-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.761
Olur canım yapalım ben testi elbise dolabımın üstüne koydum merdiveni çıkarıp almak biraz eringeçlik önümde durunca yapasım geliyo ulaşamıycağım ni yere koydum beklicemBende salı yada Çarşamba öylesine yapcam beraber yapalım
İyi yapmışsın canımOlur canım yapalım ben testi elbise dolabımın üstüne koydum merdiveni çıkarıp almak biraz eringeçlik önümde durunca yapasım geliyo ulaşamıycağım ni yere koydum beklicem
Ay maşallah 3. Ye hamilesiniz ya o yüzden merak ettim33 yaşındayım neden ki
Hiç bir fikrim yokKızlar bende femometer neden yüklenmiyor ates olcerle birleştirileblen uygulaması ckıyor playstoreda sadece yazın kullanıyorudm. Halbukı
Canım el ayak terlemesi normal miAmin Ne belirtiler yaşadım neler o yüzden ben de artık drlara inanıyorum erken gebelik belrtisi yok. Sadece spermler vücutta dye batmalarımız oluyor. Dıgrrlerı de denk geliş sadece
Canım benim bazı aylar çok üşüme oluyor bazı ay terliyor bu ay geceleri çok yer aattım ayaklarım da yandı Ama dediğim gibi benim için artık hiçbir şey belirti olmadığı için normaldir diyebiliyorum.Canım el ayak terlemesi normal mi
Yani mesela elin ayağın terliyor ya şimdi hamileysen diyeceksin ki belirti Aslında alakası yok onunla bence . Ben kızımı 8 gün kala öğrendim diye kasıp atmalarımı hamilelik sanmıştım ama bence o da denk gelmişti tamamenAynen öyle bende öyle düşünüyorum stresten vücudumuzu kendimiz bu hale getiriyoruz hepsi psikolojik
Benim ellerim normal ısıda terliyo ama ayaklarım soğuk terli ama anlamadım sanırım günüme kadar kafamda kurmaya dewam edicemCanım benim bazı aylar çok üşüme oluyor bazı ay terliyor bu ay geceleri çok yer aattım ayaklarım da yandı Ama dediğim gibi benim için artık hiçbir şey belirti olmadığı için normaldir diyebiliyorum.
Yapma canım, geçikmen olursa yaparsın negatif çıkınca dahada üzülüyorsunKızlar Günaydın ben rüyamda test yapıyordum ve negatif olduğunu gördüm rüyaların tersi çıkar derler ya yine bir kurtlandım regliye 6 gün kala yapmıştım negatife aldım Yarın 3 gün kalıyor Sizce Yarın yapsam mı Hadi bugün de tutayım kendimi desem
Ewet 1 yada 2 gün kala yapcamYapma canım, geçikmen olursa yaparsın negatif çıkınca dahada üzülüyorsun
Evet kızlar ben de belirtilere pek inanmıyorum. Aşırı kasık batması yorgunluk bacak ağrısı göz kararması hepsi vardı ama testim negatif oldu malesefCanım el ayak terlemesi normal mi
Canım artık ben de çok merak ediyorum valla senin durumun ne olacakİyiyim canım bende işteyim meme hassasiyetim var iki gündür çok acıyor son bit testim kalmıştı sabah yaptım negatif artık teste ara verdim
Benimde 27 veya 28 olucak sanırım. Belirtilerin varmı senin?Ewet 1 yada 2 gün kala yapcam
Bugün döngümün 16. Günü. Ortalama 30 günde bir regl oluyorumSelamm kızlarr
Ben bu ay ovülasyon takibi yapıyorum. Laboquick ile yapıyordum çatlamayı kaçırmamak için bir gebenin günlüğünü de yaptım bugün. Kaset olan laboquick. Rica etsem yorumlar mısınız? Labo’da tam pik değil gibi geldi. Bir gebein günlüğü de hangi çizgi c hangisi t emin olamadımİkisini de bugün yaptım
Yarın veya akşam pik olabilir, bugün dahil silikleşene kadar hergünü değerlendir benceSelamm kızlarr
Ben bu ay ovülasyon takibi yapıyorum. Laboquick ile yapıyordum çatlamayı kaçırmamak için bir gebenin günlüğünü de yaptım bugün. Kaset olan laboquick. Rica etsem yorumlar mısınız? Labo’da tam pik değil gibi geldi. Bir gebein günlüğü de hangi çizgi c hangisi t emin olamadımİkisini de bugün yaptım
Teşekkür ederimm öyle yapıcamYarın veya akşam pik olabilir, bugün dahil silikleşene kadar hergünü değerlendir bence