- 4 Kasım 2024
- 564
- 172
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Rahim filme rağmen pili erken görmüşsün demekki bende geç olurum diyordum bugün doktor baktı çatlamış dedisizinle aynı durumdayız benim sat 16 kasım bat 16 aralık 25 kasımda rahim filmi çektirdim 30 kasımda pik gördüm. Bence ovülasyon testine bakmadan değerlendirin 2-3 güne bir nolur nolmaz.
Bende de aynı şeyler var ilaç kullanıyor musun tiroid içinBende katılmak isterim SAT 2 Kasım Bat 7 Aralık
Pcos ve hipotiroid var bende de o yüzden düzensiz reglim var bekliyorum . Sizinle olmak istedim
D denizadamasal
21 Kasım 19 Aralık klomen çatlatma iğnesi kullandım hayırlısı olsun
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @senon 30 Kasım 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak
Sat 2 Aralık bat 1 Ocak ekler misiniz beni de inşallah uğurlu gelir :)
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @senon 30 Kasım 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak
Evet levatirion 100 mg kullanıyorum canım . Sen pekiBende de aynı şeyler var ilaç kullanıyor musun tiroid için
Aynı ilacın 50mg kullanıyorum bende pcos da var bu ilacı bu ay kullanmaya başladım normalde gecikme olur ilacı kullandığım ilk ay erken regl oldum :/ senin değerin kaç çıktı bana verdiği mg az geldi gibiEvet levatirion 100 mg kullanıyorum canım . Sen peki
Bende katılmak isterim SAT 2 Kasım Bat 7 Aralık
Pcos ve hipotiroid var bende de o yüzden düzensiz reglim var bekliyorum . Sizinle olmak istedim
D denizadamasal
Sat 2 Aralık bat 1 Ocak ekler misiniz beni de inşallah uğurlu gelir :)
Selamlar hanımlar sat 4 aralık bat 1ocak bool çift çizgi gördüğümüz bir ay olur inşallah D denizadamasal
21 Kasım 19 Aralık klomen çatlatma iğnesi kullandım hayırlısı olsun
Hoş geldiniz girlllssssBenimde 7 kasımda regl oldum kimyasal geçirdim bir sıkıntı olmazsa 7 aralık gibi regl bekliyorum
Aslında erken gebelik testi yapsan çıkabilir az kalmış reglineKızlar ne durumdasınız? Ben şiddetli kasık ağrısı gelince 7 aralık da regl olacağım diyorum. Ağrı dinince, gebelik mi acaba diyorum. Kısır döngüdeyim. Sizlerde durum ne
Benim şuan bişey yok geçen ay o kadar gebelik belirtileri yaşadım kiKızlar ne durumdasınız? Ben şiddetli kasık ağrısı gelince 7 aralık da regl olacağım diyorum. Ağrı dinince, gebelik mi acaba diyorum. Kısır döngüdeyim. Sizlerde durum ne
Ben de lekelenme başladı. Ne olur ne olmaz test yaptım negatif umutlar ocak ayına kaldıKızlar ne durumdasınız? Ben şiddetli kasık ağrısı gelince 7 aralık da regl olacağım diyorum. Ağrı dinince, gebelik mi acaba diyorum. Kısır döngüdeyim. Sizlerde durum ne
Erken gebelik testine güvenmiyorum ya. Kızıma gebeyken kaset testler pozitif olduğu halde negatifti erken testler :) ama yarın kaset test yapacağım bakalımAslında erken gebelik testi yapsan çıkabilir az kalmış regline
Aynen öylee. Ben de belirtileri takmıyorum ki zaten sürekli bir şeylerden huylanıp midesi bulanan iştahı hemen kesilebilen, adet öncesi iştahlı olabilen biriyim.Benim şuan bişey yok geçen ay o kadar gebelik belirtileri yaşadım kihüsran oldu bu ayda kasık ağrısı dışında hiç bişey yok midem yanıyor bide onu ona bağlamıyorum artık hiç bişeyi gebeliğe bağlamiyorum beklemedeyim bende en son ilişkinizin üstünden kaç gün geçti aslında 12 gün geçtiyse test yapın varsa çıkar benim 8 gün geçtiği için karamsarim
Ocak ayı hayırlarla gelsin sana canımBen de lekelenme başladı. Ne olur ne olmaz test yaptım negatif umutlar ocak ayına kaldı
Ya hadi bakalım hayırlısı olsun yap bakalım sabah test inşallah hayırlı haberler verirsin senin yine yumurtlama olmuş ya olmayan benAynen öylee. Ben de belirtileri takmıyorum ki zaten sürekli bir şeylerden huylanıp midesi bulanan iştahı hemen kesilebilen, adet öncesi iştahlı olabilen biriyim.O yüzden tek ağrılara kulak asıyorum ama o da regl de olabilir gebelikde
Son ilişki üstünden 7 gün kadar geçti ama yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçti. 11. gündeyim. Sabah test yapacağım
İnan bu ay ki yumurtlamadan ben de emin değilim aslında çok karışık oldu çörekotu küründen mi bilmiyorum ama akıntılar karıştı. Tahminim böyle. Bakalım bu curcuna nasıl sonlanacakYa hadi bakalım hayırlısı olsun yap bakalım sabah test inşallah hayırlı haberler verirsin senin yine yumurtlama olmuş ya olmayan benbende inşallah görürüm yumurtlama güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah hayırlısı ile
İyi geldi mi kür bende bu ay kullanmaya başlayacam baktım herkes yapıyorİnan bu ay ki yumurtlamadan ben de emin değilim aslında çok karışık oldu çörekotu küründen mi bilmiyorum ama akıntılar karıştı. Tahminim böyle. Bakalım bu curcuna nasıl sonlanacakhepimiz güzel haberlerle gelelim birlikte sevinelim inşaAllah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?