• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bu ara da evet erken yapmak üzüyor gerçekten ben resmen eğlencesine yapıyorum gibi oldu artık 😂 aslında en iyisi regl gecikmesini beklemek ama duramıyoruz 🤓
Ben forumdaki erken gebelik testlerinin facialarından sonra kendimden max verimi alarak bu kadar sabrettim ama sor bana içim gidiyor yoksa yapardım çoktan 😂 kaset testte de çıkmaz diye yapmıyorum netten 10 lu laboquick aldım. Kızımı iki gün kala bu testle öğrendim sonra kanda 20 çıkmıştı

Merhabalar ben Ekim ayında hsg çektirdim benim doktorum net görüntü almak için hiç hareket edilmemesinin sağlıklı olduğunu düşündüğü için anestezisiz yapmıyordu zaten, ondan anesteziyle çekildim ama genel antestezi gibi düşünmeyin 15 dakika uyudum uyandım normal uykudan kalkmış gibi eve normal halimle döndüm. Bir süre uzandım orada kendime geldim ama genel ameliyat anestezisi kadar yüksek dozla uyutmuyorlar sizi. Benim de çok çekindiğim bir şeydi bu uyuma işi ama o kadar kolay oldu bitti ki anlatamam. Görüntüler de çok netti böylelikle. Bu arada ben de mayıs ayından Ağustos ayına kadar çok yoğun enfeksiyon yaşadım rahim ağzı yaram sebebiyle ben de tüplerimden endişelenmiştim ama hiçbir sorun çıkmadı. Ki kendimi bildim bileli bu enfeksiyon işiyle uğraşırım çocukluğumdan beri idrar yollarım çok sık enfeksiyon kapar. İçinizi ferah tutun sizin de tertemiz çıkar Allah’ın izniyle ❤️
Genç kızlığımdan beri idrar yollarıyla benimde başım belada oldu hep sonra hibisküsle tanıştım ne zaman olacağımı hissetsem içerim direk temizler (gebelikte ve gebe kalmaya çalışanlarda kullanımını bilmiyorum) çok şükür artık sık sık olmuyorum yorumu görünce yazmak istedim.

Genç kızlığımdan beri idrar yollarıyla benimde başım belada oldu hep sonra hibisküsle tanıştım ne zaman olacağımı hissetsem içerim direk temizler (gebelikte ve gebe kalmaya çalışanlarda kullanımını bilmiyorum) çok şükür artık sık sık olmuyorum yorumu görünce yazmak istedim.
Çok teşekkür ediyorum bir ara ben de kullandım onun çayını ama tadı çok ekşi geliyordu pek devamlılık sağlayamıyordum :) rahim ağzımdaki yara dondurulunca enfeksiyonum da bayadır olmuyor ama yine de aklımda bulunsun tekrar olacağını hissedersem yine bir şans veririm mutlaka

Merhabalar ben Ekim ayında hsg çektirdim benim doktorum net görüntü almak için hiç hareket edilmemesinin sağlıklı olduğunu düşündüğü için anestezisiz yapmıyordu zaten, ondan anesteziyle çekildim ama genel antestezi gibi düşünmeyin 15 dakika uyudum uyandım normal uykudan kalkmış gibi eve normal halimle döndüm. Bir süre uzandım orada kendime geldim ama genel ameliyat anestezisi kadar yüksek dozla uyutmuyorlar sizi. Benim de çok çekindiğim bir şeydi bu uyuma işi ama o kadar kolay oldu bitti ki anlatamam. Görüntüler de çok netti böylelikle. Bu arada ben de mayıs ayından Ağustos ayına kadar çok yoğun enfeksiyon yaşadım rahim ağzı yaram sebebiyle ben de tüplerimden endişelenmiştim ama hiçbir sorun çıkmadı. Ki kendimi bildim bileli bu enfeksiyon işiyle uğraşırım çocukluğumdan beri idrar yollarım çok sık enfeksiyon kapar. İçinizi ferah tutun sizin de tertemiz çıkar Allah’ın izniyle ❤️
Merhaba ne kadar güzel yazmışsınız Aslında eşim de boşuna tribe girdiğimi söylüyor bir idrar yolu enfeksiyonu ile böyle bir şey olur mu daha önce hamile kaldın boşuna üzülüyorsun diyor ama içeride neler olup bittiğini bilemiyoruz ki 😔 tam olarak ne hissettiğimi anlamışsınız sanırım Yani uyumak değil beni korkutan fazla anestezi verilir mi korkusu var garip bir şekilde. İçimdeki bu vesveseyi durduramıyorum 🤔🥰 vakit kaybetmek istemediğim için evde de misafir olacağı için uyumak mantıklı mı acaba rahim filmi başka ne gibi durumlarda çekilir mesela kist şüphelerinde çekilir mi acaba Çünkü bir bahane uydurmam gerekir çocuk düşündüğümü kayınvalidem vesaire bilmemesi lazım

