- 26 Haziran 2023
- 162
- 22
- 20
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.021
hiç gecikmem olmazdı 3 gün oldu sadece belim ağrıyor ilk gün test yaptım ama negatif belki geç dölenme filan olmuştur dedi dr.az daha bekle dedi 2 gün daha bekliycemCanim sendemi adet olmadin bende olmadim henuz senin gecikme oluyormuydu arada bide herhangi belirtin varmi
Günaydınnlar kızlar. Nasılsınız? Ocak için deniyorum ben de hayırlısı bakalımgünaydın kızlar
ilk gün yaptım ama öğleden sonra yaptım sabah ilk idrarımla değil dr. biraz daha bekle dedi sabah yap dedi 5 gün olsun diye bekliyorumTest yapmadinizmi
1. günü yaptım ama öğleden sonra filandı negatif çıktı dr. biraz daha bekle dediHastalandım canm ya tam saatınde hem de gece catladı demiştim ya :) yne 14.gün gece oldum. Ay test yapmadım mııı nedennn
Ben çok net gördüm canım silik cızgı görmede usta oldumBi ben göremedim kızın silik çizgisiniaynı benim test gibi bence yok cnm ya
Canım rengi pembeyse pozitif bence hiç duymadım o markayı senin için uykumun arasında siteye girdim. Hadi inşallah sakince bekle yarın baska markalar yaparsınTestin son haliiii kızlar ay bilemedim. Beklemekten başka çarem yok
Pembemsi canım kafayı yiyeceğim test kalmadı , eşim nöbete gitti. Elimde ovulasyon testi kalmış 1 tane. Forumda okuduğum kadarıyla gebelik varsa pik oluyormuş denesem mi ne yapsam.Canım rengi pembeyse pozitif bence hiç duymadım o markayı senin için uykumun arasında siteye girdim. Hadi inşallah sakince bekle yarın baska markalar yaparsın
Merhaba canım adetin kaç gün geçiyor ben ilk gebeliğim de 7.gun gecikmem de negatif gördüm 10.gun gecikmem de pozitif i gördüm 10 gün gecmeden yapilan testler yanlış sonuç oluyorBence test yalancı pozitif veriyorUmudumu kaybettim eşimde nöbete gitti.
Canım ben o konuda inanmıyorum drlar da göstermez diyor ama karar senin bir arkadas hatta cephe aldı bana dra sordum ben alakası yok dedi guldü bunu paylaştım hcgntestin var pozitif.aklını bulandırma Lh sürekli dalgalanan bir hormon cunku baska yumurtalarımız da var. Ama yine de sen bilirsin. Genelde koyu çıkıyor adete yakın bak benm yumurtalklarm agryo kaç gündür büyümeye baslıyorlar bıle adete yakınPembemsi canım kafayı yiyeceğim test kalmadı , eşim nöbete gitti. Elimde ovulasyon testi kalmış 1 tane. Forumda okuduğum kadarıyla gebelik varsa pik oluyormuş denesem mi ne yapsam.
Sabırlı ol yarın gidip kan verirsin canım. Bende silik gördümPembemsi canım kafayı yiyeceğim test kalmadı , eşim nöbete gitti. Elimde ovulasyon testi kalmış 1 tane. Forumda okuduğum kadarıyla gebelik varsa pik oluyormuş denesem mi ne yapsam.
Canım adetin geçmeden test yapma üzülürsün sonra 10 gün geçmesini bekleSabırlı ol yarın gidip kan verirsin canım. Bende silik gördümbenimde son 7 gün bakalım. Son güne kadar yapmasam mı diyorum bugün belime inceden agrı giriyo dün rahmim ağrıdı böyle iki büklüm oldum inşallah yerleşmeye çalışıyodur
Dayanmak çok zor melekCanım adetin geçmeden test yapma üzülürsün sonra 10 gün geçmesini bekle
Çok haklısınDayanmak çok zor melek
Bi yorum yapin kızlar heycanliyimHanımlar benim adetim 7 gün geçiyor
Bugün dayanamadim evde gebelik testi yok bende ovilasyon testi yaptım
Ovilasyon testi ile hamilelik ogrenilebilir mi sizce teste bakın şimdi
Öğrenilmiyor malesef denk geliş hepsi.Hanımlar benim adetim 7 gün geçiyor
Bugün dayanamadim evde gebelik testi yok bende ovilasyon testi yaptım
Ovilasyon testi ile hamilelik ogrenilebilir mi sizce teste bakın şimdi
Canım yumurtlaman olduysa 10 gune gerek yok ki. Yumurtladıysan yaparsın testini velev ki hala gecıktin 2. Ye yumurtlama ihtimalin ortaya çıkar o zaman da beklersin yineDayanmak çok zor melek
Nöbetçi eczaneler çok mu uzakta canım. Hava güzelse bebişinle alsan çıkıp gezersin hem manaylaPembemsi canım kafayı yiyeceğim test kalmadı , eşim nöbete gitti. Elimde ovulasyon testi kalmış 1 tane. Forumda okuduğum kadarıyla gebelik varsa pik oluyormuş denesem mi ne yapsam.
Teşekkür ederim ovilasyon da olsa hamielik te olsa bekleyeceğiz diğer ayi işte hala adet olmadim geçen ay adet olmadan bu ay yumurtlama olduğunu bilmiyordum sayende öğrendimen
Öğrenilmiyor malesef denk geliş hepsi.Test alsanıza çatlama tarihinden eminseniz bu arada 10 gun gecıkmeye gerek yok. O gec yumurtlama yasayanlar için gecerli
AhahahaBen çok net gördüm canım silik cızgı görmede usta oldum