Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Sizin 60ciktiginda adetiniz gecmismiydi belkide erken test yptrdigim icin beta yukselmedi blmyrm
gecıkmenın 2.günü akşamı cıkmıstı, ama malesef kımyasalla sonuclandı. gebe kaldık dıye sevınıyoruz bır de kımyasal dıye bı tanım cıkıyo ya. umarım bır daha karsılasmam kımsenın de allah basına vermesn

Aaa çok şaşırdım neden olmuş peki? Bir de kendiliğinden mi oldun adet yoksa bir şey yaptın mı? Kusura bakma çok soru sordum
ilk 4 gün gecikti hamileyim sandım dr gitim gebe değilmişim sonra ilaca başladım ilaç bitmeden adet olursun dedi aldım ilacı bitiridim bitirdikten tam 15 gün sonra hastalandım sonrada zaten devleti bırakıp özele geçtim

Amin canim çok istiyoruz bebişimiz olsun diye ama Belkide çok acele ediyoruz benim yaştan dolayi endise ediyorum 30yaşindayim 2bucuk sene oldu evleneli en azndan zmn keybetmeden tedaviye başlamak istyrm

Kimyasal gebelik nasil oluyor deger gerimi dusuyor
evet. ıkı gunder bır kanda beta hcg yaptırdım artış olmadı, düşmeye başladı sonuç ve tam adet gecıkmesının 10. gününde kanamam başladı. kanama bıttıgınde doktora gıttım kontrola rahmin temızlendıgını ve aralık vermeden devam etmem gerektıgını soyledı. ve benı adet gecıkmesını en az bı rhafta bekle oyle kan ver dıye de uyardı. ama tabı ınsan merak edıyor yıne de :)

Amin canim çok istiyoruz bebişimiz olsun diye ama Belkide çok acele ediyoruz benim yaştan dolayi endise ediyorum 30yaşindayim 2bucuk sene oldu evleneli en azndan zmn keybetmeden tedaviye başlamak istyrm
ben de cok ıstıyorum ama en az 1 sene deneyın dıyorlar. ben de 30 yasındayım. denemelere tam ne zaman basladın canım? cunku denemelerın 6.ayından itibaren artık gebe kalma ıhtımalı yukselıyormus. baktın olmuyor o zaman tedavı yollarını seç hemen kafanda kurma derim ben yüreğini ferah tut

Gelde bekle dediğin gibi insan meraktan ölüyor hele bide evdeysen çalismiyordan durmadan bitmeyen acabalar kendini dinlemeler

2 senedir hiç korunmadim canim bu ayda olmazsa artik aşilama yaptrcm ocakta butun testleri yaptrdik eşimle ama hiç bir problem cikmadi sebebsiz inferlite dendi

Gelde bekle dediğin gibi insan meraktan ölüyor hele bide evdeysen çalismiyordan durmadan bitmeyen acabalar kendini dinlemeler
ama inan ben pısman oldum erkenden öğrenip hastanelerde kan vermeye. bu sefer de arttı mı dıye merak edıyosun ve o daha kotu belırsızlık o bekleyıs. çünkü belli bir rakama ulasmadan zaten bebegın kesesını bıle goremıyosun bıraz sabırlı olmaya calıs kendını baska seylere ver ne bılıyım ama odaklama

Deniycem bakalim

Folik asit iştah açmaz ama gebelik varsa aciktirir bende reglden önce öyle bir iştahım açıldı öyle böyle değildi
yok yok gebelik yok o kesin bence folik asit acıktırıyor yada hamile kalma isteği sürekli yeme isteğine de dönüşebilir. valla aç gezerdik gıkım çıkmazdı. şimdi ne yiyim ne yesem dolanıyorum

yok yok gebelik yok o kesin bence folik asit acıktırıyor yada hamile kalma isteği sürekli yeme isteğine de dönüşebilir. valla aç gezerdik gıkım çıkmazdı. şimdi ne yiyim ne yesem dolanıyorum
Eminsen bişey diyemem ama bildiğim acıktırmaz ilaçtan ilaca değişebilirde belki bende içiyorum hiç acıkma yok folik asitten önce daha çok acikiyordum içtiğimden beri yok iştah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…