Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

sizinle aynı durumdayız benim sat 16 kasım bat 16 aralık 25 kasımda rahim filmi çektirdim 30 kasımda pik gördüm. Bence ovülasyon testine bakmadan değerlendirin 2-3 güne bir nolur nolmaz.
Rahim filme rağmen pili erken görmüşsün demekki bende geç olurum diyordum bugün doktor baktı çatlamış dedi

21 Kasım 19 Aralık klomen çatlatma iğnesi kullandım hayırlısı olsun

Sat 2 Aralık bat 1 Ocak ekler misiniz beni de inşallah uğurlu gelir :)

Bende katılmak isterim SAT 2 Kasım Bat 7 Aralık
Pcos ve hipotiroid var bende de o yüzden düzensiz reglim var bekliyorum . Sizinle olmak istedim
D denizadamasal

Sat 2 Aralık bat 1 Ocak ekler misiniz beni de inşallah uğurlu gelir :)

Selamlar hanımlar sat 4 aralık bat 1ocak bool çift çizgi gördüğümüz bir ay olur inşallah D denizadamasal

21 Kasım 19 Aralık klomen çatlatma iğnesi kullandım hayırlısı olsun

Benimde 7 kasımda regl oldum kimyasal geçirdim bir sıkıntı olmazsa 7 aralık gibi regl bekliyorum
Hoş geldiniz girlllssss hepimize uğur getirsin. Eklendiniz

Kızlar ne durumdasınız? Ben şiddetli kasık ağrısı gelince 7 aralık da regl olacağım diyorum. Ağrı dinince, gebelik mi acaba diyorum. Kısır döngüdeyim. Sizlerde durum ne

Kızlar ne durumdasınız? Ben şiddetli kasık ağrısı gelince 7 aralık da regl olacağım diyorum. Ağrı dinince, gebelik mi acaba diyorum. Kısır döngüdeyim. Sizlerde durum ne
Benim şuan bişey yok geçen ay o kadar gebelik belirtileri yaşadım kihüsran oldu bu ayda kasık ağrısı dışında hiç bişey yok midem yanıyor bide onu ona bağlamıyorum artık hiç bişeyi gebeliğe bağlamiyorum beklemedeyim bende en son ilişkinizin üstünden kaç gün geçti aslında 12 gün geçtiyse test yapın varsa çıkar benim 8 gün geçtiği için karamsarim

Ben de lekelenme başladı. Ne olur ne olmaz test yaptım negatif umutlar ocak ayına kaldı

Aynen öylee. Ben de belirtileri takmıyorum ki zaten sürekli bir şeylerden huylanıp midesi bulanan iştahı hemen kesilebilen, adet öncesi iştahlı olabilen biriyim. O yüzden tek ağrılara kulak asıyorum ama o da regl de olabilir gebelikde

Son ilişki üstünden 7 gün kadar geçti ama yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçti. 11. gündeyim. Sabah test yapacağım

Ya hadi bakalım hayırlısı olsun yap bakalım sabah test inşallah hayırlı haberler verirsin senin yine yumurtlama olmuş ya olmayan ben bende inşallah görürüm yumurtlama güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah hayırlısı ile

İnan bu ay ki yumurtlamadan ben de emin değilim aslında çok karışık oldu çörekotu küründen mi bilmiyorum ama akıntılar karıştı. Tahminim böyle. Bakalım bu curcuna nasıl sonlanacak hepimiz güzel haberlerle gelelim birlikte sevinelim inşaAllah yaa

İyi geldi mi kür bende bu ay kullanmaya başlayacam baktım herkes yapıyor amin amin canım güzel sonuçlanır belkide curcuna iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…