- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.721
22 yumurtlama benim canımKızlar bence çok erken, yumurtlama erken olmadıysa tabi benim 12 gün sonra erken gebelikte, 13. gün kaset testte çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 yumurtlama benim canımKızlar bence çok erken, yumurtlama erken olmadıysa tabi benim 12 gün sonra erken gebelikte, 13. gün kaset testte çıkmıştı
Amin canım çok sağolÇok üzüldüm gerçekten iyileşme süreci çok hızlı ilerler iniallah
Vücudumu takip edebiliyorum normalde ovulasyon yapmıyorum kuzum şimdi evde misafir var ve kocişin nöbetleri var bu gece ilişki yapacağız O kesin sidikleşmeye ne zaman bakayım onu bilmiyorum yarın mı bakayımÇok güzel bi pik yakalamışsın gibi duruyor bundan sonra çatlamayı takip etmen gerekiyor diye biliyorum.
Tebrik ederim canim cok yeni henüz düşük degerle öğrenmişsin insallah daha da yükselir saglikla gelsin bizlere de dua et olur muKızlar selam adetime 5 gün var dün test yaptım silik çıktı sabahta aynı şekilde kan verdim beta 24 çıktı tahminim 3 haftalık sizce değer nasıl normal mi?
Teşekkür ederim canım biraz korkum var regl olana kadar bekleyeceğim mecbur inşallah sağlıkla ilerler tabiki ederim rabbim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahTebrik ederim canim cok yeni henüz düşük degerle öğrenmişsin insallah daha da yükselir saglikla gelsin bizlere de dua et olur mu
Kuzum olabilir ya bazen kanın rengi koyulasabiliyor endise etme. Bu ay ben gördüğüm tonlari soyleyeyim, pembe acik kirmizi, parlak kırmızı, koyu kirmizi, koppkoyu kirmizi. Yani tüm renkleri yaşadım.babylovee balım benim regl akıntım çok koyu kırmızı ilk kez yaşıyorum böyle bir şey normal mi ya
Amiiin canim aminnn inşallahTeşekkür ederim canım biraz korkum var regl olana kadar bekleyeceğim mecbur inşallah sağlıkla ilerler tabiki ederim rabbim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bide canim koyu kanama beklemis adet donemlerinde görülür daha cok bak simdi aklima geldi senin epey gecikmen olmustu ya ondan muhtemelenbabylovee balım benim regl akıntım çok koyu kırmızı ilk kez yaşıyorum böyle bir şey normal mi ya
Amin canım sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahRabbim en kısa zamanda hayırlı zamanda inşallah nasip etsin bebiş canım sanada rabbim evlat isteyen herkesin kucağına evlat nasip etsin amin
İlk tirimestir biraz sallantılı geçiyor herşey iyi olsunda razıyım
Canımmm öyle düşünmeyeceksin inan bana hepsi hepsi geçecek meleğimiz gelince yanlış anlama ama aklına bile gelmeyecekOy sevsinler begendi mi minnoş güle güle kullansin tamam canimm
Yani gercekten cok gelgitli düşüncelerim cok kalbim acıyor hala malesef simdi baya büyümüş olacakti karnimda eger yasanmasaydi kötü seyler.. yeniden hamile kalmak saglikla kucagimiza almak istiyorum bir an evvel ama arada kaybettigim bebegime ayip mi ederim diyorum ne kadar zor bir sey anlatamam bu duygular...
Canim baya yaklasmis pik olmaya hadi bakalim. Degerlendirin her buldugunuz firsati
Yumurtlamadan sonra 9. Gün yapmıştım test direk negatifti. Bir iki gün sonra tekrar test yaparsınız ümitsiz olmayalım. İnşallah vardır22 yumurtlama benim canım
Teşekkür ederim canım biraz korkum var regl olana kadar bekleyeceğim mecbur inşallah sağlıkla ilerler tabiki ederim rabbim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canm muhtemelen yarın çatlar bu gece değerlendir bide Perşembe değerlendir tamam benceVücudumu takip edebiliyorum normalde ovulasyon yapmıyorum kuzum şimdi evde misafir var ve kocişin nöbetleri var bu gece ilişki yapacağız O kesin sidikleşmeye ne zaman bakayım onu bilmiyorum yarın mı bakayım
Siz şuan gebemisiniz?Yumurtlamadan sonra 9. Gün yapmıştım test direk negatifti. Bir iki gün sonra tekrar test yaparsınız ümitsiz olmayalım. İnşallah vardır
Mcnfnfn kafayı yedim iyice adet oluyorum ama acaba hamile miyim diye süşünüyorum mümkün olmadığını bile bileBide canim koyu kanama beklemis adet donemlerinde görülür daha cok bak simdi aklima geldi senin epey gecikmen olmustu ya ondan muhtemelen
Hayır, kürtaj oldum 13 kasımda yeniden denemeye başladım bu aySiz şuan gebemisiniz?
Yumurtalama takibi yapmadım o yüzden tam bilemiyorum eğer takvime göre olduysa daha 9 gün geçmişKızlar bence çok erken, yumurtlama erken olmadıysa tabi benim 12 gün sonra erken gebelikte, 13. gün kaset testte çıkmıştı