Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kız benim doktor kafayı yemiş o zaman regl 10. Gününden sonra Bi sonraki adete kadar gün aşırı dedi adamda hal kalmadı sıyrık bu benim doktor o zaman
Bana 11.gunden 17.gune kadar birer gün arayla dedi sonrası size kalmış dedi ondan sonra zaten ilişkide olsa bebek olmaz orası keyfe kalıyor cnm

Ya bazen yumurtlamada da gelebiliyormuş leke, yumurtanızın çatladığından eminseniz inş yerleşmedir yerleşme olur hCG artarsa pozitifi görüyoruz.
İnşallah öyledir normlde kasıklarim bu kadar agrimazdi agridan duramadim yeni yeni gecti sayilir agri bat 4 gun var

Benimde normalde düzenli 27 günde bir oluyordum korumayı birakinca 2 defadır 25ve 24 günde oldum buay nasıl olcak bilemiyorum 28ve 31 aralık arası bekliyorum bakalım hangi gün olucak

Adete 10gun kala verdim 2 cikti
Adete 7gun kala kasiklarimin agrisi şiddetlenince tekrr acilde verdim yine 2çikti şimdi 4gun var adete
2 değişik bir rakam.. Düşündürücü. Ama normalde döllenmeden 8-9 gün sonra kanda ufak ufak görülmeye başlanıyormuş. Umarım gebelik vardır.

Benimde normalde düzenli 27 günde bir oluyordum korumayı birakinca 2 defadır 25ve 24 günde oldum buay nasıl olcak bilemiyorum 28ve 31 aralık arası bekliyorum bakalım hangi gün olucak
Canm dünkü gördüğün yumurtlama ise bugünden itibaren 14 gün saymaya basla yani bu ayda 25 gün olmuş oldu

Canım tam bilmiyorum denemeden önce araştır. Bide belki geç döllenme olabilir. Biraz bekle yemeden önce Candy7777

2 değişik bir rakam.. Düşündürücü. Ama normalde döllenmeden 8-9 gün sonra kanda ufak ufak görülmeye başlanıyormuş. Umarım gebelik vardır.
Umarim bazen gec dollenme olabiliyormuş sanirim belki ondanda çikmamiş olabilir hayirlisi adet gunumu beklycm adet gecikmesi olursa kaset test yapmayi dusunuyorum cuma gunu ama gunler nasil gecicek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…