Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Ben varım canım amh 0,7 çıktı yaşım 28 adetliyken 8 yumurta gözüktü 7si toplandı 3 olgundu Ve döllendi Tek embriyo transfer edildi şükür pozitif oldu keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz inşallah sende hayırlı haberler alırsın

Canlar yarın yumurta toplamam var dua edin bana
İnşallah bir sürü sağlıklı dolu dolu yumurtaların olur onlar da güzelce embriyo olur ve sana tutunur rabbim güzel haberler almayı nadip etsin canım sana da bana da hepimize de benimde yarın ya da cuma transferim olcak bugün kontrolde transfer günüm belli olcak bakalm

yaaaa çok sevindim çok mutlu oldumm inşallah sağlıkla tutunur.
Eşim mikrotese olacak onda sprem bulunması önemli şuan bizim için çok ümitliyim olacak Allah ın izni ile

Dün aynı saatte benim de transferim oldu, hakkımızda hayırlısı olsun. Ben tek embriyo transfer edilsin istedim, 1 yaşında kızım olduğu için.
inşallah pozitif olur sonucunuz. kızınızda mı tüp bebekle oldu merak ettim. benim de bir oğlum var 6 yaşında. doğal yolla oldu. ama 5 yıldır 2. bebiş olmuyor. bugün yarın regl olmayı bekliyorum. tüp bebek yaptırmak için.

Peki birşey soracağım sana reglken kaç tane fasikül saydılar hatırlıyor musun canım
Dua et banada lütfen bol bol

26 aralıkta yap dedi ama ben önce 24 sonra 26 aralıkta yapacağım bakacağım artmış mı senin ne zaman dediler

Arkadaşlar bugün ilaçlarım düzenlencek.Ultrason muayenesi oldum.Yüne hormonlarıma bakmaları yani kan testleri istemeleri normal mi?bişeyde soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…