Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

bende ocakta adetimi bekleyeceğim tüp bebek için günler geçmiyor ya seni çok iyi anlıyorum Sen tüp bebek mi yaptıracaksın ?
Aynı kaderi paylaşıyoruz desene gerçekten zaman geçmiyor zaten 3 aydır randevu vaktimin gelmesini bekliyorum Evet canım tüp bebek yaptıracağım kısmetse çünkü hicbir doktor aşılama demedi direk tüpe yönlendirdi raporda çıkarttık haftaya cumartesi ilk görüşmeye gideceğiz nasipse

evet aynı kaderi paylaşıyoruz nerede düşünüyorsun ?

bende şuanda devlette zeynep kamilde yaptırıyorum semt olarak aynı yerde diye hatırlıyorum inşallah kucağına alırsın bebişini olumlu sonuçlar oluyor
Ben kocaeliden gidip geleceğim oraya. Amin canım benim inşallah seninde tedavin olumlu sonuçlanır bu topik bebeğine kavuşmuş annelerle dolsun inşallah. Kaç yaşındaydınız bu arada?

Kızlar bahçecide tedavi olan oldumu bilmiyorum ama tam olarak kaç gün sürüyor tedavi ? Bize doktor dondurulmuş embriyo dedi . Yurt dışından geliceğimiz için günlerini net ayarlamam lazım tam yumurta toplamaya kadar kaç gün sürüyo ? 2 hafta mı ? Doktorumada danışacam inşallah biletleri alacaz

Evet ben varım. Sizin yumurtalarınızın iğnelere verdiği cavaba bağlı ama ortalama 12 14 günde yumurtalar gelişir 2 gün sonra yumurtalar toplanır. 3 gün döllenmesi beklenir. Taze transfer yapacaksa 3.gün yada 5.gün embriyosu olarak dr transfer yapar. Transferden sonra işiniz biter

Kuzum taze olmuyacak . Doktorum sabri cavkaytar başta taze dedik ama son görüşmede çok yumurtan var herşey çok iyi ama anestezi o kadar hormon iğnesi ben taze transfer yapmıycam sana dedi . 16 gün sürer yani ay çok zor kuzum işten izin almak uçaktı oteldi tam ayarlamak istiyoruz net bilmek herşeyi . Sende nasıl geçti süreç doktorun kim ? Ne zaman transfer oluyosun ?

Hayırlı olsun Hakkınızda inşallah. Güzel sonuçlar alırsınız. Ben Ankara bahçeci de berfu hocaya tedavi oldum. Aynı Dr 3 defa tedavi oldum. Her tedavide farklı iğneler kullandık. Ondan öncede 2 defa denemem oldu. Bu 5. Tedavim. Ayın 9unda transfer oldum. Transferden 9. gün sonra değerim 63dü. Bugün tekrar test yaptım 11.günüm değerim 132 çıktı. Şükürler olsun sonuç aldık. Bundan sonra kese ve kalp atışı. Umarım sonuna kadar gider. Bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlara sabır diliyorum. İsteyen herkes anneliği tatmalı. Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın.

Sizdeki sorun neydi canım ? allaha şükürki bebeğin seninle rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim canım gözün aydın.

çok haklısın aslında olumsuzluk abidesiyim hep kendimi yiyip bitiriyorum
nolacak nolacak diye daha sürece bile başlamadık artık sürece başlamadan bıkkınlık geldi
Galiba bende depresyona giriyorum
Yol uzun ve yorucu canım şimdiden bu kadar yıpratma kendini o kadar çok lazım oluyor ki moral insana transferim pazartesi olcak ama ilaçlar cok ağır geliyor bana ve gebelikte olsa en az 3 ay devam edicem iğne ve ilaçlara eğer gerek görülürse 9 ay devam, sen şimdi kendine uğraş bul sil kafandan tedavine stressiz şekilde ve güçlü başla . Ağlayarak söylüyorum kendime ne büyük nimetmiş kendi kendine ilaç tedavi olmadan hemen hamile kalmak acısız , stressiz, korkusuz oldu mu olacak mı diye... buda bizim imtihanımız Rabbim hepimize çektiğimiz sıkıntıların mükafatını versin inşallah.

Canım bende bahçecide tedavi oluyorum ben kendimi anlatayım sen ona göre düşün 19 ekim adetim 2 günü gittim hemen iğneler başladım benim yumurtalar hızlı cevap verdi 30 yumurtalarım toplandı benimde donduruldu yumurta toplamadan 6 gün sonra adet gördüm adetim aktif kanaması başlayınca estorfeme başladım artırarak 13 gün kullandım adetim 13 günü konrtrole gittim rahim kalınlığını ve bi kaç formana bakıldı herşey tamam progestan iğneye başla dediler 23 kasım transfer olacaktım bir gün önce verdiğim kanda sıkıntı çıkınca iptal oldu . 6 gün sonra tekrar adet oldu. Tekrar estorfem 13 gün kontrol tekrar progestan kullandım çok şükür 14 aralıkta transferim oldu canım. Tedavi tamamen kişiyle alakalı benim depontene bişey oldu iptal oldu .sana şu kadar sürer dersek yanıltmış olurum . Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…