Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gerçekten de Allah güç verdi pes etmedim. 5. Yılda pozitif haber aldım. İlk tüp bebek denememden oğlum var. 2. De hemen olur sandım. Donmuş embriyom vardı düşük oldu sonra 5 yıl denedim belli aralıklarla hiç bir şekilde pozitifi alamadım. Bir kere oldu yine olur dedim. 6 kere direk negatif almıştım, bunda görünce inanmakta zorlanıyorum.7. denememi rabbım güç vermiş maşallah sana vazgecmemiissin
beklerken Meryem suresini dinle hep (secde var)
Birine söylerken de la havle vela guvvete illa billahil aliyyil azim … bunu söyle nazar olmasın .
Allah kime ne zaman verecegını de kime ne zaman vermeyecegını de en güzel şekilde ayarlıyor. bilemeyız belki bizim için rabbimin başka planları vardı yıllardır . Sevdiği kullarına bu dünyada hastalık verirmiş merhametinden sual olunmaz günahlarına kefaret olarak kulum cehennem atesınde yanmasın die . İnşAllah bunca zaman cektıgınız sıkıntılar üzüntüler varsa gunahlarınıza kefaret olmuş olsun. Bazen farkında olmadan bunalıp of değilde af Allah dememiz gerekirmişGerçekten de Allah güç verdi pes etmedim. 5. Yılda pozitif haber aldım. İlk tüp bebek denememden oğlum var. 2. De hemen olur sandım. Donmuş embriyom vardı düşük oldu sonra 5 yıl denedim belli aralıklarla hiç bir şekilde pozitifi alamadım. Bir kere oldu yine olur dedim. 6 kere direk negatif almıştım, bunda görünce inanmakta zorlanıyorum.
Ne de güzel yazdın maşallah hepimiz için en hayırlısını o bilirAllah kime ne zaman verecegını de kime ne zaman vermeyecegını de en güzel şekilde ayarlıyor. bilemeyız belki bizim için rabbimin başka planları vardı yıllardır . Sevdiği kullarına bu dünyada hastalık verirmiş merhametinden sual olunmaz günahlarına kefaret olarak kulum cehennem atesınde yanmasın die . İnşAllah bunca zaman cektıgınız sıkıntılar üzüntüler varsa gunahlarınıza kefaret olmuş olsun. Bazen farkında olmadan bunalıp of değilde af Allah dememiz gerekirmiş
Dün benimde 5. Gündü bende kaset test yaptım silik çıktı bugün tekrar yaptım biraz daha koyulasmisti. Salı günü kanda da görürüz inşallahKızlar dün site çalışmıyordu girememiştim. 5. Gün normal kaset test ile yaptım ve çok silik 2. Çizgi 1-2 dk içinde çıktı. Sizce olmuş mudur? İnsan inanamıyor…
Harika haber çok sevindim, salıya kadar sabır ben de gece eve geçince yapacağım koyulaşma olacak mı diye heyecanlıyım. Senin testinin görüntüsü nasıldı? 2 tane mi transfer edildi?Dün benimde 5. Gündü bende kaset test yaptım silik çıktı bugün tekrar yaptım biraz daha koyulasmisti. Salı günü kanda da görürüz inşallah
Evet canım 2 tane genetikli embriyo transferi oldum. Aslinda günümü bekleyecektim ama dün sabah çok kötüydüm belim sırtım saçma bir şekilde ağrıyordu. Yaptığımda ikinci cizgi çıktı koyu degildi sadece. Bugün 2 test yaptım daha koyu ve daha net çıktı. Ama tabii kan testi esas olan, inşallah hepimizin betaları güzel güzel artarHarika haber çok sevindim, salıya kadar sabır ben de gece eve geçince yapacağım koyulaşma olacak mı diye heyecanlıyım. Senin testinin görüntüsü nasıldı? 2 tane mi transfer edildi?
Benim 2 haftayı bulmuştu. Daha erken zor gibi canım.Kızlar genetikten sonuç kaç günde geldi size 1 hafta 10 gün dediler ama daha erken öğrenir miyim acaba
Bı hafta oldu bugün haftaya öğrenirim o zaman inşallahBenim 2 haftayı bulmuştu. Daha erken zor gibi canım.
İkiz olma ihtimali çok yüksek o zaman desene hayırlısıyla ilerler inşallah benim de karın ağrım var bugün önceki günler aynen senin gibi oldum sırt ağrım vs de oldu ben de pozitif olabilir diye düşünüp yaptım. Ama test için yalancı pozitif gösteriyor yorumları da gördüm bir yandan o da canımı sıktı akşam olsun da 2. Yi de yapayım rahatlarım bir nebze. Bana da 2 transfer bu kadar erken gözüküyorsa ikiz olacakmış gibi geldi, hayırlısıEvet canım 2 tane genetikli embriyo transferi oldum. Aslinda günümü bekleyecektim ama dün sabah çok kötüydüm belim sırtım saçma bir şekilde ağrıyordu. Yaptığımda ikinci cizgi çıktı koyu degildi sadece. Bugün 2 test yaptım daha koyu ve daha net çıktı. Ama tabii kan testi esas olan, inşallah hepimizin betaları güzel güzel artar
İyi ki pes etmedin insan maddi manevi aşırı yıpranıyor ama rabbim o kadar güzel veriyor ki hepsini unutturuyor maddi manevi çok zor bir süreç ama bir sperm bir yumurta bile olduğu sürece umut vardır bende 9.yilimda 4.tup bebek denemesinde hamile kalıp kaybettim bebeğimi ölüm gibi bişeydi Allah biliyor öldüm sandım ama artık vazgeçemezdim gecmemeliydim demek oluyor olabiliyordu 7.denemede hayalimin ötesinde güzellik verdi rabbim kurban olduğum rabbim bir aldı iki verdi 2 buçuk yaşında oldu iki gözümün çiçekleri eğer pes etseydim şimdi onların annesi olamayacaktim her negatif Ayri yıkım ama pes etmezseniz bir gün oluyor inşallah tüm hamilelee sağ salim kucağına alsınlar negatif olanlarda elbette ki agladinlar acılarını çeksinler sonuna kadar çünkü evet çok zor bir imtihan ama lütfen doğrulup tekrar kalkın ayağa o bebek sizi bekliyor olacak bir gün gelecek sadece zamanı var sizi seviyorum hiçbirinizi tanimasamda kalbim dualarım hepinizle Hergun hepiniz duamdasiniz bı kenarda sizi takip edip dua ediyorum sağ salim feraha çıkın inşallah hepinizGerçekten de Allah güç verdi pes etmedim. 5. Yılda pozitif haber aldım. İlk tüp bebek denememden oğlum var. 2. De hemen olur sandım. Donmuş embriyom vardı düşük oldu sonra 5 yıl denedim belli aralıklarla hiç bir şekilde pozitifi alamadım. Bir kere oldu yine olur dedim. 6 kere direk negatif almıştım, bunda görünce inanmakta zorlanıyorum.
Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim iyi ki pes etmemişim. Bu pozitif gerçekten mucize, azosperm ve 9 yıllık dondurulmuş son tüp spermlerle oldu. Yaşım da 37ye yaklaşıyor rezervim de azalıyordu. Allah vermemiş daha iyisini yaşatacağı içinmiş diyorum sen de yavrularınla sağlıkla huzurla mutlulukla yaşa inşallahİyi ki pes etmedin insan maddi manevi aşırı yıpranıyor ama rabbim o kadar güzel veriyor ki hepsini unutturuyor maddi manevi çok zor bir süreç ama bir sperm bir yumurta bile olduğu sürece umut vardır bende 9.yilimda 4.tup bebek denemesinde hamile kalıp kaybettim bebeğimi ölüm gibi bişeydi Allah biliyor öldüm sandım ama artık vazgeçemezdim gecmemeliydim demek oluyor olabiliyordu 7.denemede hayalimin ötesinde güzellik verdi rabbim kurban olduğum rabbim bir aldı iki verdi 2 buçuk yaşında oldu iki gözümün çiçekleri eğer pes etseydim şimdi onların annesi olamayacaktim her negatif Ayri yıkım ama pes etmezseniz bir gün oluyor inşallah tüm hamilelee sağ salim kucağına alsınlar negatif olanlarda elbette ki agladinlar acılarını çeksinler sonuna kadar çünkü evet çok zor bir imtihan ama lütfen doğrulup tekrar kalkın ayağa o bebek sizi bekliyor olacak bir gün gelecek sadece zamanı var sizi seviyorum hiçbirinizi tanimasamda kalbim dualarım hepinizle Hergun hepiniz duamdasiniz bı kenarda sizi takip edip dua ediyorum sağ salim feraha çıkın inşallah hepiniz
Çok sağol canım benim, inşallah senin de pozitif haberlerini alacağız, bu mutlu ve pozitif enerjini hiç kaybetme bana pozitif enerjinle güç verdin
Amin canın inşallah pozitif olmaktan başka çare yok üzülmek çokta bişey kazandırmazÇok sağol canım benim, inşallah senin de pozitif haberlerini alacağız, bu mutlu ve pozitif enerjini hiç kaybetme bana pozitif enerjinle güç verdin
Evet canım Genetikten sonuç beklemek cok zor sürekli korku içindeydim. iyi haberler alırsınız inşallah sağlıklı gelsinlerBı hafta oldu bugün haftaya öğrenirim o zaman inşallah
Genetiği nerde yaptırdın canım hangi firma?Evet canım Genetikten sonuç beklemek cok zor sürekli korku içindeydim. iyi haberler alırsınız inşallah sağlıklı gelsinler
İnşallah canım ya aynı şeyleri yaşamışız ben de o sebepten yaptım. Bugün de koyuluk var mi diye bakmak istedim Bugün baya belirgindi. Artik kan sonucunu bekliycem tabii ki kaset testlere güven olmaz ama ben hep ayni testleri kullandım önceki transferlerde de yoksa çıkmadı hiç yanıltmadı beni. 2. transfer de degerim düşüktü mesela testlerde 9. Gün cok silik çıkmıştı. Ilk transferde direkt negatif gösterdi. Net sonucu yine kan tahlili belirliyor doktoruma söylemedim bileİkiz olma ihtimali çok yüksek o zaman desene hayırlısıyla ilerler inşallah benim de karın ağrım var bugün önceki günler aynen senin gibi oldum sırt ağrım vs de oldu ben de pozitif olabilir diye düşünüp yaptım. Ama test için yalancı pozitif gösteriyor yorumları da gördüm bir yandan o da canımı sıktı akşam olsun da 2. Yi de yapayım rahatlarım bir nebze. Bana da 2 transfer bu kadar erken gözüküyorsa ikiz olacakmış gibi geldi, hayırlısı
Istanbul Genart firmasına yaptırdım canım. Bana pgt a ve ngs den bahsettiler ngs daha kapsamlı dediler onu yaptilar direkt. 1bucuk sene oldu yaptirali. 10 embriyodan elene elene 4 sağlıklı geldi . Sende mi genetikli yaptirdij canım.Genetiği nerde yaptırdın canım hangi firma?