Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bu ay böyle oldu byle geçsin bakalım adet olursam eğer gerçekten oluruna bırakcam buaydan sonra böyle daha sıkıntılı oldu dediğin gbi görev gibi oldu

kızlar biz bu ay
yumurtalama öncesi 2 gün , yumurtlama günü , ve sonraki 2 gün olmak üzere
doğru 5 günü değerlendirdik

ovülasyondan tam 14 gün sonra regl geldi çünkü

kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum bu kaçıncı ay gebelik yok , kürtajdan sonra kaç farklı zamanlarda dr gittim ultrasonda vs sorun gözükmüyordu .

artık moraller bozuk
kilo fazlam + insülin direncim var

yani ortalama kaç aydı bu durumda olanlar gebe kaldı ?

Koyulaşma başladıysa 2 guneolur ozman seninde hadi bakalım

Ben kürtajdan 11ay sonra kalmıştım canım hiç bir sorun yok demişti doktor sadece stres yaptığım için olmadığını söylediler son denegimiz ayda kafamda rahim filmi çekilmek vardı o ayı önemsemedim ve hamile olduğumu öğrenmiştim

Canm yumurtlama gördüğünden eminsen ve sonra yaptıysan bu testi evet çatlamış görünüyo
Yani hep düzenlidir benim genelde 1 kere yumurtam çatlamamıştı foliküler olmuştu ondan sonraki ay ovitrelle kullanıp gebe kalmıştım. Ona istinaden hesaplayarak yaptım açıkcası. yarın son kalan testi de yaparım kesin olur biraz daha açılma olursa zaten diye düşünüyorum.
evet canım çatlamışa benziyor. değerlendirdin inş
Tahminime göre düne denk geldi akıntıdan dolayı şüphelendi, dün değerlendirdim canım bakalım bugün de değerlendiririm. Sonra gün aşırı değerlendiririm diye düşünüyorum bu haftayı

Kızlar akıntıyı neye göre takip ediyosunuz benim akıntım her zaman var su gün oldu bu gün olmadı diyemiyorum keşke bende anlayabilsem

Kızlar akıntıyı neye göre takip ediyosunuz benim akıntım her zaman var su gün oldu bu gün olmadı diyemiyorum keşke bende anlayabilsem
Canım benim çok şükür maşallah diyeyim hiç akıntım olmaz, ben o yüzden şak diye anlayabiliyorum genelde yumurta akımsı gibi oluyor, bazen nadiren çok hafif sarımtrak yine akımsı oluyo.

Canım aynı yumurtanin şeffaf akı gibi uzayan bir akıntı geliyor dün benden Öglen daha kıvamlı uzayan şekilde geldi öyle oluyor 9. günden düne kadarda sulu şeffaf yapışkan geliyordu

Hello tarih yanlış 23 Kasım-21 aralık

Kızlar selam bir kaç yere yazdım ama yeni üye oldum buraya tam da bilmiyorum doğru yere mi yazdım yumurtlamam 9 Aralık diye gösteriyordu uygulama o günleri değerlendirdik. Dün laboquik kaset test yaptım kuruma çıkarmıyor diye okumuştum ama emin de olamıyorum görselleri ekliyorum 1 buçuk saat sonra bu şekilde oldu testim sizin de fikrinizi almak istedim

Eklentiler

• IMG_9412.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9416.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9410.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_9420.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 19
Teşekkür ederim iğne vurulmadım eşime vitamin aldım kendimde her gün havuç ve ceviz yedim. Akıntıma göre tahmin edersem 14. Gün pozitif gördüm
Pardon iğne vuruldunuz sandım ben de akıntıma göre 11-12.günümdeyim ama testler negatif çıkıyor, o yüzden sormak istedim. Hayırlı sağlıklı gebelikler olsun, bize de nasip olsun

Kızlar sat 24 kasım sadece adetimin 20. Günü değerlendirdim yani 4 gün önce az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı adetime 4 gün var neden böyle çıktı ne anlama geliyor

Eklentiler

• 20241216_152235.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 18
Öncelikle henüz çok erken, ben de bu marka kullanıyorum ama kesinlikle çok leke bırakıyor ve sürekli çizgi varmış gibi oluyor. Bu gördüğümde leke muhtemelen bir kaç saate daha da değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…