- 7 Ekim 2024
- 648
- 224
- 21
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.101
Aynen canm dene bakalım hakkında hayırlısı olsun gün aşırı devam edicekmisinAksam birde sabah tekrardan yapayım bakım ona göre anlaşılır sanırım yinede bugünle yarını deneyip akışına bırakcam bakalım ne olcak buna ay
Bu ay böyle oldu byle geçsin bakalım adet olursam eğer gerçekten oluruna bırakcam buaydan sonra böyle daha sıkıntılı oldu dediğin gbi görev gibi oldual işte başkı başına bı stres durumubız kadınların ısı zor ya bugun olması lazımsa mecbur yıne ugrascan hayır artık cıdden kendıme de gorev gıbı gelmeye basladıgından eskısı gıbı tatmin olamıyorum sanki
Koyulaşma başladıysa 2 guneolur ozman seninde hadi bakalımbat tarihi 21 ocak mı canım hoş geldin?
yaaaa tebrik ederim kuzum hemen pozitifliyorum. sağlıkla kucağına al inşallah
evet dünkü testin daha koyuydu bu çatlamış bugün ve yarın değerlendir hatta sonraki günü de istersen
bence bekle canım olmazsa doktora gidersin inşallah pozitiftir
canım benim bu sabah koyulaşmaya başaladı %46 falan 14-15. günde ovü günüm olur 18 i gösteriyor sabırla bekliyorum bakalım
Ahahaha cidden öyle oldu ada diyo sabah işyerinde anamdan emdiğim süt burnumdan geliyo akşamda sen diyoDamızlık görmeye başladık canım adamları bende bi olsa bi bilse kirpik diplerim bile ağrıcak
Ben kürtajdan 11ay sonra kalmıştım canım hiç bir sorun yok demişti doktor sadece stres yaptığım için olmadığını söylediler son denegimiz ayda kafamda rahim filmi çekilmek vardı o ayı önemsemedim ve hamile olduğumu öğrenmiştimkızlar biz bu ay
yumurtalama öncesi 2 gün , yumurtlama günü , ve sonraki 2 gün olmak üzere
doğru 5 günü değerlendirdik
ovülasyondan tam 14 gün sonra regl geldi çünkü
kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum bu kaçıncı ay gebelik yok , kürtajdan sonra kaç farklı zamanlarda dr gittim ultrasonda vs sorun gözükmüyordu .
artık moraller bozuk
kilo fazlam + insülin direncim var
yani ortalama kaç aydı bu durumda olanlar gebe kaldı ?
Canım doktorun dediği gbi 17.gune kdar gün aşırı yapıp oluruna bırakcam adamda artık bir 10gun yanaşmaz ondan sonra heraldeAynen canm dene bakalım hakkında hayırlısı olsun gün aşırı devam edicekmisin
Yani hep düzenlidir benim genelde 1 kere yumurtam çatlamamıştı foliküler olmuştu ondan sonraki ay ovitrelle kullanıp gebe kalmıştım. Ona istinaden hesaplayarak yaptım açıkcası. yarın son kalan testi de yaparım kesin olur biraz daha açılma olursa zaten diye düşünüyorum.Canm yumurtlama gördüğünden eminsen ve sonra yaptıysan bu testi evet çatlamış görünüyo
Tahminime göre düne denk geldi akıntıdan dolayı şüphelendi, dün değerlendirdim canım bakalımevet canım çatlamışa benziyor. değerlendirdin inş
Kızlar akıntıyı neye göre takip ediyosunuz benim akıntım her zaman varYani hep düzenlidir benim genelde 1 kere yumurtam çatlamamıştı foliküler olmuştu ondan sonraki ay ovitrelle kullanıp gebe kalmıştım. Ona istinaden hesaplayarak yaptım açıkcası. yarın son kalan testi de yaparım kesin olur biraz daha açılma olursa zaten diye düşünüyorum.
Tahminime göre düne denk geldi akıntıdan dolayı şüphelendi, dün değerlendirdim canım bakalımbugün de değerlendiririm. Sonra gün aşırı değerlendiririm diye düşünüyorum bu haftayı
Canım benim çok şükür maşallah diyeyim hiç akıntım olmaz, ben o yüzden şak diye anlayabiliyorumKızlar akıntıyı neye göre takip ediyosunuz benim akıntım her zaman varsu gün oldu bu gün olmadı diyemiyorum keşke bende anlayabilsem
Canım aynı yumurtanin şeffaf akı gibi uzayan bir akıntı geliyor dün benden Öglen daha kıvamlı uzayan şekilde geldi öyle oluyor 9. günden düne kadarda sulu şeffaf yapışkan geliyorduKızlar akıntıyı neye göre takip ediyosunuz benim akıntım her zaman varsu gün oldu bu gün olmadı diyemiyorum keşke bende anlayabilsem
Anladm canm biraz daha dikkatli takip edeyim o zamanCanım aynı yumurtanin şeffaf akı gibi uzayan bir akıntı geliyor dün benden Öglen daha kıvamlı uzayan şekilde geldi öyle oluyor 9. günden düne kadarda sulu şeffaf yapışkan geliyordu
Kız benim doktor kafayı yemiş o zaman regl 10. Gününden sonra Bi sonraki adete kadar gün aşırı dedi adamda hal kalmadı sıyrık bu benim doktor o zamanCanım doktorun dediği gbi 17.gune kdar gün aşırı yapıp oluruna bırakcam adamda artık bir 10gun yanaşmaz ondan sonra heralde
Teşekkür ederimTebrik ederimbu 30 günlük döngünün kaçıncı gününde iğne vuruldunuz ve yumurtlamadan tahmini kaç gün sonra pozitif gördünüz?
Hadi gelsin pozitiflerrGöğüste ağrı yok dedim deli gibi başladı ağrılar yine ve sol kasık batmamsı seyler
Hello tarih yanlış
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @kyays 13 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @iremniss 13 Kasım 12 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @Pinar0757 13 Kasım 14 Aralık O okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @hazoo 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @milennay 19 Kasım 18 Aralık @Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @sepa 23 Kasım 20 Aralık T Tadelle12 24 Kasım 20 Aralık @eylulesma 25 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @parla1212 23 Kasım 21 Aralık A aryaaylin 21 Kasım 2 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık @ciceklerisever 25 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @atanamayann 23 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @bucebuse 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık S sla44 25 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Minik kralice 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @EGE333 29 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak
Pardon iğne vuruldunuz sandımTeşekkür ederimiğne vurulmadım eşime vitamin aldım kendimde her gün havuç ve ceviz yedim. Akıntıma göre tahmin edersem 14. Gün pozitif gördüm
Öncelikle henüz çok erken, ben de bu marka kullanıyorum ama kesinlikle çok leke bırakıyor ve sürekli çizgi varmış gibi oluyor. Bu gördüğümde leke muhtemelen bir kaç saate daha da değişir.Kızlar selam bir kaç yere yazdım ama yeni üye oldum buraya tam da bilmiyorum doğru yere mi yazdımyumurtlamam 9 Aralık diye gösteriyordu uygulama o günleri değerlendirdik. Dün laboquik kaset test yaptım kuruma çıkarmıyor diye okumuştum ama emin de olamıyorum görselleri ekliyorum 1 buçuk saat sonra bu şekilde oldu testim sizin de fikrinizi almak istedim