-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.141
Ben sdece yumurtlama gunlerinden onceki gunu ve sonraki 3gunu degerlendrdimYa cidden yumurta çatladı bitti gitti dewam etmenin Bi anlamı war mı yani regl 10. Günden başlayıp 10 gün yeterli bence bu ne
Kahverengi leke geldigi gun beta verdm ama sonuc 2cikti adete 10gun vardi o zmnYa bazen yumurtlamada da gelebiliyormuş leke, yumurtanızın çatladığından eminseniz inş yerleşmediryerleşme olur hCG artarsa pozitifi görüyoruz.
Bana 11.gunden 17.gune kadar birer gün arayla dedi sonrası size kalmış dedi ondan sonra zaten ilişkide olsa bebek olmaz orası keyfe kalıyor cnmKız benim doktor kafayı yemiş o zaman regl 10. Gününden sonra Bi sonraki adete kadar gün aşırı dedi adamda hal kalmadı sıyrık bu benim doktor o zaman
Ya tebrikler test yaptıracaktınız sanırım siz de bugün kaç çıktı acabaa çok sevindim sizin adınızaaBeni de listeye ekleyebilir misinizbat 13 kasım sat 15 aralıkEki Görüntüle 3521634
Way ben o doktorunBana 11.gunden 17.gune kadar birer gün arayla dedi sonrası size kalmış dedi ondan sonra zaten ilişkide olsa bebek olmaz orası keyfe kalıyor cnm
Kaç gün önce 2 çıktı? Şuan bata kaç gün var?Kahverengi leke geldigi gun beta verdm ama sonuc 2cikti adete 10gun vardi o zmn
Bende öyle yapayım burda doktorlardan daha bilgili insanlar war yaBen sdece yumurtlama gunlerinden onceki gunu ve sonraki 3gunu degerlendrdim
İnşallah öyledir normlde kasıklarim bu kadar agrimazdi agridan duramadim yeni yeni gecti sayilir agri bat 4 gun varYa bazen yumurtlamada da gelebiliyormuş leke, yumurtanızın çatladığından eminseniz inş yerleşmediryerleşme olur hCG artarsa pozitifi görüyoruz.
Adete 10gun kala verdim 2 ciktiKaç gün önce 2 çıktı? Şuan bata kaç gün var?
Benimde normalde düzenli 27 günde bir oluyordum korumayı birakinca 2 defadır 25ve 24 günde oldum buay nasıl olcak bilemiyorum 28ve 31 aralık arası bekliyorum bakalım hangi gün olucakYaaaçok haklısın demekki senin yumurtlama günlerin bu tarihlermis doktorun dediğine göre dongün kısa sanırım 25 gün fln benimki 35 bazen 40 aslında düzgündü korunmayı bırakınca çok gecikmeli oluyo anlamadım
2 değişik bir rakam.. Düşündürücü. Ama normalde döllenmeden 8-9 gün sonra kanda ufak ufak görülmeye başlanıyormuş. Umarım gebelik vardır.Adete 10gun kala verdim 2 cikti
Adete 7gun kala kasiklarimin agrisi şiddetlenince tekrr acilde verdim yine 2çikti şimdi 4gun var adete
Canm dünkü gördüğün yumurtlama ise bugünden itibaren 14 gün saymaya basla yani bu ayda 25 gün olmuş olduBenimde normalde düzenli 27 günde bir oluyordum korumayı birakinca 2 defadır 25ve 24 günde oldum buay nasıl olcak bilemiyorum 28ve 31 aralık arası bekliyorum bakalım hangi gün olucak
Valla doktorlarin agzindan bilgiyi cimbizla aliyoruz hele devletteki doktrlar en iyisi burdaki tecrubeli insnlardan bilgi almakBende öyle yapayım burda doktorlardan daha bilgili insanlar war ya
bende 1.20 cıkmıstı sonra aradan 4 gün geçti 60 falan çıkmıştı2 değişik bir rakam.. Düşündürücü. Ama normalde döllenmeden 8-9 gün sonra kanda ufak ufak görülmeye başlanıyormuş. Umarım gebelik vardır.
Umarim2 değişik bir rakam.. Düşündürücü. Ama normalde döllenmeden 8-9 gün sonra kanda ufak ufak görülmeye başlanıyormuş. Umarım gebelik vardır.
Yarınki teste göre hesaplayım diyordum bende muhtemelen ayın 28 oldu ozman beklenen gün ozman 26 Aralık'ta test yapacağım inşallah pozitif görürüm buayCanm dünkü gördüğün yumurtlama ise bugünden itibaren 14 gün saymaya basla yani bu ayda 25 gün olmuş oldu
Sizin 60ciktiginda adetiniz gecmismiydi belkide erken test yptrdigim icin beta yukselmedi blmyrmbende 1.20 cıkmıstı sonra aradan 4 gün geçti 60 falan çıkmıştı
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunYarınki teste göre hesaplayım diyordum bende muhtemelen ayın 28 oldu ozman beklenen gün ozman 26 Aralık'ta test yapacağım inşallah pozitif görürüm buay