanda çıkar yoksa da yakın zamanda nasip olur ama kist sıkıntılı bir iş sen kan ver garanti olsun hem kistleri eritirler gebe kalman da kolaylaşır
Gebelik başında böyle kistleri oluşabilir eğer gebelik var ise korkma bir problem değil dediKorkma canım varsa zaten kanda çıkar yoksa da yakın zamanda nasip olur ama kist sıkıntılı bir iş sen kan ver garanti olsun hem kistleri eritirler gebe kalman da kolaylaşır
Bence yarın aynı saatte yaparsın ovulasyon testini. Değerlendirebilirsen hem bugün hem yarın değerlendir
Mecbur öyle olacak gibi iki gün araya tekabül ediyor zaten ama temennim yarın gece falan çatlaması Perşembe akşamına da sağ salim yaşasın yumurtacık meme ucumda hassasiyet hissediyorum hemen çatladığı an bakalım testle pekişecek mi o yüzden bir gece bir de yarın bakayım ben en iyisi peki gece su falan içmeden yatıp uyanıp gece sularında Test yapsam olmaz mıCanm muhtemelen yarın çatlar bu gece değerlendir bide Perşembe değerlendir tamam bence