Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Öncelikle henüz çok erken, ben de bu marka kullanıyorum ama kesinlikle çok leke bırakıyor ve sürekli çizgi varmış gibi oluyor. Bu gördüğümde leke muhtemelen bir kaç saate daha da değişir.
Öyle mi bilmiyordum leke bıraktığını. Evet çok erken sabırsız davrandım maalesef meme ucunda elektriklenme oldu bir kez bir de kasıklarım da hep bi sıcaklık hissettim. Sol kalçam belim dün çok iş yaptım çok şiddetli ağrıdı. Bugün de akıntıyla kahve rengi leke gelmiş.
Yani bu belirtiler her zaman olmasa da ara ara oldu bende o yüzden bende emin olamıyorum.
bunu şimdi çektim

Eklentiler

• IMG_9432.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 25
Canım doktorun dediği gbi 17.gune kdar gün aşırı yapıp oluruna bırakcam adamda artık bir 10gun yanaşmaz ondan sonra heralde
Yaaa çok haklısın demekki senin yumurtlama günlerin bu tarihlermis doktorun dediğine göre dongün kısa sanırım 25 gün fln benimki 35 bazen 40 aslında düzgündü korunmayı bırakınca çok gecikmeli oluyo anlamadım

benım de yumurtlamam 8 aralık, cok erken suan bakmak ıcın ben net bısey goremedım bıraz daha beklemenız daha sağlıklı olacaktır

Aman bir şey olmaz herkesi geleceğimiz
Ahahaha cidden öyle oldu ada diyo sabah işyerinde anamdan emdiğim süt burnumdan geliyo akşamda sen diyo
aman desinler duyma sen ilerde seslenseler bile biz duymayız zaten sonra deriz zamanında bilemedin kıymetimi diye

Tabiii öyle olur o ay yumurtlama dönemi bir şey çıkar ama pes etmeyin bacılar çocuğu tek yapamıcağımız için adamlar lazım işte en azından işimiz görülsün

Çok haklısınız, belirtileriniz öyle hissettirmiştir tabi ki. Ama eğer kahve akıntı gelip sonra devamı gelmezse belki yerleşmedir. Bir kaç, güne daha net sonuçlar alırsınız

Çok haklısınız, belirtileriniz öyle hissettirmiştir tabi ki. Ama eğer kahve akıntı gelip sonra devamı gelmezse belki yerleşmedir. Bir kaç, güne daha net sonuçlar alırsınız
Bu kahverengi leke erken gelebiliyormu ya benim baya erken geldi adete 10gun kalasi doktr yerlesme kanamasi olabilr dedi ama negatif ckti sonucta yerlesme oldugu zaman pozitif cikmayablyrmu

Kızımda battan sonra oldu evet of keskeee şu gebelik maks 1 haftada belli olsaydı dimii.
aslında teknik olarak iki haftada belli oluyor ama biz adet bitiminden başlıyoruz sıyırmaya
Sürekli wcye çıkıyorum Ve kasık batmalarım çok yorulunca geri geliyor anlamadım ne oluyor

Bu kahverengi leke erken gelebiliyormu ya benim baya erken geldi adete 10gun kalasi doktr yerlesme kanamasi olabilr dedi ama negatif ckti sonucta yerlesme oldugu zaman pozitif cikmayablyrmu
Ya bazen yumurtlamada da gelebiliyormuş leke, yumurtanızın çatladığından eminseniz inş yerleşmedir yerleşme olur hCG artarsa pozitifi görüyoruz.

Benimki iki gun ust uste yapinca isyan etti iki gunde bir olsa eve ugramaz artik bu iste terslik var adamlar bizi kovalamasi lazim biz onlari kovaliyoruz
Ya cidden yumurta çatladı bitti gitti dewam etmenin Bi anlamı war mı yani regl 10. Günden başlayıp 10 gün yeterli bence bu ne

Ayyy vallahi herkesin derdi aynı olmuş adamlarla tek değilim çok şükür bunu duymak bile bana mutluluk veriyor kocamı çok seviyorum ama insanım sonuçta adamı istismar ediyorum gibi hareketlere giriyor bazen
Bana da diyor ki keşke normalde de böyle yapalım desen kullanıldıklarının farkındalar en azından

Ya bazen yumurtlamada da gelebiliyormuş leke, yumurtanızın çatladığından eminseniz inş yerleşmedir yerleşme olur hCG artarsa pozitifi görüyoruz.
6 aralikta reglin baslangicindan saydigimda 12gun catlama olmus diye yorumladilar 10aralikta yani 4gun sonra kahvrengi lekelenme oldu aşagiya birktim ovulasyon testlerimi

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-16-16-18-48-173_com.miui.gallery.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…