-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.681
Tamam en baştaki pik o gün ve dewamın daki iki günü üst üste değerlendirmeniz lazımdı sonrasında iki yada 3 gün arayla dewam edebilirdinizÇatlama daha erken olmuş olabilir ben buraya ovü testlerinin fotoğrafını eklesem bakar mısınız
Ayni Yaştaymişiz ben 2 bucuk senelik evliyim Allah bağislasin canim ilk oglunuz kaçinci senede olduBende 10 yıllık evliyim 30 yaşındayım 7 yaşında oğlum var 7 yıl korunduk geçen ay bıraktık korunmayı bu ay İlk defa ovulasyon testi kullnadim beklemedeyim doktor herhangi bi sorun yok dedi 5ay deneme verdi bize kendiliğinden olmazsa tekrar gelin konuşalım dedi
Ovü testinde en üstteki hangi günün kiPek anlamıyorum ıvü testlerinden belki de ben yanlış tarih söyledim
Üst üste değerlendirmediö bir önceki ve bir sonra ki günü değerlendirdimTamam en baştaki pik o gün ve dewamın daki iki günü üst üste değerlendirmeniz lazımdı sonrasında iki yada 3 gün arayla dewam edebilirdiniz
Ovü testinde en üstteki hangi günün
Anladm canım benim takvimini güncelle adet tarihinin düzeldiğini görüceksinÜst üste değerlendirmediö bir önceki ve bir sonra ki günü değerlendirdim
Teşekkür ederimAnladm canım benim takvimini güncelle adet tarihinin düzeldiğini görüceksin
Hangisi hangi günlerÇatlama daha erken olmuş olabilir ben buraya ovü testlerinin fotoğrafını eklesem bakar mısınız
Yaaa ama ben ovü testlerini aldığım yere yazmıştım 10 unda pik dedi desiğim gibi9 unda pik olmuş 10 unda çatlamış canım
Hangisi hangi günler
Bence geçikmeyi bekle kuzumYaaa ama ben ovü testlerini aldığım yere yazmıştım 10 unda pik dedi desiğim gibi
Ben pek anlamam o zaman hamile
Olsaydım dün ki kan testinde çıkar mıydı
Birazcık üzüldüm neyse teşekkür ederimBence geçikmeyi bekle kuzum
Allahtan umut kesilmez ama çatlama olacağı zaman ve olduğu günle ertesi günü mutlaka değerlendir 3 gün üst üstteBirazcık üzüldüm neyse teşekkür ederim
%1269 u doruk kaç gösteriyo ben göremiyorum
8 ini ve 10 unu değerlendirdimAllahtan umut kesilmez ama çatlama olacağı zaman ve olduğu günle ertesi günü mutlaka değerlendir 3 gün üst üstte
Amin teşekkür ederimah canım belki diğer gün uğur getirmiştir beklemeye değer