• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çok güzel bi pik yakalamışsın gibi duruyor bundan sonra çatlamayı takip etmen gerekiyor diye biliyorum.
Vücudumu takip edebiliyorum normalde ovulasyon yapmıyorum kuzum şimdi evde misafir var ve kocişin nöbetleri var bu gece ilişki yapacağız O kesin sidikleşmeye ne zaman bakayım onu bilmiyorum yarın mı bakayım

Kizlar size bir sorum var regl kanamasini durduran adet kesen ne var bildiginiz ? İlac olur veya dogal birseyler olur. Tarcin kesiyormus galiba deneyen falan oldu mu. Bildiginiz yöntem var miii help lutfen helppp

Tebrik ederim canim 🥰 cok yeni henüz düşük degerle öğrenmişsin insallah daha da yükselir saglikla gelsin 🙏 bizlere de dua et olur mu
Teşekkür ederim canım biraz korkum var regl olana kadar bekleyeceğim mecbur inşallah sağlıkla ilerler tabiki ederim rabbim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🥰🤲🏻

babylovee babylovee balım benim regl akıntım çok koyu kırmızı ilk kez yaşıyorum böyle bir şey normal mi ya
Kuzum olabilir ya bazen kanın rengi koyulasabiliyor endise etme. Bu ay ben gördüğüm tonlari soyleyeyim, pembe acik kirmizi, parlak kırmızı, koyu kirmizi, koppkoyu kirmizi. Yani tüm renkleri yaşadım.
Bazen yedigin ictiginden bazen kullanilan vitaminden ilactan degisebilir hep. Normal stres yapma kuzucum

Teşekkür ederim canım biraz korkum var regl olana kadar bekleyeceğim mecbur inşallah sağlıkla ilerler tabiki ederim rabbim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🥰🤲🏻
Amiiin canim aminnn inşallah 🙏🌸
Icini ferah tut. Yükseleceğine bebeginin seninle olacagina sonsuz inan gerisi olur merak etme.

Kızlar sizce hamilemiyimmmm???

Eklentiler

• IMG_5747.jpeg
    IMG_5747.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 33
Oy sevsinler begendi mi minnoş güle güle kullansin tamam canimm🤗
Yani gercekten cok gelgitli düşüncelerim cok kalbim acıyor hala malesef 😔 simdi baya büyümüş olacakti karnimda eger yasanmasaydi kötü seyler.. yeniden hamile kalmak saglikla kucagimiza almak istiyorum bir an evvel ama arada kaybettigim bebegime ayip mi ederim diyorum 🤷🏻‍♀️ ne kadar zor bir sey anlatamam bu duygular...

Canim baya yaklasmis pik olmaya hadi bakalim. Degerlendirin her buldugunuz firsati 😍
Canımmm öyle düşünmeyeceksin inan bana☘️ hepsi hepsi geçecek meleğimiz gelince yanlış anlama ama aklına bile gelmeyecek🤗

Bende çok erken öğrendim 🙈 doktorum kan aldı Cuma çıkacak sonuçlar ultrasonda görünmedi zaten görünmesini beklemiyorduk dedi 4+4’te. Kötü bir şey olması çok az rastladığım durum şiddetli ağrın olursa acile git ama olmayacak sakin ol dedi sadece. Folik asitimi değiştirdi, bu süreçte ilişkiye girmeyin gelince konuşuruz dedi. Cuma arayacak beni kan sonuçları için 😅 ben de korkuluyum ama mutluyum 🙈

Back
X