Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

E eva0108 canım bişe sorcam nen dün eşimle ilişki yaşadım 4 gün war regl ye fakat bugün uyandığımda belim we kasıklarımda ağrı wardı şu an daha iyi neden oldu acaba ya hani böyle sanki beni vurmuşlar öyle ezikti vücudum

Arıyorum santral açıyor hiç ilgilenmiyorlar sinirlendim acilde iki saate çıkan sonuç aynı hastanenin polikliniğinde çıkmıyor
Benimde gecen ay polikinlikte verdigim doktor bakmadan sisteme düşmedi cnm 10 gün sonra ben gidip öyle bakınca aynı gün düşmüştü sisteme pazartesi ye kadar düşmezse doktorun yanına gidin ordan baktırın

Vücudunu bilemem canım ama bende ilişkiden sonra kasık sancısı olduğunu soyledigimde doktor spremler içerde olduğu zman öyle sancı kramplar olur demisti

Anladim canim Zor şyler yaşamissin

Vücudunu bilemem canım ama bende ilişkiden sonra kasık sancısı olduğunu soyledigimde doktor spremler içerde olduğu zman öyle sancı kramplar olur demisti
Tam anlamıyla katılıyorum korunmasız ilişkiye baslayınca vücut alışık olmadığı ıcn spermlere karşı bi tepkime oluyormuş ben de bir drdan dinledim:) artık ıcerde canlı küçük şeyler var cok normal karşılıyorum o yüzden ağrışarı ben de yanı pskolojk degıller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…