Merhaba ne kadar güzel yazmışsınız Aslında eşim de boşuna tribe girdiğimi söylüyor bir idrar yolu enfeksiyonu ile böyle bir şey olur mu daha önce hamile kaldın boşuna üzülüyorsun diyor ama içeride neler olup bittiğini bilemiyoruz ki 😔 tam olarak ne hissettiğimi anlamışsınız sanırım Yani uyumak değil beni korkutan fazla anestezi verilir mi korkusu var garip bir şekilde. İçimdeki bu vesveseyi durduramıyorum 🤔🥰 vakit kaybetmek istemediğim için evde de misafir olacağı için uyumak mantıklı mı acaba rahim filmi başka ne gibi durumlarda çekilir mesela kist şüphelerinde çekilir mi acaba Çünkü bir bahane uydurmam gerekir çocuk düşündüğümü kayınvalidem vesaire bilmemesi lazım
Doktor rutin kontroller için film istedi diyebilirsiniz hatta ben bir arkadaşımla karşılaştım film için kolumda damar yolu beklerken enfeksiyonum çok oldu doktor bir kontrol etmek istiyor dedim ki benim çocuğum yok hiç de hamile kalmadım ama kimse bilsin istemiyorum çocuk istediğimi o yüzden öyle demiştim :) sizi Gerçekren çok iyi anlıyorum ben yara dondurma işlemini anestezi olmadan yaptırdım bu kadar çekinmemiştim, uyurum uyanır mıyım korkusu olmuştu bunda hep ama gerçekten normal ameliyat uyutması gibi düşünmeyin hop diye uyudum hop diye uyandım hiçbir şey olmadı, o acıyı çekip hareket etmemeye çalışmak için uğraşmaya değmez yani ama ne olursa olsun doktorunuzun tavsiyesi çok önemli o sizin için en doğrusunu söyleyecektir. Eşinize katılıyorum daha önce hamile kalmışsınız yine kalacaksınızdır en doğru zamanda, hiç hamile kalmamış biri olarak sizin adınıza çok umutluyum ben bir kere olan yine olacaktır eminim ❤️

Kızlar benden de dünden beri kahve rengi akıntı geliyor bu bi kere daha başıma gelmişti o yüzden çok da heveslenmek istemiyorum adetime 5,6 gün var sanırım. Yerleşme olacağı zaman oluyor mu böyle şeyler

Kafandan hemen olacak düşüncesini atarsan emin ol daha rahat olursun. Ben 3aydır hıc umursamadım adeti bekledim sadcee Rüya beni gerdi bu ay. Yani bir sonraki ay daha temkinli olacaksın inan bana stresin etkilediği ilk sistem üreme sistemi. Bu yüzden düzenli adet olanalrda drlar asla önermiyor ovülasyon testlerini de canım. HSG sonrasında korunulmuyor canım bildiğim hatta o ay cok hamile var kalann
Haklısın benim en ufak bir sinirlenmemde yada stres yapmamda bile hemen bi lekelenmem olur mesela adet dönemi dışında oldugumda bile. Adet düzenimi de etkiler hemen hatta o stres. Bende ovülasyon testi yapmamaya karar verdim gercekten. Çünkü teste göre yumurtlama oldu catlama oldu ama bebek olmadi. Böyle olunca insan bir sorun mu var diye bir dalıyor düşüncelere daha da çıkamıyor. En iyisi ben teste birkac ay ara vereyim. Insallah bi an evvel hamile oldugum haberini de alirim da 🙏 hepimiz alırız insallahhhh 🙏
Canim hsg cekilecegin zaman zaten reglden max 8 9 gün sonraydi yanilmiyorsam çekiyorlar o srada iliski yasak. Hsg sonrasi dr genelde antibiyotik veriyor antibiyotik kullanırken de gebe kalmak biraz sıkıntılı ya malum. Birde hsg de rahim tüpler falan o sıvıyı aldigi icin benim drum bana bu ay korunalim gelecek ay devam demisti. Devlette yaptirmiatim ben ve herkese de boyle diyorlardi. Baska sekilde öneren dr varsa da bilmiyorum bana söylenen buydu canim.

merhaba konuya dahil olayım dedim 🫣 hsg yani rahim filminde neden anestezi almayı düşünüyosunuz ki hsg vajinal muaynenin biraz daha sancılı hali ama anlık yani çok kısa süren bi işlem zaten

Çok teşekkür ediyorum bir ara ben de kullandım onun çayını ama tadı çok ekşi geliyordu pek devamlılık sağlayamıyordum :) rahim ağzımdaki yara dondurulunca enfeksiyonum da bayadır olmuyor ama yine de aklımda bulunsun tekrar olacağını hissedersem yine bir şans veririm mutlaka
Evet tadı acı ben bal katıp içiyorum yazın buzlu buzlu da güzel bir içecek seçeneği oluyor:) bu arada benimde kızıma hamileyken mantar oldu rahim ağzında yara oluştu ilaçla geçmeyince kryoterapi ile dondurdu doktorum

Aaa ay kafam karıştı 😅 birinde 2 yaparım diğerinde 4 🤩 bende 10 lu aldım eğer biraz çizgi falan görürsem erken gebelik alırım dedim artık 😌 ne güzel 2 kala çıkarmış sonucu 😇
Aman boşver alma günden güne koyulaşmasını takip et günün gelince de kan ver. Günümüz aynı çok heyecanlı 😁

Kızlar ben elendim bu ay 4 ünde pik 5 inde çatlama görmüştüm ama öğlen regl oldum maalesef.
Bu ay doktorumu değiştirmiştim. Kistim olduğu için 10 gün sabah akşam duphostan kullanmıştım.
Regl olunca gel tedavine başlayalım bu hapla da kistin erir demişti. Yarın için randevu aldım bakalım.

3 ay tedavi gördüm olmadı bu ay kist için uğraştık tedavi görmedik bu ay zaten olmaz demiştim;
ama yine de insan heyecanlanıyormuş. Bir de çatlama günüme göre çok erken geldi ama duphostandan dolayı mıdır?

D denizadamasal SAT 17 aralık ama BAT tedaviye göre belli olacak kuzu

Back