-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.721
Allah Allah hastaneyi Bi ara sor cnmBende diyorum belki yeni döllenme oluyordur diye düşünüyorum. Yok poliklinikte verdim aslında ama hala E nabıza düşmedi
Arıyorum santral açıyor hiç ilgilenmiyorlar sinirlendim acilde iki saate çıkan sonuç aynı hastanenin polikliniğinde çıkmıyorAllah Allah hastaneyi Bi ara sor cnm
Hayırlısı inşallahHayırlısı olsun inşallah kan sonucunu bekleyin ozman varsa da yoksada belli olur onda
Sabırlı ol bekle bugünde çıkmazsa gidersin olmadıArıyorum santral açıyor hiç ilgilenmiyorlar sinirlendim acilde iki saate çıkan sonuç aynı hastanenin polikliniğinde çıkmıyor
Öyle de akışına bıraktım artıkAllahtan umut kesilmez ama diğer ay daha dikkat et allahın izniyle bilemeyiz belkide oldu ama gecikme bekle
Benimde gecen ay polikinlikte verdigim doktor bakmadan sisteme düşmedi cnm 10 gün sonra ben gidip öyle bakınca aynı gün düşmüştü sisteme pazartesi ye kadar düşmezse doktorun yanına gidin ordan baktırınArıyorum santral açıyor hiç ilgilenmiyorlar sinirlendim acilde iki saate çıkan sonuç aynı hastanenin polikliniğinde çıkmıyor
Tamam çok teşekkür ederimBenimde gecen ay polikinlikte verdigim doktor bakmadan sisteme düşmedi cnm 10 gün sonra ben gidip öyle bakınca aynı gün düşmüştü sisteme pazartesi ye kadar düşmezse doktorun yanına gidin ordan baktırın
Vücudunu bilemem canım ama bende ilişkiden sonra kasık sancısı olduğunu soyledigimde doktor spremler içerde olduğu zman öyle sancı kramplar olur demisti
Canm yumurtanın vücutta catlamadan durması bir taş patlasin iki gündür sen 6 gün sonra çatladı diyosun anlamadım benÇatlama daha erken olmuş olabilir ben buraya ovü testlerinin fotoğrafını eklesem bakar mısınız
Anladim canim Zor şyler yaşamissinİlk 2 sene korunduk canım sonra bıraktık ilk denediğim ayda hamile kaldım sonra 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonra hiç korunmadik 1sene stresten hamile kalamdim çok etkilenmiştim hatta benim tek kalamama gibi evde korkularım vardı hep yanımda biri var gibi hissediyordum tek başıma duşa bile giremiyordum gece kendi kendime ağlayarak uyaniyordum psikolojik olarak kötü durumdaydim hoca gibi bir adama götürdüler beni sonra korklarim geçti son denegimmiz ay artık gidip HGS çekilmeye karar verdim hiç beklemedim o ayı ve hatta biran önce adet olayım diye duphaston alıp içtim adetime 3 gün varken içimden bir ses sürekli test yap gibi beni durtukledi beni ve arkadaşım gitmiş 5 tane test almıştı aksam yaptım ve silik çizgiyi gördüm inanamadim hepsini yaptım hepside aynı çıktı ertesi gün hastane gittik 260 la hamile olduğumu öğrendim şok olmuştum
Ben yanlış yorumlamışımdır ovü testlerini attım zaten burayaCanm yumurtanın vücutta catlamadan durması bir taş patlasin iki gündür sen 6 gün sonra çatladı diyosun anlamadım ben
Değerlendirdiysen eğer sıkıntı yok canm Rabbim nasip ederse olurBen yanlış yorumlamışımdır ovü testlerini attım zaten buraya
Dikkatli ol kız gebelik varsa bir de ay cok merak ettim testlerin varsa yapsana.Ya Bi de bişe daha dicem dün eşimle birlikte olduk şu anda kasıklarım belim çok ağrıyo neden oldu acaba
Anladım cnm çok tşk ederimVücudunu bilemem canım ama bende ilişkiden sonra kasık sancısı olduğunu soyledigimde doktor spremler içerde olduğu zman öyle sancı kramplar olur demisti
2. Testte hemen catlamaya baslamıs görünüyor bence. Ayın kacıydıÇatlama daha erken olmuş olabilir ben buraya ovü testlerinin fotoğrafını eklesem bakar mısınız
Kuzum tek bi tane war yakında nöbetçi eczanede yok hem daha 4 gün war yine hayal kırıklığına uğramayayım salı yapayım diyorum Bi gün kalaDikkatli ol kız gebelik varsa bir de ay cok merak ettim testlerin varsa yapsana.
Tam anlamıyla katılıyorum korunmasız ilişkiye baslayınca vücut alışık olmadığı ıcn spermlere karşı bi tepkime oluyormuş ben de bir drdan dinledim:) artık ıcerde canlı küçük şeyler var cok normal karşılıyorum o yüzden ağrışarı ben de yanı pskolojk degıllerVücudunu bilemem canım ama bende ilişkiden sonra kasık sancısı olduğunu soyledigimde doktor spremler içerde olduğu zman öyle sancı kramplar olur demisti
aaa hastalandın mı benim 2 gün geçtiAkşam adet oldumben kuzum demiştim ya 5 aralkk gece si catladı 11 gb. Tam da o saatlerde adet oldum şaaka gibi:)