Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ayni

Ayni Yaştaymişiz ben 2 bucuk senelik evliyim Allah bağislasin canim ilk oglunuz kaçinci senede oldu
İlk 2 sene korunduk canım sonra bıraktık ilk denediğim ayda hamile kaldım sonra 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonra hiç korunmadik 1sene stresten hamile kalamdim çok etkilenmiştim hatta benim tek kalamama gibi evde korkularım vardı hep yanımda biri var gibi hissediyordum tek başıma duşa bile giremiyordum gece kendi kendime ağlayarak uyaniyordum psikolojik olarak kötü durumdaydim hoca gibi bir adama götürdüler beni sonra korklarim geçti son denegimmiz ay artık gidip HGS çekilmeye karar verdim hiç beklemedim o ayı ve hatta biran önce adet olayım diye duphaston alıp içtim adetime 3 gün varken içimden bir ses sürekli test yap gibi beni durtukledi beni ve arkadaşım gitmiş 5 tane test almıştı aksam yaptım ve silik çizgiyi gördüm inanamadim hepsini yaptım hepside aynı çıktı ertesi gün hastane gittik 260 la hamile olduğumu öğrendim şok olmuştum

kızlar lütfen bana cevap verir misiniz. Test yaptım ilk 5 dakika içinde ikinci bir çizgi gördüm ara rengi çok çoookkk açık ve silik. Fakat yarım saat geçince daha belirgin hale geldi ama ilk 5 dk içinde ben o çizgiyi gördüm dediğim gibi yarım saatte daha da koyulaştı var mıdır

Resim atarmsnz

Kan testi wer canım

A abababba cnim senin durum biraz karışık gözüküyor sen 25 Aralık âdet olmazsan test yap bakalım ne olacak çıkmazsa birde olmazsan yine 29 Aralık'ta yapsrsın

Kan testi wer canım
Dün verdim eğitim araştırma hastanesinde ama hala sonuç E nabıza düşmedi , doktor rahim duvarında kalınlaşma var gebelik olabilir dedi ama sonuç hala çıkmadı . Gerçi bu artimed marka teste pek de güven olmaz

Kalınlaşma olduysa bu güzel bişey umutsuz olma bekle acilde werdiysen geç düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…