Teşekkür ederim bilgilendirme içinEvet ,birde sofra kurulacak en az iki kişilik. İsteyen üç çeşit yanına ikram koyacak en fazla toplamda 5 çeşit olacak kek ve poğaça ile birlikte
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri
- Konu Sahibi Nevreste
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne güzel demiOhhh gizlilik devam ediyor
Rica ederim canım benim, birde sarma dolma yasakTeşekkür ederim bilgilendirme için
Pro olmamızın faydası olsun dimi ama eslimNe güzel demi
Daha fazlası yazın yere tıklayınca benim baktığım üyelerin göründüğü yere gidiyorsunNane ve ben vardım, sen yoktun
YaniPro olmamızın faydası olsun dimi ama eslim
Bir şey daha sorayım sana gelen mesajları geldiği gibi görebiliyor musun ben sürekli bildirimlere girip çıkıyorum ya da sayfayı yeniliyorum
Anlamadım kuzumYani
Bir şey daha sorayım sana gelen mesajları geldiği gibi görebiliyor musun ben sürekli bildirimlere girip çıkıyorum ya da sayfayı yeniliyorum
Anlatamadım keşke sesli mesaj olsaydıAnlamadım kuzum
Şimdi anladım galiba bendede bildirim uyarısı çıkmıyor, içine girince görüyorum. Birde ses var bunu diyordun dimi kuzuAnlatamadım keşke sesli mesaj olsaydı
Şuan sayfadayız ya sen yorum yazdığında mesela direkt bende görünmüyor bildirime giriyorum bu sefer oldu muAnlamadım kuzum
Şimdide ben anlamadım aman boş verŞimdi anladım galiba bendede bildirim uyarısı çıkmıyor, içine girince görüyorum. Birde ses var bunu diyordun dimi kuzu
Ses nerde
EvetŞuan sayfadayız ya sen yorum yazdığında mesela direkt bende görünmüyor bildirime giriyorum bu sefer oldu mu
Bildirim sesi asko ama aynısı,bildirim sayısı çıkmıyor yaniŞimdide ben anlamadım aman boş ver
Ses nerde
Bildirim sayısı çıkıyor, Bildirim sesi bende de yok.Bildirim sesi asko ama aynısı,bildirim sayısı çıkmıyor yani
Benden alıntıladığın mesajı görmem için bildirimden girmem gerekiyor ya da sayfayı yenilelem
Onu diyorum
Kek ve pogaca mi zorunlu olanCanım çay saati yapılacak zaten, kek ve poğaça
Evet kuzu aynen anlaştık bencede oyleBildirim sayısı çıkıyor, Bildirim sesi bende de yok.
Benden alıntıladığın mesajı görmem için bildirimden girmem gerekiyor ya da sayfayı yenilelem
Onu diyorum
Evet canım yapılacak tarifler kek ve poğaça ama sofraya koymak için isteyen ekstra üç tarif daha ekleyecek. Onların ayrıntılı çekimleri olmayacak. Biz sadece kek ve poğaça için detaylı çekim yapacağız gün masasi kuruyoruzKek ve pogaca mi zorunlu olan
Kek ve pogaca mi zorunlu olan
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
2 oy hakkınız bulunmaktadır..
Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır...
2 oy hakkınız bulunmaktadır..
Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır...
Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda
Havuçlu Kek ve Karnıyarık Poğaça ile Çay Saati-Söke Un Sponsorluğunda
- Nevreste
- 5 çayı 5 çayı tarifleri çay saati için lezzetli tarifler çay saati sofraları çay saati tarifleri
- Yorumlar: 21.850
- Forum: Yemek Tarifleri
güzelce anlattınEvet canım yapılacak tarifler kek ve poğaça ama sofraya koymak için isteyen ekstra üç tarif daha ekleyecek. Onların ayrıntılı çekimleri olmayacak. Biz sadece kek ve poğaça için detaylı çekim yapacağız gün masasi kuruyoruz