- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.321
Bende de hiçbir belirti yok ilk denemem bende sabah ağladım olmadı galiba olsa en ufak bi belirti olurdu diye kendimi kötü hissediyorumKızlar merhaba. Pozitif alanlar, var mıydı hiç belirtiniz? Geçen seferde hiç belirti yoktu şimdi de yok hiçbişey. Üzülmiycem diyorum ama dün gece eminim yine negatif diye ağlama krizine girdim. Hala da çok kötü hissediyorum kendimi. Galiba bu tedavinin en zor kısmı bu.
Senin kaçıncı gün. Benim transfer hariç dördüncü gün. Beşinci gün embriyosuydu. Beşinci gün embriyoları bir veya iki günde yerleşiyormuş. Yerleşseydi şimdiye artmaya başlayan hormonların etkisini göstermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Kafayı yiyecem galiba.Bende de hiçbir belirti yok ilk denemem bende sabah ağladım olmadı galiba olsa en ufak bi belirti olurdu diye kendimi kötü hissediyorum
Transfer hariç 5.gün 5.gün embriyosuSenin kaçıncı gün. Benim transfer hariç dördüncü gün. Beşinci gün embriyosuydu. Beşinci gün embriyoları bir veya iki günde yerleşiyormuş. Yerleşseydi şimdiye artmaya başlayan hormonların etkisini göstermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Kafayı yiyecem galiba.
Tutanlar genelde karın ağrısı, bel ağrısı, göğüste hassasiyet, ateşte yükselme filan yazıyorlardı. Ben de hiç biri yok. Hiç belirtim yoktu, pozitif aldım desin birileri nolurTransfer hariç 5.gün 5.gün embriyosu
Aynen şuan hiçbir belirtim yokken pozitif aldım sözüne çok ihtiyacım var benimdeTutanlar genelde karın ağrısı, bel ağrısı, göğüste hassasiyet, ateşte yükselme filan yazıyorlardı. Ben de hiç biri yok. Hiç belirtim yoktu, pozitif aldım desin birileri nolur
Bende sadece 7.gun kasıkta kısa süreli batma oldu sonra olması kasıklarda şişlik son günlerde fena halde var bu normal mi bilmiyorum karnım 3-4 aylık gibi bende bunu merak ediyorumTutanlar genelde karın ağrısı, bel ağrısı, göğüste hassasiyet, ateşte yükselme filan yazıyorlardı. Ben de hiç biri yok. Hiç belirtim yoktu, pozitif aldım desin birileri nolur
Canım 5 gün değerim 19 çıktı şimdi gene verdim 7. Gün ben de hiç belirti yoktu . Burayada yazdım. Sadece belim ağrıyor oda transfer günü hemşire ayağımı düzeltirken bacağıma kramp girdi öylece geçmesini bekledim belinde de sıkıntı olduğunda 3-4 gün ağrısını çektim şuan oda geçti bende sizin gibi belirtim yok diye moralim çok bozulmuştu ama bence sokmayın kendinizi streseTutanlar genelde karın ağrısı, bel ağrısı, göğüste hassasiyet, ateşte yükselme filan yazıyorlardı. Ben de hiç biri yok. Hiç belirtim yoktu, pozitif aldım desin birileri nolur
Canım böyle yapma niye üzüyorsun kendini 6.haftada gebelik belirtileri başlıyormuş, başka forumlarda oku hic belirti olmadan tutundugunu öğrenen onlarca anne var uzmanlar transferden sonra belirti aramayın olanlarinki ya psikolojik ya da ilaclarin etkisinden diyorlar benim 8.gün hic belirtim yok ama üzülmüyorumKızlar merhaba. Pozitif alanlar, var mıydı hiç belirtiniz? Geçen seferde hiç belirti yoktu şimdi de yok hiçbişey. Üzülmiycem diyorum ama dün gece eminim yine negatif diye ağlama krizine girdim. Hala da çok kötü hissediyorum kendimi. Galiba bu tedavinin en zor kısmı bu.
