- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.041
Ben varım canım amh 0,7 çıktı yaşım 28 adetliyken 8 yumurta gözüktü 7si toplandı 3 olgundu Ve döllendi Tek embriyo transfer edildi şükür pozitif oldu keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz inşallah sende hayırlı haberler alırsınAmh değeri kötü olupta tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar var mı?
Bende yarın tedaviye başlayacağım 0.45 değerim
Siz reglken kaç folikül sayıyorlar??
Veya genel olrak bilen var mı değeri iyi olan arkadaşlar da olur fikir açısından
Özel benim ki merkez değilYani hangi tüp bebek merkezine gittin
benim deBenimde 14
İnşallah bir sürü sağlıklı dolu dolu yumurtaların olur onlar da güzelce embriyo olur ve sana tutunur rabbim güzel haberler almayı nadip etsin canım sana da bana da hepimize de benimde yarın ya da cuma transferim olcak bugün kontrolde transfer günüm belli olcak bakalmCanlar yarın yumurta toplamam var dua edin bana
yaaaa çok sevindim çok mutlu oldumm inşallah sağlıkla tutunur.İnşallah bir sürü sağlıklı dolu dolu yumurtaların olur onlar da güzelce embriyo olur ve sana tutunur rabbim güzel haberler almayı nadip etsin canım sana da bana da hepimize de benimde yarın ya da cuma transferim olcak bugün kontrolde transfer günüm belli olcak bakalm
inşallah pozitif olur sonucunuz. kızınızda mı tüp bebekle oldu merak ettim. benim de bir oğlum var 6 yaşında. doğal yolla oldu. ama 5 yıldır 2. bebiş olmuyor. bugün yarın regl olmayı bekliyorum. tüp bebek yaptırmak için.Dün aynı saatte benim de transferim oldu, hakkımızda hayırlısı olsun. Ben tek embriyo transfer edilsin istedim, 1 yaşında kızım olduğu için.
rabbim yardımcın olsun inşallah. herşey yolunda gider umarım. sevgiler...Canlar yarın yumurta toplamam var dua edin bana
Ben varım canım amh 0,7 çıktı yaşım 28 adetliyken 8 yumurta gözüktü 7si toplandı 3 olgundu Ve döllendi Tek embriyo transfer edildi şükür pozitif oldu keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz inşallah sende hayırlı haberler alırsın
26 aralıkta yap dedi ama ben önce 24 sonra 26 aralıkta yapacağım bakacağım artmış mı senin ne zaman dedilerBende de vardı ama yediklerime içtiklerime dikkat edince geçti gaz problemi. Akşam onu diyorum evdekilere elim kırıldı bu kadar acı çekmedim bu iğne nasıl bişeymiş böyle diken üstünde oturuyorum resmen
Yaa ne güzelne zaman test yapacaksın
Size test tarihî için ne dediler birde var mı vücudunuzda bir değişiklikbenim de
8 tane sayıldı canım reglin 2. Günü gidiyorsun zaten doktora ederim tabi Allah herkese nasip etsinPeki birşey soracağım sana reglken kaç tane fasikül saydılar hatırlıyor musun canım
Dua et banada lütfen bol bol
hayır hiçbir değişim yok sizde var mı? çarşamba gününe verdiler test gününü.Size test tarihî için ne dediler birde var mı vücudunuzda bir değişiklik
evet doktor benden de istemişti hastanede yaptırdıktan sonra ilaçlarımı düzenlemişti endişelenmeyinArkadaşlar bugün ilaçlarım düzenlencek.Ultrason muayenesi oldum.Yüne hormonlarıma bakmaları yani kan testleri istemeleri normal mi?bişeyde soramadım
Evet bana da 26 dediler ama ben önden idrarla takip edicem26 aralıkta yap dedi ama ben önce 24 sonra 26 aralıkta yapacağım bakacağım artmış mı senin ne zaman dediler
kan tahlilinde en net şekilde çıkıyor idrar belirsiz kalıyor hep benim de aynı tarihler ama dayanmaya çalışıcamEvet bana da 26 dediler ama ben önden idrarla takip edicem
çok sevindim darısı başımaCanım 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi dün transfer oldum şükğr inşallah güzel haber alırsın bugğn haber ver mutşaka
canım ne aşamadasın naptın nasıl gidiyor ?Evet bana da 26 dediler ama ben önden idrarla takip edicem
Çok teşekkür ederim,çok heyecanlıyımevet doktor benden de istemişti hastanede yaptırdıktan sonra ilaçlarımı düzenlemişti endişelenmeyin