-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.701
Allahtan umut kesilmez ama diğer ay daha dikkat et allahın izniyle bilemeyiz belkide oldu ama gecikme bekle8 ini ve 10 unu değerlendirdim
Amin canımAmin teşekkür ederim
İlk 2 sene korunduk canım sonra bıraktık ilk denediğim ayda hamile kaldım sonra 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonra hiç korunmadik 1sene stresten hamile kalamdim çok etkilenmiştim hatta benim tek kalamama gibi evde korkularım vardı hep yanımda biri var gibi hissediyordum tek başıma duşa bile giremiyordum gece kendi kendime ağlayarak uyaniyordum psikolojik olarak kötü durumdaydim hoca gibi bir adama götürdüler beni sonra korklarim geçti son denegimmiz ay artık gidip HGS çekilmeye karar verdim hiç beklemedim o ayı ve hatta biran önce adet olayım diye duphaston alıp içtim adetime 3 gün varken içimden bir ses sürekli test yap gibi beni durtukledi beni ve arkadaşım gitmiş 5 tane test almıştı aksam yaptım ve silik çizgiyi gördüm inanamadim hepsini yaptım hepside aynı çıktı ertesi gün hastane gittik 260 la hamile olduğumu öğrendim şok olmuştumAyni
Ayni Yaştaymişiz ben 2 bucuk senelik evliyim Allah bağislasin canim ilk oglunuz kaçinci senede oldu
Resim atarmsnzkızlar lütfen bana cevap verir misiniz. Test yaptım ilk 5 dakika içinde ikinci bir çizgi gördüm ara rengi çok çoookkk açık ve silik. Fakat yarım saat geçince daha belirgin hale geldi ama ilk 5 dk içinde ben o çizgiyi gördüm dediğim gibi yarım saatte daha da koyulaştı var mıdır
Kan testi wer canımkızlar lütfen bana cevap verir misiniz. Test yaptım ilk 5 dakika içinde ikinci bir çizgi gördüm ara rengi çok çoookkk açık ve silik. Fakat yarım saat geçince daha belirgin hale geldi ama ilk 5 dk içinde ben o çizgiyi gördüm dediğim gibi yarım saatte daha da koyulaştı var mıdır
Resimde belli olacağını sanmıyorumResim atarmsnz
Dün verdim eğitim araştırma hastanesinde ama hala sonuç E nabıza düşmedi , doktor rahim duvarında kalınlaşma var gebelik olabilir dedi ama sonuç hala çıkmadı . Gerçi bu artimed marka teste pek de güven olmazKan testi wer canım
Koyulaşti dediniz ozman isterseniz başka test yapın gününüz gectimiResimde belli olacağını sanmıyorum
Bncede o teste hiç güvenmiyorum benDün verdim eğitim araştırma hastanesinde ama hala sonuç E nabıza düşmedi , doktor rahim duvarında kalınlaşma var gebelik olabilir dedi ama sonuç hala çıkmadı . Gerçi bu artimed marka teste pek de güven olmaz
Çokta koyulaşmadı. Dün en geç bugün günüm. En son ilişki 14 aralıkta oldu öncesinde var zaten acaba geç döllenme de olabilir miKoyulaşti dediniz ozman isterseniz başka test yapın gününüz gectimi
Bence gebe olanları tek çizgi olmayanları çift çizgi çıkarıyor bu test resmen rezalet ama eczanede birtek o vardıBncede o teste hiç güvenmiyorum ben
Çatlama hangi gün önemli olan Ogün cnmÇokta koyulaşmadı. Dün en geç bugün günüm. En son ilişki 14 aralıkta oldu öncesinde var zaten acaba geç döllenme de olabilir mi
Maalesef onu takip etmedim ama gün aşırı ilişki yaşadık kesin olsun diye.Çatlama hangi gün önemli olan Ogün cnm
Kalınlaşma olduysa bu güzel bişey umutsuz olma bekle acilde werdiysen geç düşerDün verdim eğitim araştırma hastanesinde ama hala sonuç E nabıza düşmedi , doktor rahim duvarında kalınlaşma var gebelik olabilir dedi ama sonuç hala çıkmadı . Gerçi bu artimed marka teste pek de güven olmaz
Bende diyorum belki yeni döllenme oluyordur diye düşünüyorum. Yok poliklinikte verdim aslında ama hala E nabıza düşmediKalınlaşma olduysa bu güzel bişey umutsuz olma bekle acilde werdiysen geç düşer
Hayırlısı olsun inşallah kan sonucunu bekleyin ozman varsa da yoksada belli olur ondaMaalesef onu takip etmedim ama gün aşırı ilişki yaşadık kesin olsun diye.