Canım sen pozitif aldın dimi? 2018de bi hamilelik geçirmiştim. O zaman yerleşmeye denk gelen günlerde çok iyi hatırlıyorum. Çok fazla uyku hali, aşırı iştah ve sürekli ağlama halleri vardı eşim sen kesin hamilesin diyordu, öyle de çıktı. Şimdi böyle şeyler yok, o yüzden negatif hissediyorum. Sende oldu mu böyle şeyler beklerken? Ve pozitif haberi aldığım dönemde göbeğim davul gibi şişmişti canım karnındaki şişlik normal.Bende sadece 7.gun kasıkta kısa süreli batma oldu sonra olması kasıklarda şişlik son günlerde fena halde var bu normal mi bilmiyorum karnım 3-4 aylık gibi bende bunu merak ediyorum
Lütfen içinizi ferah tutun ve elinizi kasıklarınıza koyun ve bebeğinizle konuşun. Dua edin. Ama lütfen panik olmayın kendinizi kasmayın. Tüm hormonlarını etkileniyor çünkü. Bende transferden sonra tüm belirtileri okudum ama hiç biri bende de olmadı. Ama şunu da biliyordum hiçbir belirtisi olmayıp pozitifi görenler de vardı. Bende ona inandım olsun dedim hiç belirtim olmasın ama sen bana sıkı sıkıya tutunacaksın dimi annem dedim. Şükürler olsun devamını görürüm inşallah. Değerim 9.gün 32ydi. 11.gün ise 132. Buğün 12. Günüm. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah katlanarak devam edecek allahın izniyle ki ben buna bu sefer gerçekten yürekten inanıyorum. Sizde yürekten inanın ve bebeğinizle konuşun.Tutanlar genelde karın ağrısı, bel ağrısı, göğüste hassasiyet, ateşte yükselme filan yazıyorlardı. Ben de hiç biri yok. Hiç belirtim yoktu, pozitif aldım desin birileri nolur
Tutanlar genelde karın ağrısı, bel ağrısı, göğüste hassasiyet, ateşte yükselme filan yazıyorlardı. Ben de hiç biri yok. Hiç belirtim yoktu, pozitif aldım desin birileri nolur
[/QUOTE
Benim arkadaşımda bunlarin hepsi vardı negatif oldu takılmayın bunlara
Canım sağlıkla devam etsin inşallah, sağlıkla kucağına al.Lütfen içinizi ferah tutun ve elinizi kasıklarınıza koyun ve bebeğinizle konuşun. Dua edin. Ama lütfen panik olmayın kendinizi kasmayın. Tüm hormonlarını etkileniyor çünkü. Bende transferden sonra tüm belirtileri okudum ama hiç biri bende de olmadı. Ama şunu da biliyordum hiçbir belirtisi olmayıp pozitifi görenler de vardı. Bende ona inandım olsun dedim hiç belirtim olmasın ama sen bana sıkı sıkıya tutunacaksın dimi annem dedim. Şükürler olsun devamını görürüm inşallah. Değerim 9.gün 32ydi. 11.gün ise 132. Buğün 12. Günüm. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah katlanarak devam edecek allahın izniyle ki ben buna bu sefer gerçekten yürekten inanıyorum. Sizde yürekten inanın ve bebeğinizle konuşun.
Tamam canım araştıracam, umarım bizim de öyle olurCanım böyle yapma niye üzüyorsun kendini 6.haftada gebelik belirtileri başlıyormuş, başka forumlarda oku hic belirti olmadan tutundugunu öğrenen onlarca anne var uzmanlar transferden sonra belirti aramayın olanlarinki ya psikolojik ya da ilaclarin etkisinden diyorlar benim 8.gün hic belirtim yok ama üzülmüyorum
İnşallah bende pozitifi görürüm sizin gibiLütfen içinizi ferah tutun ve elinizi kasıklarınıza koyun ve bebeğinizle konuşun. Dua edin. Ama lütfen panik olmayın kendinizi kasmayın. Tüm hormonlarını etkileniyor çünkü. Bende transferden sonra tüm belirtileri okudum ama hiç biri bende de olmadı. Ama şunu da biliyordum hiçbir belirtisi olmayıp pozitifi görenler de vardı. Bende ona inandım olsun dedim hiç belirtim olmasın ama sen bana sıkı sıkıya tutunacaksın dimi annem dedim. Şükürler olsun devamını görürüm inşallah. Değerim 9.gün 32ydi. 11.gün ise 132. Buğün 12. Günüm. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah katlanarak devam edecek allahın izniyle ki ben buna bu sefer gerçekten yürekten inanıyorum. Sizde yürekten inanın ve bebeğinizle konuşun.
Ben laparoskopi oldum doktorum bana ilk adetinde ara bizi dedi sizce ne gibi bir tedavi uygulancak bilginiz varmıAdetle başlıyoruz tahminen 10 gün varamiin hepimiz inşallah sebepsiz infertilite 2 başarısız aşılamam var
Saol canım sen de içimi ferahlattın. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.Canım 5 gün değerim 19 çıktı şimdi gene verdim 7. Gün ben de hiç belirti yoktu . Burayada yazdım. Sadece belim ağrıyor oda transfer günü hemşire ayağımı düzeltirken bacağıma kramp girdi öylece geçmesini bekledim belinde de sıkıntı olduğunda 3-4 gün ağrısını çektim şuan oda geçti bende sizin gibi belirtim yok diye moralim çok bozulmuştu ama bence sokmayın kendinizi strese
Üniversite hastanelerini düşünmediniz peki özeller biraz pahalıHay allah ☹ zaten bizim işlerde hep böyle pürüz çıkıyor kısmet artık ne diyelim ki..
Evet çok güzel mesajlar veriyorsunuz kader arkadaşlarım çok sagolun evet haklısın etrafta acını paylaşacağın o kdr çok insan yok etrafındakiler anlamıyor hepsinin patır patır çocukları oldu kader bu kismetimizde bu yazılmış evet üzülmek istemiyorum ama elimde dua etmek ve sabır etmekten başka çaremiz yok görüyorum.. Çok teşekkür ederim desteklerin için inşallah hayırlı bir başlangıç olur senin için de bir an önce tedavinde güzel sonuçlar alırsınYol uzun ve yorucu canım şimdiden bu kadar yıpratma kendini o kadar çok lazım oluyor ki moral insana transferim pazartesi olcak ama ilaçlar cok ağır geliyor bana ve gebelikte olsa en az 3 ay devam edicem iğne ve ilaçlara eğer gerek görülürse 9 ay devam, sen şimdi kendine uğraş bul sil kafandan tedavine stressiz şekilde ve güçlü başla . Ağlayarak söylüyorum kendime ne büyük nimetmiş kendi kendine ilaç tedavi olmadan hemen hamile kalmak acısız , stressiz, korkusuz oldu mu olacak mı diye... buda bizim imtihanımız Rabbim hepimize çektiğimiz sıkıntıların mükafatını versin inşallah.